Nyheter:
2017-12-03 I går avslutades höst säsongen med hemma matcher för de två Warpenlagen. Div 3 mötte Edsbyn hemma vilket visade sig vara en svår match. Trots bra spel på en del Warpare så vägde man lätt mot ett Edsbyn som var nummret för stort och har siktet inställt på Div 2. Div 2 laget mötte Granen från Hedemora. Ett riktigt taggat Warpen tog kommandot om matchen direkt och höll sedan i den hela matchen och vann komfortabelt med höstens finaste siffror. Lovar gott inför våren. Nu är det vila och träning i december och sedan kör vi igång igen i början av januari. Men först lite partaj på fredag då vi tillsammans på hallen avslutar höst delen av denna säsong med lite skoj.

2017-10-16 Igår var det fart på banorna igen med båda Warpenlagen i spelartagen. Div.2 hemma mot BK66 (Hofors) och Div 3 borta mot Enjoy (Sundsvall).  I Div.3 matchen var det inget snack, utan hemmalaget var alldeles för bra och resultatet utav den bataljen blev stryk, storstryk. Div 2 hemma mot BK66 öppnade matchen bra och hade efter två serier lagt nivån för resten av matchen och hade en komfortabel ledning. Då hände det som inte skall hända, gummiarm på flertalet spelar och total förändring av matchbilden. Istället för att forsätta på inslagen väg så total havererade spelet och bortalaget vände och stod som slutsegrare i matchen, snöpligt men rättvist. Två matcher och två förluster, bara att slicka såren och komma igen. Många poäng att kriga om framöver så bara att träna och kämpa på.

2017-06-27 Nu är seriespelet utlagt för kommande säsong om även preliminärt fortfarande, kan bli små justeringar. Men det går att titta vilka helger som det är spel om man tänkt planera in något. I övrigt så är det bara att fortsätta att njuta av sommaren och en hel del av oss kommer förstås att träffas den 22/7.

2017-04-02 I går var det återigen fullfart på hemma banorna för Warparna efter ett relativt långt uppehåll. Först ut var Div 1 laget som spelade mot Vendelsö. En match som blev ganska jämn, efter halva matchen var det oavgjort och i tredje tog Warparna lite grepp om matchen inför sista serien som blev en riktig nagelbitare. Men i matchens sista rutor så visade sig hemmalaget vara lite starkare och kämpade till sig poängen. Div 3 laget spelade hemma mot Sandvikens AIK som visade sig vara ett riktigt bra lag. Trots det så stretade Warparna på bra under matchen och trots att det slutade med förlust så gjorde man ett bra resultat med bra spel på flera stycken där Elin blev bäst på 890. Bara att träna vidare under veckan och ladda batterierna inför kommande helgs drabbningar.

2017-03-05 Helgens matcher genomfördes på bortaplan och med inte allt för positiv poängskörd. Div 1 laget spelade i Borlänge mot Domnarvets BS samt Rigel. Den första matchen var inte jämn någonstans utan hemmalaget tog kommando om händelserna omgående och höll i, de var helt enkelt nummret för stort. Mot Rigel började det jämnt och sedan i andra serien rasade det iväg då hemmalaget spelade väldigt högt och sedan lyckades inte Warparna samla sig för att komma tillbaka in i matchen. Div 3 spelade dubbla matcher i Söderhamn först mot Klossen och sedan mot Craft. Båda matcherna följde ungeför samma utvecklig. Hemmalagen tog tag i taktpinnen från start och höll ifrån serie för serie. Man räckte helt enkelt inte till mot ett för starkt spelande Klossen samt Craft. Så helgens bedrifter är det bara att lägga bakom sig och sikta framot återstående omgångar och plocka lite poäng igen när det då blir dags för hemma spel igen. Men först lite uppehåll där vi förstås passar på att träna lite.

2017-02-26 I helgen har det varit full fart igen på banorna. Först på lördagen då Div 3 laget mötte Sandvikens IF:s F-lag. En match som inte blev speciellt spännande då Warpen helt enkelt var alldeles för bra. Matchen slutade med en stor hemma seger. På söndagen spelade Div 1 laget hemma mot Tureberg. En match som hade lite olika karaktär under matchens gång. I första serien så tog bortalaget direkt kommandot med väldigt bra spel. Sedan i de två kommande serierna så vände Warparna på steken med riktigt högt spel och hade inför sista skaffat sig ett bra läge för att avgöra. Men tyvär så orkade inte hemmalaget hela vägen utan motståndarna knapprade in till ett oavgjort resultat vilket för stunden kändes lite snöpligt. Tittarna man siffrorna som spelade så var det riktigt högt. 6815 är ett nytt klubbrekord, vilket betyder fantastiskt bra spel, bara synd att det inte räckte till seger. Nu är det bara att nöta på under veckan för att sedan spela nya matcher om nya viktiga poäng kommande helg.

2017-02-19 I går var båda Warpenlagen ute på banorna och matchade i hemmahallen. Först ut var Div 1 laget som spelade mot LBK/Hudik. En match som svängde lite fram och tillbaks under serierna och det var en bit in i sista serien fortfarande ovisst om vilka som skulle ta hem segern. Tyvär för hemmalaget så var bortgänget aningens mer skärpta i slutdelen och drog i från och vann matchen. I Div 3 matchen mot Sandvikens IF så var det inledningsvis jämnt men ju längre matchen fortskred så tog bortalaget över mer och mer och vann till slut komfortabelt. En helg utan poäng ger ju anledning att träffas på träningen till veckan och jobba på att kommande helg får en bättre utdelning. Syns på träningen till veckan.

2017-01-29 I helgen så har det varit spel på hemma banorna för båda lagen. Div 3 var först ut med match mot SAIK. En match där hemma laget tog kommandot direkt och höll i hela vägen och vann komfortabelt. En bra genomförd match där hemmalaget var nummret större. Div 1 laget spelade sedan mot Ludvika. Den matchen började alldeles lysande för hemmalaget där man spelade riktigt bra i de två första serierna och hade ett rejält grepp om matchen. Men den andra halvan av matchen gled sakta över i bortalgets favör och de tog över tillställningen och det blev en hård kamp in i det sista där då matchen slutade oavgjort. En poäng är allltid något men känns lite surt när man hade greppet om matchen. Bara att ladda om träna på under uppehållet inför kommande matcher.

2017-01-23 I helgen som var spelade båda lagen matcher för fullt. Div 1 laget spelade hemma mot AIK på lördagen. En match som i början var ganska jämn men bortalaget knep hela tiden de jämna matcherna allt efterom matchen fortgick sedan så utökades ledningen hela tiden och det slutade i en solklar bortaseger. Div 3 laget hade under söndagen bortamatcher i Gävle. Först ut mot Delta 72 som var alldeles för bra och tog en förkrossande seger, men Warparna skakade av sig den förlusten och kom igen riktigt bra och vann helt rättvist match nummer två mot Gävle KK där flera Warpare presterade bra spel. Som det ser ut så är det bara att träna vidare, finns lite att slipa på och många viktiga matcher återstår innan serien är över så vi syns på träningen på tisdag och torsdag.

2017-01-15 I går drog seriespelet igång igen efter lite juluppehåll. Div 1 laget spelade borta mot SAIK samt Gävle KK. Första matchen mot i Sandviken var Warparna nära att få en riktigt fin öppning men förlust i flera jämna serier i förstaskapade i stället medvind för hemmalaget som höll i hela vägen till en klar vinst. Match nr 2 i Gävle var det inte ens spännande då hemmalaget var alldeles för bra för att Warpen för dagen skulle ha någon chans. Div 3 spelade hemma mot Bollnäs. En match som började riktigt bra för Warparna och där man tog ett riktigt grepp om matchen. Tyvär så orkade man inte hålla i hela vägen så andra halvan av matchen så tappade man spelet och BBC tog över taktpinnen och stod som segrare när matchen var över. 3 förluster i helgen så vi syns till vekan på träningen och slipar på formen då det är nya matcher till helgen vilket betyder nya möjligheter.

2016-11-26 I dag har båda Warpen lagen spelat sista matchen på första halvan av serien. Div 1 laget först ut mot Domnarvets BS. En match som började i motgång och sedan höll i sig hela vägen. Jämna serier men inte det riktiga flytet och rutinen som behövs på denna nivå. Så det blev en klar förlust om än att siffrorna skvallrade om en ganska jämn batalj. Div 3 laget spelade sedan mot Sanna och där var det däremot inget snacka om saken. Hemmalaget tog kommandot direkt och höll i hela vägen. Starkt jobbat av hela laget. Nu är det bara att träna vidare för att slipa på formen tills serie spelet sätter fart igen efter jul och nyårs helg. Men först ska vi ha ett riktigt trevligt Warpen kalas kommande lördag.

2016-11-20 I helgen har det spelats både på bortaplan och i hemmahall. Div 3 laget hade igår en utflykt till Sandviken för två matcher. Matcherna spelades mot SAIK samt SIF och resultaet i de båda matcherna blev nästan idenstiska. Två relativt enkla Warpen segrar vilket kändes fantastiskt bra samt något att ha med sig till nästa helg då det är sista omgången före jul.  Div 1 spelade hemma idag mot Gotlands Pärlan från Visby. En match som visade sig bli väldigt jämn i de två första serierna och när det sedan skulle avgöras så visade sig bortalaget vara lite för starkt och drog i väg resultatmässigt. Bara att glömma denna match och se fram emot nästa helgs hemmamatch. Vi tar med oss det som var bra denna helg och putsar på det som behövs på träningarna till veckan, däribland spärrspelet som måste upp en nivå.

2016-10-29 I dag var det klotrullning för Warparna, Div 3 laget spelade borta men ändå hemma, samt Div 1 laget var till Hudiksvall. Div 3 laget var först ut med en borta match mot Bollnäs. En match med två skepnader, först BBC som hade 7-3 efter halva matchen och såg ut att ha kontroll på tillställningen för att i andra halvan svänga och Warpen spelade 7-3. Så oavgjort slutade denna derby match, jämnt och spännande in i det sista. Div 1 laget spelade mot LBK/Hudik och det är nog fel att påstå att det var jämnt. Hemmalaget tog kommandot direkt från start och höll i hela matchen, även fast Warparna stretade emot bra i andra och tredje serien så gick det inte riktigt bortalagets väg. Så nu har vi två helgers uppehåll vilket betyder många träningstillfällen innan macth igen. Nu tar vi tillvara på dem och slipar på formen inför de två sista omgångarna före juluppehållet.

2016-10-24 I helgen som var spelade båda Warpenlagen hemma matcher. Div 1 spelade hemma mot AX från Sollentuna. En match som halvväggs var relativt jämn men ändå med lite fördel för bortlaget. Allt eftersom matchen led mot sitt slut så blev det tydligt att borta laget var betydligt bättre och vann tillslut ganska enkelt. Div 3 spelade hemma mot Delta 72 från Gävle. I denna match så var skillnaderna mellan lagen ännu större och Warparna hade inte en chans att hänga med i spelet och matchen slutade med en klar förlust. Nu är det bara att borsta av sig dessa matcher och dra två slutsatser av dessa matcher. Nr 1: Motståndarna var helt enkelt betydligt bättre och Nr 2: Det behövs mera träning för att hänga med. Så vi tar väl helt enkelt och biter ihop och tränar på framöver så ska det nog bli bättre.

2016-10-16 I går spelade båda Warpen lagen matcher igen och för Div 3 var det hemma spel och för Div 1 borta spel i Dalarna. Div 3 spelade hemma mot Craft från Söderhamn. En match där motståndarna visade sig vara ett nummer för stort. Craft drog ifrån direkt från start och höll sedan spelet uppe rakt igenom matchen. Div 1 laget spelade första matchen i Rättvik. Warparna fick en kalas start på matchen och ledde sort inför sista serien där det tyvär blev en lite så kallad lagkolaps. Ledning med 10-5 förvandlades till 10-10. En riktigt tung poäng förlust. Men dock en poäng. I match två i Ludvika var däremot Warparna chanslösa, hemma tog grepp om matchen från start och höll sedan i hela vägen. En helg som inte gav  så mycket poäng utan bara att bita ihop och ladda inför kommande helgs hemmamatcher. Vi syns på träningen till veckan.

2016-09-25 I helgen har det återigen var full fart ute på banorna för Warpenlagen. Under lördagen spelade Div.3 laget borta mot Edsbyn och Sanna. Först ut var matchen mot Edsbyn. En match som hemmalaget hade greppet om från start och det blev en klar förlust för Warparna. Match två i Hudiksvall blev däremot en riktigt jämn historia. Ju längre matchen led så fick hemmalaget mer och mer poäng övertag och det slutade med hemmavinst om även inte så stor då Warparna putsade till siffrorna i sista serien. Div 1 laget spelade hemma mot Stånga från Gotland idag. En match som fick en bedrövlig start för hemmalaget, var inte riktigt med i första serien. Men sedan så lossnade det sakteliga för hemma spelarna och det blev tillslut en komfortabel hemma vinst. Bara att nöta vidare med träningen då vi behöver komma upp oss ett snäpp till framöver då flera tuffa bataljer väntar.

2016-09-18 I går spelade båda lagen hemma matcher och först ut var Div 3 laget som spelade mot Klossen. En match som Warpen fick grepp om tidigt och sedan på ett fint sätt höll i hela vägen, blev aldrig riktigt spännande. Bra jobbat. Div 1 laget spelade sedan mot Rättvik. Warpen fick en kalas start på matchen med 5-0 direkt i första serien som visade sig väldigt viktig i en i övrigt väldigt jämn batalj. Rättvik hade fortfarande chansen i sista serien att knipa poäng från hemmalaget men Warparna visade sig för starka och höll i hela vägen. Så det blev en bra dag i hallen för Warpen med två matcher och två vinster. Nu syns vi till veckan på träningen och fortsätter att putsa på formen då det inte vankas helt enkla matcher till helgen.

2016-09-11 Då var seriespelet igång för ytterligare en säsong för Warparna. Div 1 laget var ute på en borta sväng med match i Norrtälje och Stockholm. Första matchen i Norrtälje var klass skillnaden mellan lagen alldeles för stor för att det skulle bli någon kamp överhuvudtaget, hemmalaget tog en enkel seger. I match två mot Gullmarsplan så var matchen betydligt jämnare men även här var hemmalaget starkare. Så bortaresan gav tyvär inga poäng med hem för Warparna. Div 3 spelade hemma mot Gävle KK där matchen var väldigt jämn i två serier sedan så tog bortalaget kommandot i tredje serien och avgjorde där matchen, så tyvär även en förlust för detta Warpen lag. Nu är det bara att bita ihop och träna vidare så så siktar vi på poäng till helgen då båda lagen spelar hemma.

2016-08-10 Efter en som vanligt trevlig sommarfest med glada Warpare så börjar bowling säsongen att smyga sig närmare. Vi tränar fr.o.m. nu tisdagar 18.00 - 19.30 och så lägger vi till torsdagarna vid månadskiftet. Första träningen i tisdags var vi 10 stycken, så vi kör på så vi kommer laddade inför premiär helgen om en månad den 10/9.

2016-06-06 Sommarlovet för Warpen bowlarna är i fullgång. För er som redan börjat fundera på höstens bowling bataljer så är spelprogrammet uppdaterat. I övrigt så laddar vi alla för sommarfesten den 23/7 samt träningsstarten den 9/8.

2016-04-09 KM avgjordes denna säsong med spel i Sundsvall den 9/4. En riktigt trevlig resa med både allvar på banorna och skoj tillsammans efteråt. Spelet på banorna och guld medaljerna togs hem av J-E Mårtensson samt Carola Karlsson (Bild). En perfekt avrundning på en trevlig säsong, som tur var så höll maten på kvällstillställningen högre kvalitet än banorna under spelet annars hade vi nog svultit ihjäl. Nu endast några Warpare som har lite diverse individuella tävlingar kvar på säsongen annars återstår bara årsmötet i slutet av maj, kallelse med datum och tid kommer inom kort på mailen samt även här på hemsidan.

2016-04-03 I går spelades säsongens sista serie omgång för båda Warpen lagen. Div 3 laget spelade hemma mot BBC. En match som Warparna var med och krigade i tills halva matchen sedan drog BBC i från och vann stort, men bra spel på ett antal Warpare. Div 2 laget avslutade hemma mot  Cobbers från Uppsala. En match som gällde väldigt mycket för Warparna, seger betydde avancemang upp i Div 1. Ett taggat Warpen gäng tog kommandot direkt från start och efter tre serier så var segern redan klar. Ett fantastiskt glatt gäng kunde sedan passa på att fira uppgången i seriesystemet. Detta ett reultat av en jäkligt bra genomförd säsong av laget som varit obesegrade på hemma banorna och lyckats kämpa åt sig ett antal viktiga borta segrar. Så nu kan föreningen njuta av detta ett tag och för alla Warpare så är det nu närmast dags för KM spel i Sundsvall nu på lördag.

2016-03-19 I dag har den näst sista omgången i årets serie spel genomförts. Div 2 laget hade borta matcher mot Klossen samt Strand. Första matchen i Söderhamn mot Klossen så var det genomgående bra spel från Warparna men det räcker inte så långt mot ett mycket hemma starkt Klossen som vann en enkel seger. Match två i Hudiksvall mot Strand blev en helt annan match på ett betydligt mer svår spelat underlag. Tack vare en fantastsikt bra öppning av Warparna så höll man sedan ihop hela matchen och tog en väldigt viktig seger som ger möjlighet att stå som seriesegrare den sista omgången, men som sämst bli tvåa och nå kvalspel. Div 3 laget spelade hemma mot Gävle KK. En match som varr jämn i första serien men som sedan gled mer och mer över i motståndarnas favör. Matchen slutade med en klar borta seger. Nu syns vi till vecka n och putsar på formen inför serieavslutningen men även på det kommande KM spelet i Sundsvall som närmar sig.

2016-03-13 I går spelade Div 3 laget en hemma match mot Sandvikens AIK. En match där bortalaget var ett nummer för stort och vann ganska enkelt, såsom de spelade så hör de nog hemma i en Div. högre upp i seriesystemet. Samtidigt så var det fantastiskt bra spel av Warparna (Säsongsbästa) vilket var riktigt kul. Nu är det två omgångar kvar av denna säsong, så nu tar vi och putsar på formen vilket vi förstås gör på träningen till veckan där vi förhoppningsvis blir många deltagare.

2016-03-07 I helgen så spelade Warpen lagen borta matcher, Div.2 i Ludvika och Div.3 i Hudiksvall. Div 2 laget inledde med match mot Wege vilket blev en jämn match i två serier och sedan tog Warpen tag i matchen och vann relativt stort. Match 2 mot Ludvika blev en riktig rysare jämnt efter två serier där man hade haft grepp om en varsin serie fram tills dess. Sedan avslutades matchen med två riktigt tuffa serier där Warparna visade sig vara lite starkare i det avgörande skedet och stod som segrare när matchen var klar. Riktigt bra kämpat av Warparna i denna borta sväng och viktiga poäng inkasserade. Div 3 spelade dubbla matcher mot Sannas A samt F-lag. Dessa två matcher blev inte så jämna. Hemmalagen var alldeles för starka i båda matcherna och hade grepp om taktpinnen från start till mål. Bara att ladda om inför kommande bataljer. Vi syns på träningen till veckan och slipar på formen inför de sista omgångarna här framöver.

2016-02-27 I dag har det varit spel i hemma hallen för båda lagen. Div 3 först ut mot Sandvikens IF och en match som Warpen var det bättre laget i. Jämnt i mellan åt i vissa serier men totalt en klar seger. Div 2 laget spelade mot Delta 72 och vann med samma siffror som Div 3 laget. En relativt klar seger men fick ändå jobba för den då det inte flöt på riktigt hundra, men vinst blev det och full pott i helgens spel. Bara att träna till veckan och ladda inför kommande helgs bortspel för de båda Warpenlagen.

2016-02-21 I går var det spel i hemmahallen för båda Warpen lagen. Div 2 hade match mot Uppsala BC90. En match som var ganska jämn under första serien men som sedan blev en ganska enkel match. Hemmalaget rann i väg till en riktigt stor seger med bra spel från flera stycken. Div 3 laget mötte Klossen F. En match som också slutade med vinst, något jämnare än matchen före men dock med kontroll hela vägen. En riktigt bra Warpen dag, 4 poäng av 4 möjliga. Nu tränar vi vidare och laddar inför kommande helg då det också är hemma matcher som gäller.

2016-01-31 I helgen har Warparna varit på borta turné. Div 2 spelade i Edsbyn och Div 3 dubbelmatch i Sandviken. Div 2 laget fick verkligen kämpa denna match för att till slut stå som segrare i denna jämna match. Den stod och vägde in i det sista men som tur var så slutade det med seger och två inspelade poäng. Div 3 spelade två matcher i Sandviken varav den första blev en enkel historia. En klar seger och en del bra spel. Match två blev något jämnare men även den resulterade i vinst för Warparna, så 4 poäng följde med i bussen hem. 6 poäng totalt denna helg, ett väldigt bra resultat. Nu blir det några veckors uppehåll i seriespelet så vi tränar vidare för att fortsätta att ta poäng framöver.

2016-01-23 I dag har det varit hemmaspel för de båda Warpen lagen. Först ut var Div 3 mot Sandvikens IF. En match där bortalaget var ett nummer för stort. De tog kommandot om matchen från start och höll sedan ifrån hela vägen. Men trots stor förlust bra spel på en hel del spelare. Div 2 mötte Skutskär, en match som blev riktigt jämn. Från start till avslut så var det kamp, matchen avgjordes inte förrens i sista serien där hemmalaget visade sig vara lite starkare. Bra jobbat, en riktig stark arbetsinsats av de klotrullande Warparna. Nästa helg är det borta matcher och vi syns förstås på träningen på tisdag för att fortsätta att putsa på formen och se till att vi kommer ordentligt förberedda till helgens drabbningar.

2016-01-17 Då var det full fart på banorna igen efter lite jul uppehåll. Båda lagen hade hemma spel på schemat och först ut var Div.2 laget. Norden från Sala stod för motståndet och hemmalaget tog kommandot omgående. Det blev en enkel hemma seger efter mycket bra spel av hemmalaget, en fin start på andra halvan av säsongen. Div 3 hade två hemma matcher först mot SAIK och sedan mot Craft. Det blev två väldigt jämna matcher som båda avgjordes i slutskedet av sista serierna. I den första blev det hemma vinst och efter viss dramatik i den andra matchen så blev det delad pott efter att Warparna hade legat under med 9-6 inför sista. Så totalt 5 poäng av 6 möjliga denna helg, bra jobbat. Nu så tränar vi vidare till veckan och laddar inför kommande helg då det också är hemma spel för Warparna igen.

2015-12-13 Första halvan av serien är genomförd och det innebar för Div 2 borta spel för i Dalarna och i Gävle för Div 3. Div 2 laget spelade först i Hedemora där hemmalaget omgående tog kommandot och höll sedan i hela vägen. Däremot match 2 i Borlänge mot Mas så var Warparna rejält revansch sugna och genomförde en riktigt bra match och stod som vinnare när kampen var över. Div 3 spelade dubbla matcher i Gävle mot Gävle KK:s 2 farmarlag. Första matchen mot F2 blev en jämn match där det var riktigt spännande in i det sista och där Warparna drog det längst strået. Match 2 mot F1 så blev det mindre jämnt, hemmalaget drog ifrån från start och sprang sedan i från till en stor seger. Vi avslutade även första seriehalvan med en sedvanlig och trevlig fest förra lördagen och nu är bara att passa på att njuta av den kommande julen och varva firande med lite klot träning så kommer vi tillbaks riktigt ladda efter nyår.

2015-11-22 I går var det borta spel som gällde för de två Warpen lagen. Div 2 spelade i Gävle och Div 3 spelade i Sandviken. Div 2 laget spelade i första matchen mot Delta 72 och det blev en inledningsvis jämn match. Men andra halvan av matchen så tog Warpen över och kunde gå vinnande ur striden. Match 2 mot Skutskär blev jämnare. Första två serierna så var det bara hemma laget på banorna och en klar 8 - 2 ledning, känndes tungt just då. Men Warparna gjorde en riktigt stark upphämtning och lyckades att kriga till sig ett oavgjort resultat. Mycket starkt jobbat. Div 3 spelade sina matcher mot Sandvikens AIK och Sandvikens IF. Första matchen mot SAIK så tog hemmalaget kommando om matchen direkt och höll sedan undan hela vägen. Match nr två var däremot helt jämn efter två serier men sedan så tog energin slut och hemma laget lyckades knipa poängen. Nu är det bara en varsin sista helg innan jul uppehållet. Så det är bara att träna vidare och putsa på spelet för att försöka vinna hem några seriepoäng till innan uppehållet.

2015-11-15 I går spelade Div 2 laget hemma mot Ankaret från Norrtälje. Denna match var inte spännande i en enda ruta, det var Warpen dominans från start till mål. Bra spel från start lade grunden till en klar seger. Flera Warpare presterade riktigt bra bowling. Nästa helg blir det lite tuffare för Warparna då båda lagen har borta spel. Men vi tränar på till veckan och laddar inför kommande helgs utmaningar.

2015-10-24 Idag har det varit spel för båda Warpen lagen. Div 2 hade Edsbyn hemma vilket blev en inte allt för spännande historia. Hemma laget tog tag i taktpinnen från start och höll sedan ett fast grepp om matchen hela vägen, en stabil lag insats. Div 3 laget var på bortplan och rullade klot. Dubbelmatch i Söderhamn mot Klossen och Craft. Båda matcherna slutade med klar förlust, till och med samma resultat, men trots att hemma lagen var lite starkare för dagen så var det ett antal Warpare som presterade bra spel. Nu är det uppehåll i två helger så vi tränar på inför de avslutande omgångarna i november.

2015-10-17 I dag var det endast Div 2 laget som hade match. Det var i hemma hallen mot Plus från Avesta. En match som inte blev spännande på något sätt. Warpen tog tag i taktpinnen från start och höll sedan i hela vägen ut. Det resulterade i en stor seger med 17-3. Som vanligt så syns vi till veckan då vi tränar vidare inför kommande drabbningar till helgen, då båda lagen är på banorna igen för att ta sig an nya utmaningar.

2015-10-11 Igår spelade båda Warpens klotrullarlag hemma matcher. Div 2 spelade hemma mot Klossen i en match som blev väldigt jämn och spännande. Efter två jämna serier så tog Klossen riktigt grepp om matchen i tredje serien och hade verkligen matchboll i sista serien. Men Warparna gjorde en riktigt upphämtning i sista och lyckades tillslut knipa den ena poängen och som matchen gestaltade sig så kändes det som en seger. Div 3 laget spelade mot Sanna. En match som inte blev så spännande utan Warpen laget var för dagen för bra. Från första till sista rutan så hade Warpen matchen under kontroll. Nu är det som vanligt bara att träna vidare. Nya utmaningar kommer framöver, så bara att fortsätta att putsa på spelet.

2015-10-03 Idag hade Warpens Div 3 lag bortamatch mot Bollnäs. I denna match tog Warpen tag i takt pinnen från start och höll sedan i hela vägen. Alltid skoj med en derby seger. Syns på träningen till veckan då vi putsar vidare på vårt spel inför kommande utmaningar.

2015-09-27 Igår var det bortaspel för Div 2 laget. Först match i Falun och sedan i Rättvik. Man kan summera båda matcherna med att det blev två klara förluster. I Falun var Warpen utan chans mot ett mycket bra Falu BK som spelade riktigt bra och i Rättvik så var det jämnt efter två serier men sedan ryckte hemmalaget ifrån och vann ganska komfortabelt. Bara att glömma dessa två matcher och gå vidare. Nya utmaningar väntar framöver så det är bara att träna vidare och putsa på formen.

2015-09-19 Idag har Div 2 laget spelat hemma match mot Strand från Hudiksvall. En match som började väldigt bra men blev lite svajig i mitten. Men en stark avslutning gjorde att det till sist blev en ganska klar seger. Bara att träna vidare inför kommande helgs utmaning för Div 2 laget, att försöka knipa några bortapoäng. Div 3 laget vilar även kommande helg.

2015-09-13 I går var det full fart på banorna, båda lagen hade hemma matcher och först ut var Div 2 laget. Premiär matchen för Div 2 laget var emot Enköping och det blev en riktig rysare. Första serien knep borta laget och sedan blev det kamp hela vägen för att jaga i kapp. Matchen avgjordes i sista rutorna och det till hemmalagets favör efter en riktigt stark avslutning. Bra spel på många och premiären avklarad, bara att se fram emot kommande matcher. Div 3 laget spelade mot Sanna och den matchen blev inte så jämn då bortalaget var lite starkare för dagen och ganska enkelt vann matchen. Men vi tränar vidare och siktar förstås på mer Warpen poäng framöver.

2015-09-05 Idag var det premiär för seriespelet. Div 3 laget spelade hemma mot Gävle KK. Denna match var spännande i en serie sen tog motståndarna över spelet fullständigt. Man kan lätt konstatera att Gävle KK var ett nummer för stort samt att de också hade en hel del förstärkning från sitt A-lag. Men premiären är överstökad och nu är det bara att ladda inför kommande matcher. Div 2 laget spelade två träningsmatcher mot BBC dam och där blev det vinst i båda matcherna. Mycket bra spel var det och i sista matchen var det dryga 63 så det är bara att bygga vidare på det inför kommande helgs seriepremiär.

2015-07-10 Då var vi mitt i sommaren och förtillfälligt lite lediga från bowlingen. Den gångna säsongen avslutades ju med KM i Vårby där Thomas J och Carola K blev korade mästare efter bra spel och en riktigt trevlig resa. Sedan så slog Robin H till med att avsluta säsongen med att bli svenkmästare, jäkligt bra jobbat. Bilder. Den kommande säsongen börjar att närma sig och för den intresserade så är spelprogrammet uppdaterat. Men innan vi ska spela så ska vi förstås också hinna med att ha lite sommarfest och det sker den 25/7 vilket vi förstås hoppas på bra uppslutning runt som brukligt. Ha en fortsatt trevlig sommar så syns vi framöver.

2015-04-26 Idag spelade Warpen kval till Div 1 i Falun mot Rättvik. Detta blev en riktigt jämn historia där lagen turades om att vara i ledningen och inte helt orättvist vann en varsin match med 11-9. Den sista och avgörande serien för att få fram en vinnare var jämn fram tills halva serien där Rättvik drog i från och stod som slutliga vinnare och avancerade vidare till nästa kvalomgång. Detta var en riktig publik match med en stor portion spänning för de som följde matchen i hallen och Warparna behöver inte skämmas för sin insats utan det rullade inte vår väg vid de avgörande ögonblicken. Nu är det bara att lägga detta bakom oss och blicka fram emot KM som avgörs på lördag i Vårby (Stockholm). Ska bli en riktigt trevlig avslutning på säsongen, med spel mat och skoj.

2015-04-11 I dag genomfördes sista omgången för säsongens seriespel. Div 2 spelade hemma mot BK Frisk från Västerås. Denna match blev allt annat än jämn, det var total Warpen dominans från första ruta till sista. Matchen slutade 20-0 och säsongens högsta slagning genomfördes oxå med 6508. Mycket bra spel från många spelare. Div 3 laget avslutade med dubbelmatch i Söderhamn. Först mot Craft i en match som blev väldigt jämn och slutade med att poängen delades. Match nr 2 mot Lin blev också en jämn historia men denna match slutade med vinst för Warparna. En mycket bra genomförd borta sväng med mycket bra spel från ett antal spelare. Nu återstår ett antal träningar och kvalspel för Div 2 laget. Återkommer med tid och plats för kvalspelet.

2015-03-28 I dag var det matcher i hemma hallen för Warparna. Div 2 laget spelade mot Strand i en match som blev relativt jämn till en början. Men ju mer in i matchen vi kom så kom Warparna igång och till slut så stod man som rättvisa segrare i matchen. Sedan så fick vi uppleva en 300 serie slagen av en Warpare och det var Robin Hildingsson som stod för den bedriften, fantastiskt bra gjort. I match två så mötte div 3 laget ett decimerat Sanna och matchen blev av den anledningen inte så spännande, men matchen innehöll bra spel från flera av Warparna. Nu är det några träningar och lite påsk firande innan sista omgången skall spelas. Så vi laddar för att få en så bra avslutning som möjligt på säsongens seriespel.

2015-03-07 Idag har det varit full fart på banorna igen för Warpen lagen. Div.2 laget spelade hemma mot Sandvikens IF och genomförde en riktigt bra match. Bara i andra serien var det lite oroligt men i tredje så lyfte sig laget igen och gick ifrån. Bra slagning på flera spelare. Div.3 laget spelade dubbel borta match. Först mot BK66 i Hofors. En match som var jämn i två serier innan hemma laget gick ifrån och vann. Match nr2 var i Avesta mot BK Plus en match som inte blev speciellt spännande, hemma laget var alldeles för starka för att Warparna skulle hänga med och det blev en klar förlust. Men som vanligt så tränar vi vidare och tar nya tag till helgen igen, finns ett antal poäng kvar att spela om.

2015-02-08 I går spelades det för fullt igen i Warpen dräkterna. Div 2 spelade borta mot Edsbyn i en match som i två serier var väldigt jämn och spännande. Men i tredje serien så gick warparna vilse bland käglorna och tappade spelet totalt, så en jämn sista serie hälpte inte utan det blev en seger för hemma laget. Div 3 spelade hemma mot Klossen. En match som svängde fram och tillbaks och var jämn ända in i avgörande serie där bortalaget viade sig vara det starkaste laget. Så denna helg betydde noll poäng för Warpenlagen men en hel del bra spel presterades så vi tränar vidare inför kommande matcher så kommer det att ramla in lite fler poäng innan serien är över.

2015-01-24 I dag har det varit spel i hemma hallen för båda Warpen lagen. Först ut var Div 2 laget som mötte Skutskär. En match som avgjordes omgående till Warparnas fördel efter en väldigt stark start. Mycket bra spel från hela laget som höll i hela matchen och inkasserade en klar seger. Div 3 laget spelade mot Craft från Söderhamn. En match som i första delen gick till motståndarna men Warparna tog sig tillbaka i tredje serien och det var väldigt jämnt inför sista. Tyvär så orkade inte Warparna fullfölja den fina tredje serien utan motståndarna såg till att poängen följde med dem hem. Bara att fortsätta att nöta på träningarna och ladda inför kommande bataljer om två veckor.

2014-12-03 I helgen så spelades höstsäsongens sista matcher inför jul uppehållet. Div.2 laget spelade hemma mot Sala och fick en relativt komfortabel resa vilket resulterade i seger och höstens säsong kan sammanfatts som poäng mässigt helt ok men spelet har kanske kunnat vara lite bättre men bara att öka inför vårsäsongen och höja nivån lite. Div.3 spelade två matcher i Gävle och första matchen var helt jämn i tre serier tyvär var man inte med i första serien och därmed så blev det en förlust i slutändan då man inte lyckades ta igen det man förlorade i inledningen. Match två mot Gävle KK blev däremot inte så spännande. Man var för dagen inte riktigt på samma nivå som motståndarna och åkte på en klar förlust. Höstsäsongen har varit lite jobbig för Warpen laget och poängen har inte direkt regnat över laget, men kapaciteten för bättre spel finns och vi hoppas på bättre resultat efter jul och för båda lagen gäller det ju att vi fortsätter att hålla i träningen. Nu till helgen så är det Warpen kalas i hallen med start kl 18 på lördag. Ska bli skoj efter en höst full av spel att få ha lite trevligt tillsammans.

2014-11-16 I går var Warpen lagen ute på banorna och matchade igen. Div 2 spelade borta i Borlänge mot Zenit och Mas. Två matcher som i båda fallen var jämna inledningsvis men som allt efter matcherna fortlöpte resulterade i att Warparna tog över och gick segrande ur striden. Två härliga borta vinster och det presterades också bra spel från flertalet Warpare. Div 3 spelade hemma mot LBK/Hudik en match som svängde och var relativt jämn inför sista serien. Tyvär för Warparna var motståndarna något bättre på att spurta och det slutade med en förlust. Även här presterades det på vissa håll riktigt bra spel. Nu är det bara att ge järnet på veckans träning inför kommande helgs matcher där bland annat Div 3 har derby match mot BBC.

2014-10-26 I går var det full fart ute på banorna igen. Div 2 laget spelade match hemma mot Edsbbyn. En svängig match som böljade fram och tillbaks och där man turades om att ha kommandot. Matchen slutade oavgjort vilket var ett rättvist resultat sett till matchen men ack så nära seger. Div 3 spelade två borta matcher en i Söderhamn mot Klossen där man inte räckte till riktigt utan hemmalaget var för starka. Match två spelades i Sandviken och där lyckades man att knipa en pinne efter en riktigt jämn match där man vann varannan serie och tillslut rättvist delade på poängen. Nu är det två helgers uppehåll så det är bara att träna vidare. Den 15/11 så drar det igång igen.

2014-10-19 I går spelade Warpen lagen i hemmahallen även om det för div.3 laget innebar en borta match mot Bollnäs. En match där hemmalaget kopplade grepp om matchen redan i första serien och höll sedan undan även om Warparna gjorde en uppryckning i sista serien och snyggade till siffrorna lite. Div.2 spelade mot BK Silver från Sala och Warpen fick en bra start i första serien men tappade fullständigt i andra. Efter en väldigt bra tredje serie så såg det ljust ut inför sista men det blev en spännande sista serie där Warpen kom undan med en knapp seger för andra helgen i rad. Bara att ladda inför kommande helgs matcher och efter det blir det två helgers uppehåll.

2014-10-12 I helgen har Warpen lagen haft hemma matcher. Div 3 på lördag mot Delta och Div 2 på söndag mot SAIK. Div 3 lagets match mot Delta blev en jämn historia, tack vare ett övertag i första serien kunde man ligga steget före hela matchen igenom även om det stundtals blev oerhört spännande men en skön seger för Warparna blev det som var något vassare i slut serien. Div 2 lagets match på söndagen blev ännu mer spännande. Efter två serier känndes det som att det skulle rinna iväg och bli en enkel promenad seger för Warparna men ack så de bedrog sig. I tredje serien så var hemma spelarna justa nog att bjuda in motståndarna i matchen. Sen blev den sista serien en riktig rysare. I sista rutan avgjordes matchen och det till Warpen fördel efter att ha haft underläge efter halva serien, mycket skön seger. Alltså 4 poäng av 4 möjliga, en bra helg för lagen och mycket spänning bjöds det på för de som tittade. Spelet i matcherna i övrigt var kanske inte så mycket att hurra för även om det denna gång räckte till seger. Så mer träning behövs, så jag antar att vi syns på tisdag.

2014-10-05 I helgen har Warpen haft spel på hemma banorna för båda lagen. Div 2 på lördag och Div 3 på söndag. Div 2 mötte Västerås SK en match som i första halvan var spännande för att sedan rinna i väg till en enkel hemma seger. Div 3 spelade hemma mot BK66 där första serien gick till motståndarna som öppnade starkt men sedan vaknade Warparna till och tog över tillställningen och tog hem en enkel seger. Vi siktar förstås på att upprepa detta nästa helg och riktar in oss på nya poäng. Tränar vidare till veckan gör vi då spelet kan snäppas upp några steg till, finns fortfarande lite "sommarvila" kvar i spelet.

2014-09-27 Idag har div.3 laget spelat borta matcher mot Sanna respektive LBK i Hudiksvall. Första matchen blev en jämn historia som avgjordes i sista serien men tyvär till Sannas fördel. Match 2 mot LBK blev inte speciellt jämn utan LBK höll i taktpinnen från start till mål och vann relativt enkelt. Bara att kämpa vidare inför kommande helgs matcher. Träning på tisdag - verkar som att det behövs :)

2014-09-20 I helgen har Warparna varit i farten igen. Div 2 laget spelade dubbelmatch borta i Hudiksvall först mot Sanna och sedan mot Strand. Man kan lite kort summera de två matcherna med att de blev förluster där den andra matchen var något jämnare.  Div 3 spelade hemma mot Gävle KK och inkasserade en klar förlust där man helt enkelt inte räckte till. Sett över alla serier i dag ett inte allt för imponerande Warpen spel ute på banorna denna dag, men det är bara att glömma, gå vidare och sikta framåt.

2014-09-14 Då var serie premiären avklarade för de två Warpen lagen. Div.3 spelade hemma mot Plus från Avesta. Denna match tog gästerna kommandot om direkt från start och höll sedan i hela vägen, Warparna var inte riktigt på tårna i inledningen av matchen men man har i alla fall genomfört premiären så det är bara att träna vidare och sikta in sig på kommande matcher. Div 2 spelade mot Ferme från Västerås där match bilden blev raka motsatsen. Warpen tog kommandot och höll i hela vägen och det blev en enkel seger. Spelet var inte helt lysande men alldeles tillräckligt för att vinna denna match. Nu är det bara att sikta mot nästa helg och borta matcher i Hudiksvall.  Alltid lika skönt när premiären är avklarad, lite nerver och lite ringrostig, men nu är vi igång igen och spelet kommer att bli bättre allt eftersom.

2014-08-17 Då var det snart dax för en ny säsong ute på banorna för Warparna. Efter en riktigt varm och skön sommar så körde vi den årliga upptaktsträffen på Strandresturangen vilket då också betyder Minigolf. Detta år hade vi en fantastisk klass på spelet med många bra resultat. Herrklassen vanns av Anders Nordqvist (40) och damklassen av Barbro Heine (46). En trevlig kväll som var startskottet på årets säsong. Efter lite flera förändringar under sommaren vad gäller antalet medlemmar så beslutades förra veckan att dra ur div 1 laget ur serien, då vi helt enkelt inte längre får ihop folk. Tråkigt men det fanns inga alternativ. Men vi kör på i div2 och div3 och ser till att ha riktigt skoj ute på banorna. Träningstid är samma som ifjol, tisdagar 18-20 och gäller fr.o.m 2/9. Den 19:e och 26/8 kör vi 18.30-20.00. Så det är bara att börja träna och hitta formen till serie starten.

2014-06-06 Då var årsmötet genomfört (genomgång av gångna säsongen samt verksamhet, budget, riktlinjer för kommande säsong fastställda) sedan har de flesta av oss inlett lite välbehövlig sommarledighet från bowlingen. Spelprogrammet på hemsidan kommer att uppdateras allt eftersom det blir klart så att man trots sommarledigt kan börja planera och ladda inför kommande säsong. Träningarna drar igång under augusti, återkommer senare med vilken vecka det blir. Nästa helg är det också dags för årets sommarfest, det är många anmälda så det kommer nog att bli en skojig tillställning. I övrigt önskas ni alla en riktigt trevlig sommar.

2014-05-11 Full fart på Warparna denna helg med väldigt viktiga kvalmatcher för både A-laget samt F1 laget. F1 laget spelade igår mot ABC/Satellit i Sandviken om en plats i Div2 till kommande säsong. En match som blev väldigt jämn och spännande med som Warparna för varje serie i första matchen fick grepp om och lyckades vinna. Match 2 blev om möjligt ännu mer spännande och stod och vägde in i det sista men i ett väldigt rafflande slutavgörande lyckades Warparna knipa åt sig en poäng och stå som segrare och med bedriften att ha kvalat sig upp till Div2. Detta ställde vissa krav på A-laget som idag spelade i Borlänge mot BK Skinnsberg om en plats i Div 1. En match som blev fantastiskt jämn i första serien och där Warpen lyckades kriga åt sig ett oavgjort resultat i match ett med minsta möjliga marginal. I match nummer två blev det jämn i en serie sen tog Warparna över matchen och kunde efter tre serier stå som segrare och vara kvalificerade till nästa säsongs Div 1 serie. Många Warpare spelade väldigt bra denna helg och visade framför allt en fantastisk krigar inställning och lag moral som vid avgörande match skeenden kunde bita ifrån och vara bäst när det gäller. En fantastisk Warpen helg. Nu träffs vi om drygt en vecka på årsmötet och summerar denna säsong och lägger upp riktlinjerna för kommande. Ett stort grattis till föreningen för en makalöst bra insats i årets seriespel.

2014-05-03 I dag rullade kvalspelet igång för Warpen lagen. A-lagets kval match för avancemang till Div 1 spelades i Mora mot BK Mas från Borlänge. Den första matchen gick i Warpen favör från start till mål utan att spelet var på toppnivå men alldeles tillräckligt för att enkelt ta hem första matchen. Match två var lite annorlunda, samtidigt som Warparna var lite väl avslappnade efter pausen så tog Masarna kommandot ordentligt om matchen i de två första serierna och med mycket bra spel ledde med 7-3. Då vaknade åter Warparna till liv igen och tog i kapp i den tredje serien för att sedan ta hem segern i serien efter, mycket bra kämpat. F-laget spelade i Söderhamn mot Gävle KK för en plats i Div 2. Det blev två väldigt jämna matcher som i båda fallen avgjordes i sista serien. Precis som det ska vara i en jämn match så tog de en varsin knapp seger och kampen fick avgöras i skilje serie. Där var Warparna ett nummer större och spelade enkelt hem segern med mycket bra spel, bäst när det gäller som det heter. Nu har båda lagen kvalificerat sig vidare till till nästa helgs avgörande drabbningar. Segrar då och det innebär avancemang. Så nu är det bara att ladda under veckan som kommer och för berörda att se till att slipa på formen under torsdagens träning mellan 18-20.

2014-04-12 Denna vecka har Warpen spelat sista matcherna för säsongen i seriespelet. A-laget spelade Hemma mot Rigel från Borlänge och lyckades strida åt sig en seger efter lite svajigt spel. F1 spelade mot F2 i onsdags och tog en enkel seger då Warparna lyckades med bedriften att inte få ihop fullt lag vilket får stå för säsongens bottennapp, riktigt pinsamt. Idag har däremot F2 spelat borta match mot BK66 i Hofors och kammade hem en seger efter bra spel från många en väldigt bra slut på serie spelet. Nu är det kval som hägrar för både Div 2 laget och Div 3 laget. Kvalmatcherna kommer att spelas de två första helgerna i maj. Motståndare, tid och plats återkommer vi till när det är klart. Så för en hel del Warpare så är det viktigt att man tränar vidare kommande veckor för att uppnå toppform i de sista avgörande kvalmatcherna.

2014-04-05 Det var full fart ute på hemma banorna idag av samtliga Warpare. Först ut var Div.2 som spelade mot Klossen, en match som blev fantastiskt spännande och med väldigt högt spel. I fjärde och sista serien kom avgörande och det tyvärr inte till Warpen fördel som fram dit spelat fantastiskt bra och tillslut bara bra vilket inte räckte i denna match. Men trots förlust så blev det ett nytt prydligt klubbrekord med 6732 vilket är jäkligt bra och säger också en del om motståndet när det inte räcker till seger. I Div3 spelade först F1 mot Sanna och det började lite trevande i första serien, men sedan så ryckte man upp sig lite och såg till att ta två poäng till hemmalaget. F2 laget avslutade dagen med match mot ABC/Satellit. En match som var spännande och lite fram och tillbaks tills sista serien där Warparna tyvärr gick ned sig lite och motståndarna tog hem matchen ganska enkelt. Trots att det bara blev en seger denna helg så har det presterats en hel del bra spel ute på banorna och det ser faktiskt ganska bra ut inför kommande helg då seriespelet avslutas och därpå följande kval. Bara att nöta vidare med träningarna och ladda inför slutspurten.

2014-03-30 Helgen har inneburit en hel del resande samt klotrullande för Warpen lagen. Div.2 laget har spelat borta matcher i Skinnskatteberg samt Lindesberg. I första matchen mot Skinnsberg så blev det en rejäl Warpen fest. Efter en kalas öppning så höll man i det fina spelet hela vägen och man inkasserade en riktigt fin seger med väldigt bra spel. (kuriosa: Efter två svängar dit så är vi fortfarande obesegrade). I Lindesberg tog det roliga slut, en ganska bra start byttes till en mindre skoj avslutning. En oavgjord match som kändes som en seger en bit in i matchen, men efter en lite mindre bra lag insats i andra halvan så tappade man greppet om matchen men lyckades rädda en poäng till slut. F1 laget hade idag en liknande upplevelse i Gävle. Två matcher och först ut mot ABC/Satellit. En fantastiskt start i första serien byttes mot en dystrare fortsättning där man tappade kommandot. Men man lyckades rädda upp det i sista serien till att få till ett oavgjort resultat. Match 2 mot Gävle KK blev spännande hela matchen rakt igenom och avgjordes i sista rutorna och där Warpen var lite starkare, en viktigt seger. F2 laget spelade hemma igår mot BK66. En match man ganska enkelt tog hem, man höll i taktpinnen rakt igenom matchen och bärgade två härliga poäng till hemmalaget. Totalt sett en bra helg, 8 poäng av 10 möjliga och det var väldigt nära att det blev 10. Vi tar det positiva med oss i att vara obesegrade den gångna helgen och en hel del bra prestationer och laddar upp inför kommande helg. Två helger kvar på serien och många viktiga poäng så vi syns på träningen på tisdag och slipar på formen.

2014-03-23 I helgen avgjordes Warpens KM och det med spel i Falun. En väldigt trevlig helg med många glada Warpare som deltog för att försöka bli klubbmästare något förstås inte alla då lyckas med. Men en kul "happening" hade i alla fall alla deltagare. Klotrullning god mat och trevligt umgänge. Två nya mästare korades och i herr klassen blev det Thomas Johansson som segrade på 1647 och på dam sidan blev det Kristina Bååth som segrade med 1325. Ett stort grattis till dem båda som gjorde bra insatser. Pris delades även ut till den som med sitt resultatet inklusive hcp fick högst poäng och där segrade Christer Lindberg. Thomas och Kristina kommer som brukligt är att få ta emot KM pokalerna på årsmötet. Ett stort tack för en trevlig helg till alla er som deltog. Resultatlista.

2014-03-16 I går spelade alla Warpen lagen matcher på både hemma och bortaplan. Div.2 laget spelade dubbla matcher i Söderhamn. Först ut mot Klossen som är serieledare och är fortfarande det efter denna match. Warpen kom inte upp i den standard som behövs för att rå på Klossen utan man var från första serie lite passiva och tyvärr blev det ingen riktig match av det hela. Match nummer två var mot Craft och där blev det stor seger i stället där några Warpare lyfte sig rejält och speciellt Christer Sundqvist som satte ett nytt prydligt klubbrekord i och med sina 1034 poäng. F1 laget spelade hemma mot BBC. En match som var riktigt jämn framtill tredjeserien då Warparna ryckte åt sig taktpinnen och höll sedan i hela vägen, bra spel på flera stycken. F2 laget spelade dubbla borta matcher i Sandviken och första matchen mot SIF var man ett nummer för litet för att räcka till, och det blev en stor förlust.  I match två mot Örta så var det jämnare och det var jämnt inför sista serien men hemmalaget var något starkare mot slutet och såg till att segern hamnade i hemmafavör. Nu är det uppehåll i en helg och sedan så är det två omgångar kvar av serierna innan kvalspelen drar igång. Så vi tränar på och putsar på formen inför ett antal viktiga matcher som kommer i slutet av mars och början av april. Uppehålls helgen som nu kommer så ska vi avgöra vårt KM och det i Falun, kommer som vanligt att bli en skojig tillställning med både spel, mat och socialtumgänge. Det sistnämnda är vi i alla fall bra på oavsett resultat på banorna. Så lycka till i helgen alla Warpare, så får vi se vilka lyckliga personer som får äran att stoltsera sig som klubbmästare denna gång.

2014-03-09 Igår samt idag har Warparna varit i farten igen och rullat klot. Först igår spelade Warpen F2 mot Avesta, en match som enligt totalen var väldigt jämn men enligt seriesiffrorna var allt annat än jämn. Bortalaget tog tag i taktpinnen omgående och släppte den aldrig i sista serien ryckte Warparna upp sig men då var det försent. Bara att glömma och komma igen. Sen var det F1 lagets tur att beträda banorna och det mot Sandvikens IF. Efter en bra inledning så släppte man in motståndarna i matchen och fick verkligen kämpa i sista serien för att komma i kapp. Man lyckades att knipa en pinne vilket var mycket bättre än vad det såg inför den sista serien så det får man vara nöjd med.  Derby mot Bollnäs kommande helg så bara att ladda inför uppgiften. I dag var det Div.2 lagets tur att matcha och det mot BK Mas. En match som Warpen kontrollerade från start till avslut. Mycket bra spel från många och nu är det bara att träna till veckan och vässa formen inför mötet mot serieledaren Klossen samt Craft i Söderhamn. Mycket viktiga poäng står på spel. Sen är det också snart dags för KM (22-23/3) så det blir mycket bowling framöver här i vår.

2014-03-02 I går spelade alla Warpen lagen igen. Div 2 spelade hemma mot Sandvikens AIK en match som hemmalaget hade grepp om från start även om spelet svajade lite i början. Matchen slutade med en klar hemma vinst och 2 viktiga poäng var bärjade. Div 3 lagen hade en riktigt derby lördag. Först ut var F1 som mötte Bollnäs. En match som man direkt hamnade underläge i och första halvan av matchen såg lite krampaktig ut. Som tur var så vart det en uppryckning i den andra halvan och man kunde vända matchen och tillslut stå som segrare i detta derby. Derby nummer två var F2 mot F1. En match som inte blev så jämn. F1 laget drog i från direkt och höll i hela vägen och kammade hem de två poängen. Sammanfattningsvis en bra helg om vi ser till poäng skörden, men vi kan också konstatera att det gäller att vi fortsätter att träna inför kommande matcher för att vässa spärrspelet som ibland fallerar en aning. Men det blev full pott denna helg, det tar vi med oss, och vi siktar förstås på en upprepning kommande helg.

2014-02-22 I dag spelades den uppskjutna Div.2 matchen mot Mora. En match som Warpen ganska omgående tog kommandot om och utan större motstånd vann ganska enkelt. Det som var värt att skriva några extra rader om var att det var fantastiskt bra spel ute på banorna. Efter ihop räknad total slagning så hade Warparna spelat till sig ett nytt prydligt klubbrekord. Det nya rekordet lyder 6686 (6621 var det gamla). Så nu låter vi oss alla att inspireras av detta och ser till att ladda inför vårens matcher. Träning på tisdag och sedan rullar det på under våren.

2014-02-02 I går var det full fart ute på banorna för alla Warpenlagen. Div. 2 laget hade borta spel i Ludvika och Hedemora vilket höll på att sluta i ett fiasko redan innan vi kom iväg då vi "huxflux" endast hade 7 tillgängliga spelare vid samlingen på morgonen. Men Göran som var morgonpigg hastade i väg och räddade oss (Bra jobbat). Första matchen mot Ludvika blev tillslut en klar förlust trots väldigt bra spel av Warpen laget och en känsla av att det var ganska jämnt (vilket det tydligen inte var). Men en bra laginsats som stärkte oss inför nästa drabbning i Hedemora. Det blev en riktigt nagelbitare, en match som svängde fram och tillbaka. Inför sista serien var det 4-1 som krävdes för vinst och efter en fantastisk kämpa insats så var det precis vad det blev och matchen poängen följde med Warpen hem, jäkligt skönt. Div 3 lagen spelade hemma matcher, F laget mot Klossen som slutade med en klar Warpen seger fastän det var motståndarna som ledde efter halva matchen. En bra andra halva gjorde att man enkelt drog i från till vinst. F2 laget spelade mot BK Plus från Avesta och där blev det en klar förlust där Warparna inte riktigt fick till det och därmed inte heller riktigt räckte till. Men av 8 möjliga poäng så tog vi 4 i helgen, och det får vi nog ändå vara ganska nöjd med. Nu är det uppehåll i några veckor så det är bara att ta chansen att träna och slipa på formen inför kommande matcher.

2014-01-26 Alla lagen var åter igen ute på banorna och det var idel bortamatcher som gällde. Div.2 laget spelade i Hudiksvall mot Strand och det blev en match som Warpen hade ganska bra koll på hela vägen även om det kändes jämnt ibland så var det under kontroll. F-laget spelade två matcher i Avesta och det blev väldigt jämna matcher där oturligt nog det blev knappast möjliga förluster i båda matcherna vilket var lite surt när det var så nära 4 poäng men nu fick man åka hem utan poäng. F2-laget spelade i Söderhamn och Hudiksvall och här var förlusterna betydligt klarare och hemmalagen för bra för dagen för att Warparna skulle räcka till. Nu laddar vi inför kommande helgs matcher och sedan blir det lite uppehåll under februari. Tyvärr krånglar det fortfarande med matchrapporteringarna, men förhoppningsvis så har man efter denna helg fixat alla buggar i det nya programmet.

2014-01-19 I går drog serie spelet igång igen för alla Warpen lagen utom Div.2 där matchen blev inställd och nytt datum blev den 22/2. F-laget spelade i Hofors där man ganska enkelt vann med 15-5, alltid skönt med borta segrar vilket vi behöver vana på då det är mycket borta spel för Warpen lagen under våren. F2 laget spelade hemma mot Bollnäs och det blev en klar bortalags seger. Motståndarna var lite för starka denna dag så det är bara att ta nya tag. Tyvärr så strular det nya matchrapporteringssystemet så det verkar ta lite tid innan resultaten från denna omgång kommer in på nätet. Men förändringarna man har gjort är till det bättre, så bara det kommer igång så blir det nog bra. Nu är det bara att träna vidare och ladda inför kommande helgs matcher och det är bara borta matcher för alla tre lagen som gäller.

2013-12-01 I helgen har samtliga Warpen lag varit ute på banorna och gjort en sista kraftansträngning innan juluppehållet. Div 2 spelade hemma mot Skutskär. En match där Skutskär gick ut hårt i början av första serien för att sedan tappa farten helt när Warpen lade i en högre växel och tog hem en enkel seger. F1 laget spelade hemma mot Örta en match som inte blev helt olikt matchen före. Man tog kommandot från start och höll sedan i hela matchen och en säker seger var därmed bärgad. F2 laget var sist ut denna helg och det hemma mot Gävle KK en match som blev riktigt spännande. Det var helt jämnt efter halva matchen och det blev kamp ute på banorna under de två sista serierna där hemmalaget tillslut visade sig var det starkaste laget. Tre segrar av tre möjliga, bästa tänkbara avslutning innan uppehållet, dessutom många som spelade riktigt bra vilket lovar gott framöver. Närmast på agendan står förstås Warpen party nu på lördag samt att också under lördagen spelar tre Warpenlag tre-manna DM i Edsbyn.

2013-11-23 I dag har samtliga Warpenlag varit ute på banorna och rullat klot. Div 2 laget spelade hemma mot Zenit från Borlänge. En match som Warpen tog kommandot om från början och höll i hela vägen, en klar hemma seger och 2 poäng inkasserades. F1 laget spelade borta. Första matchen var mot Klossen (S-Hamn) och det blev en jämn och spännande match som avgjordes i sista serien där Warpen drog det längsta strået och vann matchen. Match nr 2 spelades i Hudiksvall mot Sanna. En match som inte blev så jämn utan hemma laget tog en enkel seger mot Warparna som inte riktigt kom upp i samma spel som i föregående match. F2 laget var till Avesta för dubbelmatch. Först mot Plus där det blev riktigt med stryk, man var helt enkelt ett nummer för litet i denna match. Mot Avesta BC var man inte riktigt med från början så trots att man avslutade bra så var tappat i början för stort för att ta igen, men spelet var bättre än i första matchen. Nu är det bara att bita ihop och träna inför kommande helgs spel vilket är sista omgången före jul uppehållet och då är det bara hemma matcher som gäller så vi siktar in oss på att ta hem 6 poäng då.

2013-11-16 I dag spelade samtliga Warpen lag hemma match. F2 börjad och det med ett derby mot BBC. En match som blev väldigt jämn och lagen följdes åt hela matchen tills sista rutan där det för Warpen tyvärr blev en förlust. Sen blev det dax för Div. 2 lagets match mot Strand. Efter en bra start så kämpade sig Strand mer och mer in i matchen och avslutning blev på alla sätt hög dramatisk, men efter en gastkramande avslutning så kunde Warpen lämna banorna som segrare. Slutligen så var det F1 laget som skulle möte BK66 och den matchen till sklillnad mot de två tidigare blev inte så jämn. Här var Warpen ett nummer för stort och tog en enkel seger. Så på totalt tre matcher så inkasserades 4 poäng. Nu är det bara att ladda inför kommande helgs drabbningar, träningarna till veckan är förstås lika viktiga som vanligt det är många poäng på spel och vi ska försöka ta varenda en vi kan.

2013-11-03 I går spelade F1 laget den uppskjutna matchen mot Avesta. Det blev en väldigt klar hemma seger efter mycket bra spel från många Warpare. J Löthman passade dessutom på att slå klubbrekord med 998, grattis. Vi tränar vidare då det är uppehåll kommande helg för att sedan avsluta höstdelen av serien med tre spel helger i rad i november. Vi siktar förstås som vanligt på att ta många poäng på de matcherna som kommer innan juluppehållet så träningarna är viktiga för att fortsätta att slipa på formen.

2013-10-27 I går var det full fart på Warpen lagen igen och det var hemmabanor som gällde. Div 2 laget spelade mot Falu BK en match som inte blev spännande alls utan blev en promenad seger mot ett inte allt för bra motstånd men laget höll i hela vägen ut trots att det var klart tidigt att det skulle bli vinst och det är också en styrka. F laget spelade mot ABC/Satellit från Gävle. En match som var ganska jämn de första serierna för att i tredje rinna iväg till motståndarnas favör och en förlust inkasserades F2 lagets match mot Klossen blev nästan en upprepning här var matchen jämn ända framtill sista serien där man tappade spelet och motståndarna tog alla 5 poängen och stod som segrare vid matchens slut. Så facit efter denna helg blev en vinst på tre försök. Förutom en uppskjuten match nu på lördag för F1 laget så är det två helgers uppehåll och där är det bara att ligga i och träna inför att höstens sista omgångar ska avgöras. Många poäng kvar att kriga om innan juluppehållet, och många poäng är precis vad vi ska se till att inkassera.

2013-10-19 I dag har det varit spel för Warparna igen. Div 2 hade borta matcher och F2 spelade hemma.  För F1 blev det uppskjutet och matchen kommer att spelas den 2/11. Div 2 laget började i Sandviken mot SAIK. Matchen började bra för Warpen i första serien vilket blev utjämnat i andra. Sen blev de två sista serierna riktiga kämpa serier där Warpen kunde stå som klara segrare fast än det inte kändes så klart under matchen. Match 2 spelades i Gävle mot Skutskär och även där blev det en kalas start för Warpen. Sedan tappades den stora ledningen och Skutskär började att ta sig i kapp. Men med massor av vilja och krigar inställning så lyckades Warpen även vinna denna match. En mycket lyckad borta sväng. F2 spelade hemma mot Örta, en match som blev väldigt jämn. Matchen stod och vägde in i det sista där tyvärr motståndarna drog det längsta strået denna gång. Totalt har det presterats en massa fina serier under helgen och två vinster utav tre möjliga, så vi fortsätter att träna vidare och håller vinnare trenden vid liv till kommande helgs matcher. På tisdag har vi också medlemsmöte mellan 20-21 efter vår träning.

2013-10-13 I går var alla tre Warpen lagen i farten igen. Div 2 laget spelade hemma mot Rättvik. En match som Warpen tog kommando om direkt från start. Även om det var spännande en stund i slutet av andra serien så kändes som att det var en stabil hemma instas av laget där flera spelare gjorde riktigt fina serier och visade att hemma blir vi svår slagna. F-laget spelade två matcher i Sandviken och gjorde riktigt bra ifrån sig genom att vinna båda matcherna. I båda matcherna gjordes några riktigt bra prestationer och det känns som att laget fått en bra start på serien. F2-laget spelade i två matcher i Gävle. Här var det lite tyngre denna dag och två relativt klara förluster inkasserades. Två matcher som är av karaktären att man kanske vill glömma dem och ladda inför kommande matcher och ta lite revansch. Helgen i sin helhet gav tre vinster av fem möjliga vilket är klart godkänt. Vi tränar på under veckan och laddar inför kommande helgs matcher.

2013-09-22 I går hade alla tre Warpen lagen hemma matcher så det var en hel dag i hallen med matcher och där målet var 6 poäng dvs. vinst för samtliga Warpenlag. Div 2 var först ut och de mötte Craft från Söderhamn. Inledningen av matchen blev ganska jämn för att sedan glida över mer och mer i Warpen favör. Inför sista serien så var saken reda klar och man vann matchen men slappnade av lite i sista serien så resultatet jämnade ut sig lite, men 2 poäng var bärgade. Matchen efter så var det WF2 som lirade och det mot Sanna från Hudiksvall. Warparna tog kommandot från start och efter tre serier så verkade det klart med en enkel seger då en enda poäng saknades. Men så lätt blev det inte utan det blev en riktig pärs där det avgjordes i sista slagning att man fick den poäng som behövdes och man vann med minsta möjliga marginal. Sist var WF1 ute på banorna och de mötte Gävle KK.  Denna match blev en jämn historia rakt igenom matchen, Warparna fick 3-2 i varje serie vilket förstås till slut räckte gott och väl till seger även om det var jämnt och ovisst i vissa av serierna men som löste sig bra denna gång. Sammanfattningsvis så fick Warpen de 6 poängen som var målet för denna hemma helg. Fortfarande finns det lite rost i spelet men det är tidigt på säsongen än så spelet kommer att lyfta sig successivt under hösten allt eftersom mer träning börjar ge resultat. Nu är det uppehåll i två helger så vi tränar på och laddar inför kommande matcher i oktober.

2013-09-15 I går drog serie spelet igång och alla Warpen lagen fick känna på hetluften igen efter lite sommarvila. Div 2 laget spelade borta mot Triss samt BK Silver. Första matchen mot Triss tog Warpen tag i matchen från början och höll i hela vägen. Match 2 mot BK Silver så var inledning den samma men allt eftersom matchen gick så fick Silver komma in i matchen mer och mer för att slutligen stå som segrare i en spännande avslutning. Div 3 lagen spelade hemma. F-laget spelade mot Plus som blev en riktigt spännande match. Efter en lite mindre bra inledning av Warpen så kom man tillbaks i matchen och var väldigt nära att gå förbi men det blev bortalaget som drog det längsta strået. F2 laget spelade mot Sandvikens IF och den matchen blev inte allt för jämn då Sandvikarna var strået vassare denna dag och höll i taktpinnen från start in i mål. Totalt avverkade Warpenlagen 4 matcher denna dag och det resulterade i en vinst och två poäng. Kanske något mindre än tänkt men detta var premiär helgen där bra spela blandades med mindre bra precis som det brukar vara i inledningen då inte allt för mycket träningstimmar finns innanför västen. Så nu tränar vi till veckan och sen laddar vi inför kommande helg då nya poäng står på spel.

2013-08-04 Då närmar vi oss bowling säsongen sakta men säkert efter en fantastiskt fin sommar, där vår sommarfest som vanligt var en av sommarens höjdpunkter och med väldigt många deltagande så hade vi en riktigt trevlig dag/kväll tillsammans. Nu är träningarna för säsongen klara och det blir tisdagar 18-20 samt 4 banor torsdagar 19-20. Då hallen ska genomgå vissa ombyggnationer i slutet av augusti så blir det klent med träningar. Men torsdag den 15/8 så blir den en träning mellan 18-19.30 sen så är det bara att köra hårt när träningarna på allvar drar igång den 3/9. Vi har ju som bekant tre lag i serie spel kommande säsong så det ska bli skoj och följa dem genom säsongen och alla kommer att få spela mycket så det blir en kul säsong för de som gillar att rulla klot.

2013-06-02 Warpen framgångar har vi haft i helgens bowling tävlingar. Finalspelet i SM avgjordes i Eskilstuna med två Warpare på startlinjen. Cenneth Edin och Stefan Halvarsson. Cenneth spelade på fredagen och efter en lite trevande inledning så genomförde han en fin avslutning och lyckades knipa tredje platsen och en brons medalj. Warpens första SM medalj var därmed bärjad. På lördagen var det Stefans tur att rulla klot och där blev det tillslut en relativt stor seger med ledning från start till mål och därmed så var en SM-guld medalj fixad och en fantastisk SM helg med två medaljer för Warpen. Glada medaljörer. I helgen avgjordes också Hälsingetouren och en helg som denna då allt går Warpens väg så slutade det förstås med en Warpare överst på prispallen nämligen Teemu Parikka. Ett stort grattis till alla tre.

2013-05-13 I helgen avgjordes KM för klotrullarna i Warpen. Denna gång var det i Eskilstuna som mästerskapet spelades i samband med SM-kvalen som pågick där. En mycket fin hall med bra banor och lagomt svåra banor så att det skulle bli en spännande tävling. Efter 8 tuffa serier så stod det klart att vi hade två segrare, nämligen Cenneth Edin och Carola Karlsson, stort grattis. KM Vinnarna. Det var en mycket lyckad helg vad gäller hela resan med spel, mat och umgänge. Ännu en gång fick vi ha en trevlig vårhelg tillsammans igen och avrunda ännu en säsongen. Nästa aktivitet då vi formellt avslutar den gångna säsongen och inleder den nya är den 27/5 kl 19. på hallen då vi har vårt årsmöte. Hoppas på en bra uppslutning på mötet då vi förstås firar av KM mästarna en gång till samt drar medlemslotteriet med mycket fina priser samt att vi ska ha ett antal val mm som tillhör ett årsmöte.

2013-04-28 I går spelade Warpen ännu en kval match och denna gång i Söderhamn mot Delta 72 från Gävle. Första matchen var jämn inledningsvis och den stod och vägde i två serier innan Delta kopplade greppet i tredje och gick i från och vann. Match två var efter halva matchen klart i Delta favör då Warparna gjorde en riktig uppryckning i tredje och det blev väldigt spännande inför sista serien men där Warpana inte orkade hela vägen ut. Detta innebär att vi blir kvar i Div 2 nästa säsong. Vi hade chansen i båda kvalhelgerna men räcker inte riktigt till men alla har kämpat och gett vad de kan och en hel del bra resultat har presterats, så en klart godkänd säsong har det varit. Nu är det bara att börja ladda inför det kommande KM spelet i Eskilstuna den 11/5 som kommer att bli en skojig tillställning med både sportsliga drabbningar och skojigt umgänge. En trevlig bowling avslutning på denna säsong. Sedan så rundar vi formellt av säsongen med årsmöte den 27/5 kl 19.00 på hallen vilket också blir startskottet för kommande säsong.

2013-04-20 I dag spelade Div.2 laget kval match mot BK Norden (Sala) om att få ta steget upp i Div 1. Kvalet spelades i Sandviken och blev en riktigt jämn batalj. Warpen hade som vanligt lite sovmorgon när matchen startade och halkade efter i inledningen men kämpade sig sedan in i matchen igen men det räckte inte till vinst. Match nr 2 så var man med från början och tog för sig ordentligt och vann också den matchen efter riktigt jämna serier, tillstordel beroende på en fantastisk lagmoral då det var lite kämpigt i tex tredje serien. Det betydde att matchen gick till skiljeserie och den var tyvär inte Warpen tillräckligt på hugget i. Det fina spelet från matchen före var borta och BK Norden vann den ganska enkelt och i och med det tog steget upp i ettan. Men ett bra kämpande Warpen får en ny chans till helgen igen, mot vilka och vart bestäms i morgon då Delta 72 och BK Rättvik möts.

2013-04-07 I går spelade Div.2 laget borta matcher i Dalarna. Första matchen var emot Mora och det börjad jämnt i första serien för att sedan svänga över i Warpen favör i andra serien då det var ett väldigt bra spel från Warpen. Sedan så höll Warparna i det grepp man kopplat igenom hela matchen även om det var kämpa in i det sista. I och med denna vinst så säkrade Warpen seriesegern vilket kändes jäkligt bra. Match två som var emot Rättvik blev i första serien en avslagen historia. Warpen var inte riktigt med från start, lite nöjda från matchen före och direkt från matbordet ner till banorna satt sina spår. Men i andra och tredje serien så gjordes en riktigt bra uppryckning och det blev riktigt spännande i sista serien där Rättvik drog det längsta strået. Hur som helst en bra borta resa där de två poäng som skulle tas även togs för att vinna serien. Div 3 laget avslutade säsongen med hemma match mot Flamman. En match som var jämn i början men som Warpen tog över allt eftersom matchen gick och fick avsluta säsongen med en seger. Nu är det bara att ladda ordentligt inför kommande kval, plats och tid för kvalet kommer att meddelas lite längre fram.

2013-03-23 I dag har det varit många Warpare i farten ute på banorna, nämligen 23 stycken. Div 2 laget spelade hemma och Div 3 laget borta i två olika uppsättningar. Div 2 lagets hemma match mot Östhammar blev en riktig rysare. Östhammar tog kommandot från start och tvingade Warparna att jaga hela matchen. Det blev inte en match på högsta nivå men dock en riktig nagelbitare som avgjordes i sista rutan och det blev till Warpens fördel så serieledningen kvarstår en omgång till, fantastiskt bra lagmoral i sista serien. Div 3 spelade borta matcher mot Sanna (Hudiksvall) och Klossen (Söderhamn). Första matchen mot Sanna blev en jämn match där sista serien avgjorde efter en riktigt bra tredje serie från Warpen. Tyvär blev det hemmalaget som drog det längsta strået denna gång men bra spel av en del Warpare. Match 2 mot Klossen blev mindre jämn där hemma laget vann lite enklare men även här fanns det ljusglimtar i och med en del mycket bra spel. Nu tar vi och laddar ordentligt inför serie avslutningen om två veckor, ser till att träna och vara ordentligt förberedda för att göra en riktigt bra avslutning på serien.

2013-03-03 I går spelade båda Warpen lagen hemma matcher. Div 3 laget spelade först och det mot Lin från Söderhamn. Det blev en jämn första halva av matchen där det stod och vägde vilket av lagen som skulle ta initiativet. Men i tredje serien så tog Warparna kommandot om spelet och därmed om matchen och det slutade med en säker vinst. Mycket bra spel från ett antal spelare. Div 2 laget spelade senare på eftermiddagen mot BK Skinnarna från Malung. Den matchen var endast jämn i första serien sedan åkte Warparna i från till en komfortabel seger och faktisk ända till serie ledning. Nu är det uppehåll de två kommande helgerna, sedan är det slutspurten av serien då viktiga matcher kommer att spelas för att försöka försvara serie ledningen och få en något lämpligare kval seedning. Så det är bara att träna och slipa på formen som gäller under uppehållet.

2013-02-24 I går var det spel helg igen för de båda Warpen lagen. Div 2 laget spelade två matcher borta i Söderhamn. Första matchen var emot Klossen en match som hemma laget ganska enkelt vann. Warparna var inte riktigt med i matchen från början och kunde inte utmana. Match nummer två var emot Craft en match som blev betydligt jämnare, matchen avgjordes i sista serien och det till Warpens fördel, en riktigt skön vinst som ännu mer säkerställer en plats på rätt sida i kommande kvalspel lite längre fram. Div 3 laget spelade hemma mot ABC Satellit och där blev det en klar förlust man var helt enkelt inte lika bra som motståndarna men bra spel från några av spelarna. Nu är det som vanligt bara att träna på och ladda inför kommande helgs spel då båda lagen ska spela hemma.

2013-01-27 I går spelade Warpen lagen hemma matcher. Div 2 laget spelade hemma mot Klossen (Söderhamn) en match som blev lite av en repris av föregående helgs match. Motståndarna fick ta kommandot från start och Warparna fick jaga. Ännu en gång så visades det prov på en fantastisk lagmoral och kämpa anda och man lyckades i sista serien vända underläge med 6-8 till vinst med 10-9. En riktig kämpa seger och med bra stöd från publiken. Div 3 spelade också mot Klossen och där tog också motståndarna kommandot från start men här släppte de heller inte greppet om matchen. Man var helt enkelt lite för bra för att Warpen skulle kunna hänga med. Men bra spel från några av Warparna. Nu blir det uppehåll ett par helger så nu det är bara att träna på och ladda inför kommande matcher i februari så ska vi se till att plocka lite mer poäng.

2013-01-19 I dag har Warpen lagen varit ute på banorna igen. Div 2 spelade hemma mot DBK från Borlänge och det blev en spännande och dramatisk match. DBK tog kommandot i första serien och höll sedan i fram tills tredje serien då man ledde med 6-9. Då skärpte Warparna till sig ordentligt och gjorde en fantastisk slutspurt som resulterade i 5-0 och match seger. En riktig lag insats där laget visade prov på en fantastisk lagmoral när det behövdes som mest. Div 3 spelade borta matcher idag och startade i Hofors. En match som BK66 hade kontroll på men där Warpen kämpade på bra. Bra spel men det räckte inte riktigt till. I andra matchen mot Örta i Sandviken upprepade sig samma match mönster. Örta hade kontroll på matchen från start och här var Warparna lite längre ifrån. Nu är det bara att träna vidare och slipa på formen inför nästa helg då båda lagen matchar mot Klossen och det på hemma banor.

2013-01-13 I går spelade div.2 laget borta match i Hudiksvall mot Strand. Det blev en jämn och hård match, även om Warpen hade greppet om matchen från start så blev det oerhört spännande i sista serien. Men bra spel på ett antal händer gjorde att Warpen till slut stod som segrare i denna match. Nu tar vi och tränar på till veckan och siktar in oss på kommande matcher till helgen då även div.3 laget är tillbaka i spel efter uppehållet.

2012-12-02 I går spelade Warpen lagen både på borta och hemma plan. Div 2 laget spelade borta i Ludvika och Skinnskatteberg. Första matchen mot Ludvika blev en väldigt jämn historia. Efter en fantastiskt bra öppning från Warparna och ledning med 8-2 efter halva matchen, så blev den andra halvan av matchen lika kul för hemma laget som ryckte upp sig ordenligt och lyckades tillslut knipa vinsten med 10-9, en riktigt svidande förlust då vi var så nära. Men det var bra spel i matchen från många av Warparna. Match 2 mot BK Skinnsberg blev precis lika dramatisk, men här var det jämnt hela vägen mellan de två lagen och tillskillnad från matchen före så drog Warparna det längsta strået i denna match. En fantastisk kämpa insats som inte blev något mindre rolig när vi fick höra att de inte hade förlorat hemma på två år. Så två poäng fick vi med oss från denna resa och det får vi väl vara nöjd med även om det var så nära att att vi knipit 4 poäng. Div 3 laget spelade dubbla hemma matcher mot Agda från Sala. Där blev det tyvär förlust i båda matcherna med klara siffror. Man räckte helt enkelt inte till denna dag även om det var bra spel från några av Warparna utan det är bara att ladda om batterierna inför vårsäsongen. Nu närmast så syns vi på hallen till helgen och har vår årliga julfest och ser till att få ett skojigt slut på höstsäsongen.

2012-11-25 I helgen har båda lagen varit i farten. I går spelade Div. 2 laget hemma mot Gävle KK där det var revansch sugna Warpare som beträdde banorna efter en knapp förlust borta tidigare i höst. I denna match var det däremot ingen tvekan, Warparna tog tag i taktpinnen omgående och släppte sedan inte in Gävlelaget i matchen. Det blev en relativt enkel seger efter bra spel från en hel del spelare. Div. 3 laget spelade två matcher borta i Gävle idag. I den första matchen var man inte riktigt med utan åkte på en klar förlust. I den andra matchen blev betydligt jämnare, lagen följdes åt in i det sista och matchen slutade också med delad poäng. Väldigt bra spel från några stycken. Nu är det bara att ligga i ordentligt till veckan och träna inför den sista spelhelgen för höstsäsongen sedan så blir det uppehåll under december innan det drar igång i januari igen. Innan dess så ska vi förstås också hinna ha våran julfest den 8 december.

 2012-11-17 Div 2 laget spelade idag hemma match mot Örta från Sandviken. Det blev en högst odramatisk match där borta laget var en klass bättre och vann ganska enkelt. Men det förtar ändå inte att Warparna gjorde en bra match med en hel del bra individuella prestationer. Nu tränar vi vidare och laddar inför kommande helgs matcher.

2012-10-28 I dag spelade Div.2 laget hemma mot Strand från Hudiksvall. Det blev en match som började väldigt bra och såg ut att bli en enkel resa mot två poäng och sedan blev till en riktig rysare. I mitten av sista serien såg det riktigt mörkt ut och det var på väg mot en förlust men Warparna lyckades skrapa ihop en sista kraft samling och vinna sista med 5-0. Nu blir det uppehåll i ett par veckor så det är bara att träna på. Div.3 lagets hemma match den 17/11 mot Agda B är flyttad tills den 1/12 så för dem blir väntan på match lite längre men det betyder ju mer tid till att att slipa på formen.

2012-10-21 I går var det spel för Warpen lagen igen. Div 2 laget spelade hemma och Div 3 spelade borta. Div 2 laget spelade mot Skutskär och det blev en relativt komfortabel seger då Warpen gick ut hårt och tog kommandot direkt från start. En väl genomförd match med bra spel på många händer. Div 3 var i Avesta och Hedemora för matcher. Första matchen i Avesta var jämn fram till halva matchen sedan tog hemmalaget över och vann. I match två i Hedemora var det däremot en klar hemmaseger där Warparna helt enkelt inte räckte till. Nu fortsätter vi att träna vidare och ser till att hemma spelet fortsätter vara bra även framöver. Båda lagen har hittills gjort bra prestationer på hemmaplan och det försöker vi bygga vidare på.

2012-10-14 I helgen har Warpen lagen varit i farten igen med matcher både hemma och borta. Div 3 laget spelade hemma i går mot Gävle KK och man tog tag i taktpinnen omgående. Sedan behöll man kontrollen över matchen och tog en säker hemma seger inför nöjda fans i publik havet. Div 2 laget spelade idag mot Östhammar borta och där bjöds det på en hård drabbning som Warparna efter en fin insats lyckade gå vinnande ur. Match nr 2 var det mot Gävle KK och där blev det raka motsatsen, efter en om möjligt ännu jämnare match så blev det en förlust för de kämpande Warparna. Nu så tar vi och tränar vidare och laddar inför kommande utmaningar till helgen.

2012-09-23 I går var det full fart på banorna igen för de klotrullande Warparna. Div 2 hade hemma match mot BK66 som blev en väldigt jämn och spännande match. Trots att det blev en klar hemma seger med stora siffror så var marginalerna i de enskilda serierna inte stora men med en fantastisk kämpa insatas i avslutningarna där vi inte vek ned oss så blev det två viktiga hemma poäng. Div 3 spelade två matcher borta i Sandviken. Det blev inte så spännande, klara förluster även om det var en rejäl uppryckning i match 2 där spelet blev mycket bättre så var en hemmalagen alldeles för starka. Nu blir det uppehåll i ett par veckor så då är det bara att träna på och ladda inför kommande bataljer.

2012-09-15 I dag var det hemma match för båda Warpen lagen som gällde. Div 2 spelade hemma mot Craft och tog en fin hemma seger, stabilt spel men det finns mer att ge. Men skönt efter förra helgens pannkaks matcher. Div 3 spelade hemma mot Sanna och lyckades också med bedriften att ta en seger. Bra spel på en del håll och det känns som att vi är på gång. Nu laddar vi inför nästa helgs matcher och hoppas på att ta några pinnar till.

2012-09-09 Då var seriespelet igång igen. Matcher både hemma och borta. Div 2 spelade borta i Sala och Avesta. Båda mactherna hade samma utgång vilket betyder förlust för Warparna med väldigt stora siffror i Sala och något mindre i Avesta. I båda matcherna så var det väl ingen Warpare som glänste direkt utan det var relativt uselt spel och förhoppningsvis så var detta den absoluta botten nivån och att det nu bara kan bli bättre. Div 3 spelade hemma mot Gävle KK´s dam lag och där blev det vinst inte heller här var alla Warpare på topp men tillräckligt många spelade bra nog för en vinst och det är vad som räknas i slutänden. Nu laddar vi inför kommande helgs matcher och höjer spelet ett snäpp så ska det nog bli bättre resultat framöver.

2012-08-02 Bowlingsäsongen närmar sig med stormsteg, nu är det augusti och om en månad drar seriespelet igång. Spelprogrammet finns upplagt på hemsidan liksom tabell fliken är uppdaterad så ni kan spana in motståndet och planera in vilka helger kommande säsong som det blir spel. Träningarna kommer också att komma igång ganska snart inom de närmsta veckorna mer info om det kommer via mail bara allt är klart (blir lite special under augusti). Från och med september och framåt så är det Tisdagar kl. 20.00 - 21.30 som gäller.

2012-07-01 Mitt i sommar ledigheten vad gäller klotrullning så smyger vi ut serieprogrammet på hemsidan för kommande säsong. Kan alltid vara av intresse att spana in kommande motståndare och vilka helger som vi kommmer att spela. I övrigt så hoppas vi på en bra semester för er alla och att vi syns på sommarfesten lite längre fram i juli. Tider för träningar i augusti kommer det utskick om lite längre fram. Ha det bra allihopa.

2012-05-20 Då var det dags för årsmöte vilket bl.a. innebär summering av den gångna säsongen samt att dra upp riktlinjerna för den kommande säsongen. Mötet går av stapeln den 29/5 kl 19.00. Vi kommer efter några år på hallen att vara tillbaks på Alirgatan 18B. Vi brukar ha stor uppslutning på årsmötena och förhoppningsvis även detta år.

2012-04-15 I går så spelades kvalspel för Div 1 laget om att få vara kvar i Div 1 även kommande säsong. Matchen spelades i Hudiksvall mot BK66 från Hofors. Det var ett laddat Warpen som intog banorna och med ett bra stöd från läktaren. Första matchen blev en väldigt jämn historia där BK66 hade grepp om matchen inför sista serien men efter en fantastisk sista serie vände Warparna det till ett oavgjort resultat. Det var också säsongens bästa resultat för laget och vid rätt tillfälle. Match två så fanns inte riktigt samma ork/flyt kvar hos Warparna utan motståndarna växlade upp ett snäpp men Warparna orkade inte göra det samma utan det blev en relativt komfortabel seger för BK66 i sista omgången. Detta resultat innebär att Warpens första lag kommande säsong kommer att befinna sig i Div 2 . Så det är bara att konstatera att vi inte riktigt höll Div 1 standard men vi gjorde ett tappert försök och får nu ta nya tag till nästa säsong i en division lägre. Men ett stort tack till de som har kämpat i Warpen tröjorna över säsongen.

2012-04-02 I helgen som var så avgjordes Warpens klubbmästerskap och denna gång på Åland. En härlig resa med trevliga Warpare och lite bowling tävling. KM bucklan för herrar tog Teemu Parikka hem efter ett fantastiskt bra spel, det var avgrundslångt ned till övriga medverkande. Dam bucklan tog Kristina Bååth hem efter en ganska jämn och hård avslutning där de två sista serierna fällde avgörande. Ett stort grattis till de båda KM mästarna, samt ett stort tack till alla deltagarna på resan för två fantastiska dagar tillsammans. Klicka på länken här för resultat. http://www.bowling.ax/db11/km.php?TavNr=40209

2012-03-25 Sista serieomgången var nu avklarad. Div 1 spelade hemma mot BK Plus och i en jämn och rafflande match där Warparna kämpade på bra, men orkade inte hela vägen i sista serien. Det slutade med en borta vinst men lite kamp anda fick vi alla fall se och det lär behövas i det kommande kvalet. Div 3 avslutade på bortaplan i Gävle med två matcher. Första matchen mot Delta blev en jämn match där Warpen stod som segrare efter avklarad match och i match två mot Gävle KK så blev det en förkrossande seger för hemmalaget som spelade bowling på en liten annan nivå. Nu är det bara att rikta in sig på det kommande KM spelet till helgen då vi far till Åland och spelar om att bli klubbmästare. Kommer att bli en trevlig helg tillsammans med både spel och skoj. Sedan är det påsk och efter det så är det kvalspel så det finns anledning att hålla igång bowlandet ett litet tag till.

2012-03-18 Helgen har varit full av bowling, alla lagen har varit ute på banorna och rullat klot. Div 1 laget hemma mot SAIK. En match som tog slut ganska snart. Borta laget tog kommandot från start och vann enkelt matchen. Motståndet var helt enkelt en klass bättre. Div 3 spelade hemma mot Sanna en match som blev lite jämnare men även här drog borta laget det längsta strået och ännu en förlust inkasserades. Men idag så så tog i alla fall Reservlaget en seger mot Gävle KK efter en bra genomförd match med ett par riktigt bra resultat också. Så nu laddar vi inför sista seriespels helgen och sedan för vårt KM som blir av helgen efter. Vi syns på träningen.

2012-03-11 I dag har Reservlaget haft hemma match mot Klossen från Söderhamn. En match som började bra för Warpen för att sedan i ett par serier svänga över till Klossen, inför sista serien så var det väldigt jämnt och där tog Warparna sig samman och rullade hem en skön hemma seger. Bra jobbat. Nu är det match kommande helg för alla lagen så vi tränar väl på till veckan och laddar för att spela åt oss några nya poäng.

2012-02-26 I helgen har Div 1 laget varit på en borta turné som inefattade matcher i Södertälje och Strängnäs. Två matcher som gav två förluster och klara sådana också. Vi kan väl bara enkelt konstatera att vi inte räcker till. Men samtidigt så är vi nära att jämna till siffrorna i flera av de ensklida matcherna då vi kämpar hela vägen. Så trots förlusterna så kämpar vi på efter vår förmåga och har en bra lagmoral och behöver inte alls skämas över förlusterna. Div 3 spelade hemma mot BK 66 från Hofors och där blev det en vinst efter en väldigt spännande match som avgjordes i sista serien, även här visades prov på bra lagmoral och det känns väldigt bra. Reservlaget spelade två matcher i Gävle idag och där blev det också två förluster. Jämna matcher som inte gick vår väg men en del bra spel presterades. Nu är det uppehåll igen så det är bara att träna på inför de sista serie matcherna och det kommande KM:et.

2012-02-19 Denna helg har inneburit matcher för alla Warpen lagen. Div 1 laget har varit i Gävle samt Sandviken för matcher. Mot Delta i Gävle blev det en rysare in det sista som för våran del tyvär vanns av hemmalaget, mycket beroende på en mycket dålig första serie från Warpenlaget. Men kul ändå att kämpa andan fanns där hela tiden. Match två i Sandviken blev väl inte riktigt lika kul. De var helt enkelt lite för bra för våran del och vann enkelt matchen. Div 3 spelade hemma mot Craft från Söderhamn. En match som bortalaget tog kommando i direkt och höll i hela vägen till en enkel seger. Reservlaget spelade hemma mot Sanna från Hudiksvall och saker och ting upprepades igen, ett betydligt bättre motstånd tog en enkel seger. Trots en helg i förlustens tecken så har det ändå funnits en hel del av oss som presterat bra och det tar vi med oss. Till helgen är det nya matcher och nya utmaningar så vi laddar om då det kommer att krävas bra spel för att ta nya poäng.

2012-01-29 Helgen har inneburit spel för de tre Warpen lagen både på hemma och bortaplan. Div 1 spelade hemma mot Sala. En match där motståndet blev för hårt. De tog tag i matchen från start och släppte aldrig riktigt in Warpen i matchen. Trots förlusten så var det ett antal spelare som presterade väldigt bra så det tar vi med oss tills det är dags för match igen. Div 3 spelade dubbla borta matcher i Östhammar. Första matchen blev en enkel seger för Warpen medans den andra blev en jämn historia  som efter fyra serier slutade med delad pott, även här mycket bra spel på några av Warparna. Slutligen så spelade Reservlaget dubbla borta matcher i Gävle. Två matcher, två vinster. Även här bra spel på några Warpare, så spela kan vi ju tydligen, gäller bara att vi får ut det tillsammans i lagen när vi möter bra motstånd så ska det nog gå att slåss om lite fler poäng. Nu är det uppehåll i ett par helger så vi tränar på och laddar för kommande omgångar i februari.

2012-01-21 I dag genomfördes enda matchen för helgen för Warpen lirarna och det var Div 1 laget. Hemma mot LBK Huddik så steg ett hel taggat Warpen ut på banorna och tog tag i matchen från start. Det var kamp och kämpa tag hela matchen igenom och där Warpen lyckades hålla i hela vägen ut trots att det stod och vägde i sista serien, starkt jobbat. Siffrorna för dagen var kanske inte de högsta men poängen för seger är densamma och det är vad som räknas när matchen är slut. Bra stöd från läktaren hjälpte också till för att bära fram hemmaspelarna till seger och skapa en bra atmosfär i hallen. Nästa helg är alla lagen i farten igen så vi tränar på som vanligt till veckan och laddar inför kommande matcher.

2012-01-15 Denna helg har mestadels handlat om borta matcher. Div 1 laget har spelat borta mot Köping och Enköping. I Köping var det bara ett lag på banan och det var inte Warpen, en klar förlust mot ett mycket bättre lag. I Enköping däremot så blev det en mycket jämn match som svängde kraftigt och med en klar ledning för Warparna på slutet så trodde nog de flesta på seger men hemmalagets spelare gjorde ett sista ryck och i Warpen höll inte alla spelare i hela vägen och matchen slutade i stället oavgjort. Det blev dock en poäng men efter att ha varit så nära vinst och tappa den i de sista rutorna så känndes det mera som en förlust. Men en poäng är en poäng och den kan vara viktig i slutet av serien. Div 3 var på besök i Sandviken och Hofors. Två matcher som slutade med klara hemma vinster, Warparna räckte helt enkelt inte till mot det motståndet, men en hel del bra prestationer inom laget var det. Slutligen så spelade Reservlaget hemma mot Skutskär och där kom Warpens enda seger denna helg. Det blev en enkel match då Warpen för dagen var det bättre laget. Bara att träna och ladda vidare mot kommande matcher, till helgen är det endast Div 1 laget som spelar men helgen efter så är fullfart på alla lagen igen.

2012-01-08 I dag startade vår säsongen med derby mot BBC för Div 1 laget och Div 3 laget spelade hemma mot ABC/Satellit från Gävle. Derby matchen blev en hård kamp där BBC startade väldigt bra och Warpen gick in och tog över eftersom och jämnade till spelet ordentligt. Matchen avgjordes i de sista rutorna och det blev tyvär för våran del BBC som drog det längsta strået. Men det var en skoj match precis så jämn och spännande som man vill att ett derby ska vara. Div 3 laget började lite knackigt i första serien för att sedan komma igen starkt och sedan tappa greppet igen. Första halvan av matchen blev spännande men i tredje avgjorde motståndarna och i sista så putsade Warparna till siffrorna. Reservlaget spelade under söndagen hemma mot Sanna från Hudiksvall där det blev en relativt enkel seger och det känndes bra, vilket gjorde att vi fick en seger med oss från denna helg Nu är vi igång i alla fall och det är bara att ta nya tag till veckan då det är dax för lite borta spel.

2011-11-27 Sista serie matcherna före uppehållet har avverkats under denna helg, samt ett Warpen partaj. Div 1 spelade hemma mot Ludvika och var ännu en gång ett nummer för litet, räckte inte alls till. Detta gällde även Div 3 samt Reservlaget då alla tre lagen lyckades med bedriften att få rejält med däng under helgen och det är något vi har utvecklat under sista tiden. Nu är det väl inte så mycket att kommentera angående matcherna utan mer i att se framåt mot vårsäsongen och hoppas på några fler poäng samt att formkurvan på spelarna börjar att vända uppåt. Vi har fortfarande en hel del mer att ge så det är bara att fortsätta att rulla klot under december så kommer de högre resultaten också med tiden. Warpen partyt i lördags var däremot jäkligt lyckat, party är vi bra på, vi var 27 stycken som åt god mat, spelade bowling och hade dragning i medlemslotteriet. Så nu lämnar vi höstsäsongen bakom oss med minnet av det skojiga vi hade tillsammans i lördags kväll och så laddar vi inför seriestarten igen en vecka in på det nya året.

2011-11-20 I helgen har åter Warpen lagen varit ute i het luften och rullat klot. Först ut var Div 1 laget som spelade hemma mot Faxe (Söderhamn) vilken blev en riktigt jämn match hela vägen från start till mål. Tyvär så drog Faxe det längsta strået och stod som slut segrare i denna jämna batalj. Man kan bara konstatera att vi som lag stretar emot så gott vi kan men vi har inte för stunden ett lag som håller den klass som behövs i Div 1 mot bra motstånd för att kunna vinna de jämna matcherna då vi tyvär är några spelare kort mot ifjol, bara att jobba vidare och gneta på så ska vi nog kunna lura åt oss några poäng framöver. Div 3 laget spelade hemma mot Sandviken IF och där blev det stor stryk i antagligen en av de sämsta matcherna Warpen har gjort då vi inte ens nådde 5000 poäng. Bara att lägga denna match bakom oss och glömma fort då vi faktiskt kan så mycket bättre, en dålig dag kan vi alla ha och denna lördag var en sådan dag. Avslutningsvis så förlorade Reservlaget mot BBC här nu på söndagen med 11-9, en match som blev resultat mässigt jämn men som slutade med förlust vilket antagligen var lite synomymt med denna helg. Nu tar vi och laddar batterierna för fullt till helgen och gör en riktigt bra avslutning på höstsäsongen inför uppehållet och så tar vi och avslutar med en hejdundrans fest på kvällen, partaj är vi i alla fall bra på, oftast världsklass.

2011-11-13 Helgen har inneburit idel hemma matcher för Warpen lagen och det blev vinst i två av dem. I går spelade Div 1 laget hemma mot DBS från Borlänge i en match som blev allt annat än jämn. Bortalaget tog kommandot från start och höll undan lekandes lät hela vägen. Detta motstånd kan man utan vidare säga var i en helt annan klass än vårt lag (bara att buga och tacka för lektionen) och vi får helt enkelt sikta in oss på kommande matcher. Nämnas ska i alla fall Teemu som slog nytt klubbrekord med 992 (mycket bra). Idag har det varit hemma match för Div 3 mot Rullarn och det blev en lika klar vinst som det i går blev förlust. Utan att förta sig så vann man väldigt enkelt och segern var aldrig hotad. Reservlaget avslutade sedan helgens spel med att ta en derby vinst mot BBC i en jämn match och det kändes bra med lite medgång. Nu är det bara att nöta på och sikt på några fler poäng i de två omgångar som återstår innan uppehållet i december.

2011-10-24 Helgen som passerade innehöll två derby matcher mot Bollnäs, både för Div 1 samt Div 3. Båda matcherna hade samma utgång. Båda lagen inkasserade klara förluster och det var tyvär inte ens spännande i matcherna. Antingen var det övertaggat före match eller så var det inte tillräckligt taggat, men det var inte Warpens dag på banorna vilket kunde konstateras ganska omgående, några få individuellt fina prestationer förekom i de båda lagen men i övrigt ganska klent med glädje ämnen. Nu är det bara att lägga dessa matcher bakom oss och blicka framåt. Två helgers uppehåll är vad som väntar så det är bara att passa på att träna och försöka hitta tillbaka till lite bättre nivå på spelet så ska det nog gå att inkassera lite flera vinster framöver.

2011-10-16 I helgen har Warpens tre lag åter varit ute på banorna och rullat klot. Det har varit både motgångar och framgångar vad gäller resultaten. Div 1 laget spelade hemma mot Granen från Hedemora i en match som blev en riktig rysare. Matchen stod och vägde flera gånger och ovissheten var stor men med en heroisk kämpa insats och lite jäklar anamma så blev det tillslut en seger för de blåtröjade Warpen lirarna, mycket skoj efter en del motiga förluster tidigare under hösten. Div 3 spelade hemma mot Gävle KK i en match som motståndarna tog kommandot i direkt och sedan släppte de inte in Warpenspelarna i matchen igen, så det slutade med en förlust och seger till motståndarna. Slutligen så avslutades helgen med match för Reservlaget som i en jämn match fick ett oavgjort resultat mot Delta från Gävle. Sammanfattningsvis så var det lite upp och ned i spelet denna helg men ett antal bra prestationer gjordes också så en känsla att vi är på väg åt rätt håll igen börjar att krypa fram. Nu tar vi med oss de possitiva delarna av spelet från denna helg och ser fram emot nästa helg med derbymatcher mot BBC för både Div 1 och 3.

2011-10-09 Helgens matcher har för samtliga Warpen lag inneburit bortahallar. Lite snabbt sammanfattat så slutade samtliga matcher med klara förluster. En ganska dyster match helg om man enbart kollar till resultaten. På individuell nivå går det däremot att hitta några ljuspunkter med bra prestationer som vi får hoppas att de smittar av sig på övriga klotrullare. Nu är det mycket hemma matcher framöver och i och med det så brukar också resultaten bli bättre. Så nu laddar vi inför kommande matcher med lite träning till veckan och så revangerar vi oss till helgen.

2011-09-18 I helgen har alla lagen varit i farten på banorna igen. Div 1 spelade i lördags hemma mot Delta från Gävle i en match som blev väldigt spännande men som tyvär på slutet gick i motståndarnas favör. Warpens spel räckte inte till denna gång och måste upp några snäpp om det skall räcka till i Div 1. I dag söndag har Div 3 spelat mot Omega från Östhammar och det blev efter en jämn första serie sedan enbart spel mot "ett mål". En enkel Warpen seger där en del fina resultat presterades. Slutligen på söndags eftermiddagen så spelade Reservlaget match mot Edsyn. Här var det väldigt jämnt hela vägen från start till mål och helt logiskt så slutade också matchen oavgjort. Summerat så gav helgen oss 3 av 6 möjliga poäng, vi hade nog hoppats på mer, men det är bara att köra på. Vi fortsätter att träna på, bra uppslutning i torsdags och förhoppningsvis framöver också, det är viktigt att vi också håller igång över uppehållen om vi skall klara av att kämpa för flera poäng/segrar framöver. Sen till helgen så har vi som omväxling till bowlingen lite tennisturnering (från nybörjare till de som spelat ett tag), en salig blandning alltså. Har ni inte anmält er men vill vara med så hör av er till Tord.

2011-09-12 Helgens matcher inbringade idel segrar. Div. 1 laget vann mot Triss efter en jämn men böljande match, en riktig kämpa seger. Div. 3 laget vann en liknande seger mot Delta 72 och avslutningsvis så avrundade Reservlaget helgen mot ABC/Satellit genom att enkelt besgra dem. Denna helg visade prov på kämpa anda och att det finns vinnar mentalitet i lagen. Nu kör vi vidare på inslagen väg och tränar på och ser fram mot nya segrar.

2011-09-04 Då har vi haft seriepremiär för Div 1 samt Div 3 lagen. Båda lagen var på borta turne och båda lagen kan sammanfatta resultatet med samma ord. Nattsvart. Div 1 laget var till Norrtälje samt Uppsala för spel och förhoppningar om att bjuda på lite motståd var stora. Men sanningen kom i kapp efter en stund ute på banorna. Hemma lagen tog i båda matcherna kommandot omedelbart och Warpen spelarna hade inte vad som krävdes för att försöka stå emot. Div 3 laget hade en liknande upplevelse vid sina besök i Söderhamn och Hudiksvall. Motståndarna var snäppet bättre och bjöd inte Warparna på en chans att komma in i matcherna. Reservlaget har också spelat och det i Söderhamn. Det blev en jämn och spännande match som Warpen tillslut precis som övriga matcher denna helg tyvär förlorade. Sammanfattningsvis kan vi i dessa tre lagen hitta enstaka bra individuella prestationer, men som lag så är det bara för oss att glömma detta och se framåt mot lite hemma matcher. Vi kan bättre än vad vi visade i helgen och nu tar vi och laddar till veckan och så tar vi och visar till helgen att vi kan bättre .

2011-08-23 Då var träningsmatcherna avklarade och det blev 4 stycken med lite blandade resultat som brukligt är i början när alla är lite rostiga i kastarmen. Huvudsaken är att de flesta har fått chansen att rulla lite klot och känna på lite matchspel inför nästa helgs seriepremiärer. Så det är nu bara att ta chansen att träna på de tillfällen som återstår så ska det bli skoj att få dra på sig matchstället igen och dra i gång en ny spännande säsong för Warpen.

2011-08-13 Då var två träningar avklarade och seriepremiären börjar närma sig och det känns ganska skoj att träffas nere vid hallen igen efter lite sommar vila. Det är nu träningsmatcher inplanerade till den 16/8 i Edsbyn för Div 1 och Div 3 laget och sedan också i Söderhamn för Div 1 laget den 21/8. Kan tillkomma någon ytterligare det är bara bra om vi hinner bli lite varma i kläderna innan seriespelet drar igång. Sedan så har vi våran upptaktsträff på Strandrestaurangen den 19/8 där vi träffs och har lite skoj innan allvaret startar.

2011-08-02 Då var sommarvilan överstökad vilket antagligen har varit väl behövlig för allihopa och en ny säsong är nära förestående. På torsdag drar träningen igång och det är mellan 20-22 som vi har tid under hösten och efter nyår så har vi 18-20. Sedan så är det bara att gå in på spelprogram så ser ni vilka helger som är aktuella för spel denna säsong vilket många av er säkert redan har gjort. Sommarfesten som vi precis har klarat av kommer det att laddas upp fotografin från på spelarsidan lite längre fram. Så på torsdag syns vi och dammar av kloten.

2011-05-26 Då var säsongen defintivt avklarad i och med årsmötet i går kväll och den nya säsongen inledd. Det var ett välbesökt årsmöte där de sittande i styrelsen fick förnyat förtroende. Pokal utdelning till KM mästarna Teemu och Maria samt dragning av medlemslotteriet där Kjell-Åke kammade hem storvinsten. Så nu kan vi ta lite sommar vila och ladda batterierna inför kommande säsong. För er som inte kan sluta tänka på bowling så finns nu det första preliminära spelschemat för Div 1 utlagd på hemsidan. Spelschemat kommer sedan att uppdateras allt eftersom serierna och spelprogrammet börjar bli klart.

2011-05-01 Nu är denna säsong tillända och en ny på ingång med spännande spel i Div 1 vilket kommer att bli ett jäkla lyft. Men innan dess så ska vi ha ett årsmöte och det går av stapeln den 25/5 kl.19.00 nere på hallen. Som vanligt så hoppas vi på att vi fortsätter traditionen med ett välbesökt årsmöte som förrutom diverse val och formaliteter också innehåller hedrandet utav KM mästarna och dragning utav medlemslotteriet, så välmött den 25:e.

2011-04-16 DIVISION 1. Idag kvalade Warpen emot Rättvik gällande en plats i Div I i kommande säsong. Och vilken jäkla match det blev, två fantastiskt jämna matcher där det svängde lite under serierna så spänningen var det inge fel på. Båda matcherna vanns av Warparna med 11-9 och största bedriften gjordes i andra matchen där Warpen låg under med 8-2 efter två serier och det såg mörkt ut. Då startade den fantastiska upphämtningen som resulterade i att Warpen vann matchen med 11-9 och avancemanget upp till Div 1 var säkrat. Förutom att spelarna förstås gjorde en bra insats (förbannat bra) så ska förstås anhängarna på läktaren som stöttade laget ha ett stort tack, det stödet betyder otroligt mycket för laget. Nu tar vi och firar detta ordentligt i kväll och sedan så kan vi börja tänka på nästa säsong och börja att ladda.

2011-04-04 I lördags så avgjordes Warpens KM i Örebro. 28 personer begav sig i buss varav 23 förväntans fulla spelare. I en mycket trevlig om än väldigt varm hall så avgjordes det 7:e KM:et i klubbens historia. Det blev en jämn och spännande tävling där det skiftades lite i ledningen under de 8 serierna. Men när det var färdig spelat och klart så var slutställningen den vanliga. Teemu vann herrklassen och Maria vann damklassen. Ett stort grattis till dessa båda Warpen mästare. Helgen i övrigt blev mycket trevlig i vanlig ordning, god mat, trevligt sällskap och många glada skratt. Vi som inte lyckades vinna detta år heller får väl börja att ladda inför nästa års KM och hoppas på bättre tur då. Nu är det endast kvalet som återstår av denna säsong för Warpen så det är bara att ligga i och träna dessa veckor och ladda ordentligt, det kommer att bli roligt och spännande. Att få kvala uppåt redan första säsongen i 2:an bevisar att vi gjort en riktigt bra säsong och nu avslutar vi den genom att ge Rättvik en riktigt hård match om platsen i 1:an, alla chanser finns om vi preserar vårt bästa. Sedan så behöver laget förstås också stödet från läktaren, så de Warpare som inte blivit uttagna till matchen får väldigt gärna vara på plats och ge spelarna sitt stöd, det kommer att behövas.

2011-03-26 I dag så avslutades seriespelet med hemmamatch för Div.2 laget och bortamatcher för Div.3 laget.  Div.2 laget spelade en fantastiskt spännande match mot Ludvika där det svängde fram och tillbaks under matchen. Inför sista serien så ledde Ludvika med 9-6 och det var 5-0 som gällde för Warparna för att säkra kval uppåt. Warparna slet verkligen för allt vad de var värda och lyckades med konststycket att vända matchen och stå som segrare efter en heroisk insats i sista serien, bra spel av många Warpare. Div 3 laget var på bortaresa för att spela två matcher. En i Östhammar och en i Gävle. Denna resa slutade tyvär med två förluster, spelet fanns inte riktigt där idag så man räckte tyvär inte riktigt till. Nu ser vi fram emot kvalspel för Div.2 laget om några veckor, där de ska försöka att ta sig upp i 1:an. Så träning och laddning är vad som gäller framöver. Kommande helg så avgörs också Warpens KM och detta år så spelas det i Örebro. Så alla deltagande Warpare i KM:et önskas lycka till. Mer info om kvalet kommer framöver.

2011-03-21 I går var det två matcher för Warpen lagen. Div.3 och Reservlaget hade hemmamatcher. Div.3 var först ut mot Sanna från Hudiksvall.  Det blev en jämn historia där Sanna startade bäst och Warpen kom igen och det var riktigt hårt inför sista serien, men då tog batterierna slut hos Warparna och motståndarna tog enkelt hemsegern. Blev lite bandyfinals karaktär på matchen. Reservlaget hade också Hudiksvall motstånd i form utav Strand. Det blev en svängig historia där man turades om att ta hem serierna men det blev tyvär motståndarna som drog det längsta strået. Reservlaget har därmed spelat klart för denna säsong och för de övriga lagen så återstår en omgång. Så nu tränar vi till vecka och siktar in oss på att göra en fin avslutning på seriespelet.

2011-03-19 I dag så var man tillbaks i matchen igen. Efter ett datorhaveri så har det nyinvesterats så nu kan man återigen uppdatera hemsidan. I dag spelade Div.2 laget hemma match mot Strand ifrån Hudiksvall. Efter att Strand öppnade bäst i första serien så tog Warparna sig sedan i kragen och tog ganska enkelt hem matchen. Bra spel på av många av hemma spelarna. I morgon spelar Div.3 och Reservlaget. Tyvär så blir det nog inte så mycket publik på matchen i morgon då Bandyfinalen går av stapeln samtidigt som matchen, men vi hoppas på bra spel ändå.

2011-02-27 Helgens matcher har bjudit på både segrar och förluster. Div.2 laget spelade borta matcher i Dalarna. Först var det mot DBK i Borlänge där hemmalaget kopplade ett rejält grepp om matchen och ledde stort efter två serier, då hittade Warparna plötsligt energi och vann de två sista serierna stort och vann därmed matchen med klara siffror. Match 2 i Falun blev tyngre, här var Warpen med i halva matchen för att sedan under tredje serien tappa spelet och det blev en enkel hemmaseger för Falunlaget. Div. 3 spelade hemma mot BK66 och gjorde en riktig bra insats. Det blev seger efter mycket bra spel av många i laget och Hoforslaget fick bege sig hemöver med en förlust i bagaget. Reserven spelade idag mot Sandviken IF i en jämn match där borta laget drog det längsta strået och stod som vinnare efter matchen men även här var det bra spel från ett antal Warpare. Nu är det bara att träna vidare och ladda inför avslutnings delen av serien men först är det uppehåll i några veckor.

2011-02-20 Denna helg var det borta matcher som gällde för Div.2 laget och hemma för Div.3 laget. Div.2 laget hade matcher i Söderhamn och Hudiksvall. Först var det match mot Klossen och det var en match som blev oerhört jämn från start till mål. Det var ovisst ända in i sista serien och det var sista slaget i matchen som avgjorde till Warpens fördel. En del otur i tredje serien med förlust i jämna serier jämnade ut sig i fjärde serien och inte helt orättvist slutade med en seger. Match två var emot Strand och det blev en mindre jämn match. Warpen tog kommandot från start och höll sedan i hela vägen ut och tog en komfortabel men dock så viktig seger i en oerhört jämn Div.2 serie. Div. 3 laget spelade hemma mot Craft och inledde matchen väldigt bra men sedan så så tog Craft över tillställningen och det blev en ganska enkel resa för bortalaget mot vinst. En väldigt bra dag totalt sett med väldigt många borta och det blev lite pusslande för att få ihop det men det lyckades. Reservlaget spelade idag mot Sanna och tog en enkel seger efter bra spel och kammade hem en stor seger. Nu är det bara att träna och ladda vidare inför nästa helgs matcher. Div.2 har två mycket tuffa matcher borta i Dalarna i jakten på kvalplats och Div.3 plus Reserven spelar hemma matcher.

2011-01-30 I helgen har samtliga Warpen lag varit på banorna och matchat. Div.2 och Reserven har spelat hemma och Div3 har spelat borta. Div.2 laget spelade hemma igår mot Wege från Ludvika. Det blev en jämn och hård match som Warparna efter slutspelad match stod som segrare i med god marginal. Div.3 laget var till Gävle och spelade. Två matcher var det som gällde först mot Delta och sedan mot Gävle KK. Första matchen blev en klar hemma seger men match två blev däremot väldigt jämn och avgjordes i sista serien tyvärr för oss till hemma lagets favör. Reservlaget spelade hemma mot LBK Hudik och förlorade en jämn match efter väldigt bra spel. Trots bara en vinst i helgen så var det en hel del spelare som presterade väldigt bra resultat. Nu blir det uppehåll i ett par helger så det är bara att ladda inför slutspurten som snart drar igång. Div 2 har bara borta matcher i februari där varje poäng som går att knipa på bortaplan kommer att vara guld värda i en otroligt jämn serie vad gäller placering och kommande kvalspel. Så det är bara att träna, träna och träna.

2011-01-23 I helgen har samtliga Warpen lagen varit ute och luftat sina klot. Div. 2 samt Div. 3 har haft hemmaspel och Reserven har varit till Hudiksvall. Div. 2 matchen mot Edsbyn blev en riktigt fin kämpar insats av Warparna. Efter en jämn första serie så tog sakta men säkert Warpen över matchen lite grann serie för serie och höll sedan i hela vägen. Mycket viktig seger i en mycket jämn och tuff serie där det är endast vinster som gäller framöver för att hålla sig på rätt sida kvalstrecket. Div. 3 laget har haft hemma match mot Rullarna från Östhammar. Det blev en väldigt enkel resa för Warparna mot en mycket komfortabel seger. Mycket bra spel av flera personer i laget. Reservlaget spelade i går borta matcher i Hudiksvall där det spelades två väldigt jämna matcher och med samma slut resultat i båda matcherna. Tyvärr innebar det knappa segrar för våra motståndare. Så nu är det bara att träna på till vecka igen och ladda inför kommande helgs matcher som är de sista innan ett tvåveckors uppehåll infinner sig i början av februari.

2011-01-17 I går spelade Warpens reservlag hemma mot Elan. Det blev en match som var väldigt jämn i de första två serierna sedan så tog Warparna ordentligt tag i taktpinnen och seglade i väg till en komfortabel seger. Bra jobbat och med mycket bra spel på flera spelare. Helgens spel gav alltså 3 segrar utav fem möjliga. Nu laddar vi ordenligt inför kommande helg då det är nya matcher och förhoppningsvis flera segrar, bl.a. så har Div. 2 laget en mycket viktig match mot Edsbyn.

2011-01-15 I dag har det varit borta matcher för Warpen lagen. Div.2 har varit till Borlänge och Div.3 har varit på Gästrike turné. Div.2 laget hade två matcher i Borlänge och det var emot Domnarvets BS som första matchen spelades. Matchen var från början till slut en rysare. Tror inte det kan bli mycket jämnare och ovissare än det blev i denna match, den vägde över till båda lagens favör från serie till serie från ruta till ruta. Men tills sist så lyckades Warparna gå segrande ur striden ur denna gastkramande drabbning. Match två var emot BK Mas och den matchen var inte mycket annorlunda , jämn hela vägen men med Warparna lite steget före i varje serie vilket också betalade sig när matchen var slut. Warpen avgick även från denna match med en seger men inte utan kamp. Dessa två segrar var verkligen kämpa segrar, och det var också roligt att kloten rullade Warpens väg en gång. Div.3 spelade match i Sandviken och i Hofors. Båda matcherna slutade med klara förluster. Motståndarna var lite bättre och lite hetare för dagen i båda matcherna, men en del bra prestationer i Warpen laget gjordes. Nu laddar vi inför Reservlagets hemma match i morgon, kom gärna ner och heja fram dem till en seger.

2011-01-09 Nytt år och bowlingserierna tar fart igen. Div.2 laget spelade borta mot BBC och Div.3 hemma mot Östhammar. Div.2 laget inkasserade en stor förlust i årets första match. Redan i första serien så började raset från Warpens sida då man inte riktigt har turen med sig när det som mest behövs i slutet av serien utan man hamnar omgående i underläge och detta klarade man inte av att hämta sig i från, utan BBC tog hem en klar seger. Div.3 laget tog sedan vid där div.2 laget slutade och inledde matchen lite knackigt och kom sedan inte tillbaka för att kunna hota motståndarna utan det blev en förlust även för div.3 laget. Reservlaget tog däremot en välförtjänt vinst mot BBC idag och var det enda laget denna helg som tog en vinst och försvarade Warpens färger ute på banorna. Året började alltså inte så bra för Warparna som det hade hoppats på, så nu är det bara att ladda om, träna vidare och glömma dessa matcher och sikta in sig på nästa helg då det blir lite bortamatcher för lagen.

2010-11-28 Denna helg har bestått utav både spel och skoj. Vad det gäller spelet så har Div.2 laget haft hemma match mot Triss från Fagersta som blev en mycket jämn och tajt historia. Det var ett riktigt vinnarsuget hemma lag som vägrade att se sig besegrade och kämpade hela matchen igenom och Warparna stod slutligen som segrare tackvare en mycket bra laginsats och bra spel av många spelare. Div.3 laget spelade mot BBC och också det blev en väldigt jämn match. Det avgjordes i sista serien och tyvärr för Warpen till BBC:s fördel. Men trots förlusten så var det en hel del bra prestationer inom laget. Reservlaget spelade två matcher i dag. Första mot ABC/Satellit som var jämn till en början och sedan svängde över i bortafavör men tack vare en riktigt stark slutforcering resulterade i hemmaseger. Match två mot Skutskär resulterade tyvärr i en knapp förlust men det avgjordes inte förens i sista rutorna. Så totalt sett 4 väldigt jämna matcher och med Warpen vinst i varannan. Höstsäsongen är därmed avslutad och sett över spelet som presterats hittills av lagen så är det klart godkänt. Bara att träna vidare och ladda inför serie start igen i början på nästa år. I går kväll var det också Warpen party där det var tjo och tjim som gällde och som vanligt så är det världsklass på det inom denna förening. Glada skratt, go mat och en allmän trevlig stämning fick bli slutpunkten för första halvan av serien. Se nu till och fira jul och nyår riktigt ordenligt så kör vi vidare efter jul

2010-11-21 I dag har Div.3 + Reservlaget haft match. Div.3 laget spelade mot SAIK och det blev en jämn och spännande match som tyvärr slutade med borta seger. Men det var bra spel från många Warpare. Reservmatchen mot Bollnäs blev inte en jämn match. BBC tog kommandot direkt och vann ganska enkelt mot ett Warpen lag inte helt i form. Helgen totalt får vi ändå vara nöjd med. Vinst och klubbrekord för Div.2 laget samt en knapp förlust för Div.3 laget och många spelade riktigt bra denna helg. Nu laddar vi om batterierna inför nästa helgs matcher som är de sista inför jul uppehållet. Sedan har vi våran fest också den 27:e då vi träffs och har trevligt tillsammans (vilket vi är duktiga på), men först träning till veckan och fokus inför helgens sammandrabbningar.

2010-11-20 Lördagens hemmamatch mot Sandvikens IF blev en enda stor poängfest från Warparnas sida. Från första slag till sista så föll käglorna som i en stormvind och allt gick Warparnas väg. Det blev en riktigt stor seger med ett nytt prydlig klubbrekord på 6621. En riktigt härlig seger med många bra prestationer där hela laget har nått en bra nivå på spelet. Nu kan vi njuta av detta denna helg, sen är det bara att glömma detta och starta uppladdningen inför nästa helgs match.

2010-11-15 Helgens spel gav 3 segrar av 4 möjliga. Det började med att div.2 laget vann över Plus, 5-0 i första serien och en dålig koncentration från Warparna i serie 2 och 3 gjorde att matchen stod och vägde inför sista serien, där blev det åter en 5-0 och resultatet skrevs till 14-6. Div.3 laget spelade sedan mot Delta 72 F och förlorade där med 8-12 efter att haft en 6-4 ledning efter halva matchen. Reservlaget båda borta matcher gav 2 säkra segrar.

2010-10-24 I dag har Reservlaget spelat hemma match mot Lin från Söderhamn. En match som Warparna ganska enkelt spelade hem. Det kanske behövde efter gårdagens två derby förluster, det var i alla fall skönt med ett Warpen lag som tog poäng med sig från matchen. Nu är det uppehåll i ett par helger så det är bara att träna vidare och ladda inför kommande matcher i november.

2010-10-23 Hemma matcher var vad som gällde för Warpen i dag. Två derbyn mot Bollnäs. Div.2 var först ut och där gled tyvärr matchen i väg till Bollnäs fördel ganska omgående. Den tunga starten var sedan lite svår att hämta hem men inga sura miner ändå, ett nytt prydligt klubbrekord presterades och då kan man inte begära så mycket mera. Men det bevisar att vi är pågång och spelet stämmer bättre och bättre för varje omgång så det är bara att se framåt mot kommande matcher, vinsterna kommer. Div.3 laget spelade sedan också mot Bollnäs. Det var en betydligt jämnare historia där det avgjordes i sista serien och det var Bollnäs som drog det längsta strået. Så två derby förluster inkasserades i dag men bra spel totalt sett på många händer. I morgon spelar Reservlaget så vi får hoppas på en vinst där.

2010-10-17 I dag har det spelats div.3 bowling hemma och reserv matcher i Hudiksvall. Div 3 laget spelade hemma mor ABC/Satellit från Gävle och det blev en mycket jämn historia. Matchen avgjordes inte förens i sista serien då ABC drog det längsta strået och stod som vinnare när matchen var slut. Reserv laget hade två matcher i Hudiksvall mot Strand respektive LBK och det blev klara förluster i båda matcherna då motståndet helt enkelt var för bra. Totalt i helgen fyra matcher och en vinst. Nu laddar vi ordentligt och fokuserar på helgens derby matcher i 2:an och 3:an. Det kommer att bli skoj men inte helt lätt, så nu så syns vi på träningen till veckan och putsar på formen.

2010-10-16 I dag har div.2 laget spelat hemma mot Avesta en match som slutade med en enkel hemma seger, om än något O-fokuserat spel ibland och utan att glänsa. I dag räckte det till seger vilket det inte kommer att göra i andra matcher. Så det är bara att höja nivån ett snäpp och ladda inför kommande helgs derby, vilket kommer att bli en skojig match, men det kommer att krävas bättre spel.

2010-10-10 Då var helgens matcher överstökade. I går var det div.2 laget som spelade bortamatcher i Sandviken och Edsbyn. Första matchen i Sandviken blev en mycket jämn historia från start till mål. Där det blev total poängen i två serier som fällde avgörande till Sandvikens fördel, så det kändes lite surt med en förlust när vi var så nära. I Edsbyn däremot så var vi inte riktigt med från början utan de fick ta kommandot över matchen. Sedan så höll de i hela vägen ut och andra förlusten för dagen var ett faktum. I dag har div.3 laget haft borta resa till Östhammar för två matcher. Första matchen blev en klar förlust då man inte riktigt hängde med resultatmässigt. I match två fick man revanschera sig lite med en vinst och lite bättre spel och två poäng med sig i bussen hem. Slutligen så hade reservlaget hemmamatch idag mot Faxe. En match som bortalaget vann efter att ha spelat bra och där Warparna inte riktigt nådde ända fram. Helgens fem matcher gav alltså endast 2 poäng, kanske någon poäng mindre än vad vi hoppats på. Men det är bara att putsa kloten och ta nya tag. Till helgen stundar nya utmaningar så det är bara att ladda inför dessa matcher och sikta in oss på lite fler segrar.

2010-09-19 Helgens spel blev en fin uppföljning från förra omgången, för även denna helg blev det tre segrar på tre försök, alla med 15-5. Klubbrekord blev det också för Div.2 laget (8-manna) och för reservlaget (4-manna). Snittet för helgens 22 spelare blev fina 183,0. Säsongen har börjat riktigt bra i år och båda lagen ligger efter fyra omgångar på den övre halvan i tabellen. Nu blir det två veckors uppehåll och därefter blir det en helg med dubbla bortamatcher.

2010-09-11 I dag var det hemma matcher för Div.2 samt Div.3. A-laget började mot Klossen från Söderhamn och det var en jämn och spännande första halva på matchen även om inte spelet var på topp. Men i de två sista serierna så började Warparna att få spelet att stämma något mer och det vart slutligen en klar seger för Warpen. Div.3 laget spelade sedan mot Omega från Östhammar. Matchen var nästan avgjord innan den startat då motståndarna bara hade 7 spelare att tillgå. Som sig borde så blev det också en enkel seger för Warpen och vid dagens slut så blev det 4 poäng av fyra möjliga. I morgon spelar reservlaget och sedan så är det bara att träna vidare för kommande matcher, det finns fortfarande en del att slipa på.

2010-09-05 I går var det premiär för samtliga Warpen lag och det var borta matcher som gällde för samtliga. Div 2 laget spelade i Gävle och det var två matcher som gällde först mot Skutskär sedan mot Gävle KK. Båda matcherna blev väldigt jämna och väldigt spännande där det avgjordes i sista serien vilka som skulle stå som slut segrare. I första blev det Warpen och i andra så höll det tyvärr inte i sig utan Gävle tog hem matchen. Det var spelmässigt inga höjda resultat utan det var två kämpa matcher där man fick slita för poängen. Div 3 spelade sina bortamatcher i Söderhamn och Hudiksvall. Även där blev det två relativt jämna matcher där Warparna först förlorade mot Craft för att sedan kämpa hem en seger mot Sanna. Även denna borta resa gav två poäng med sig hem i bagaget. Reservlaget spelade sedan tre matcher. Två i Gävle och en i Sandviken. I Gävle blev det en förlust och en vinst och i Sandviken blev det vinst i en hård och jämn fight. Detta innebär att på 7 matcher så blev det 4 vinster. Ett resultat vi får vara nöjda med även om vi gärna hade sett att vi vunnit någon mer. Men premiär helgen är avklarad så nu är det bara att träna vidare och slipa på rull tekniken och komma laddade till nästa helgs hemma matcher.

2010-08-29 Då var en hektisk bowling helg till ända. Vi har hunnit med att ha våran upptaktsträff på Strandrestaurangen med tillhörande minigolf tävling vilket var en mycket trevlig tillställning. Sedan har det spelats träningsmatcher både lördag och söndag med både bra och mindre bra resultat precis som det ska vara i inledningsfasen av säsongen, men nu har de allra flesta i alla fall fått känna på lite matchspel och fått en chans att komma igång med rullandet. Nu är det träning som gäller till veckan och sedan så är det dax för seriepremiär på lördag för samtliga Warpen lag. Så nu taggar vi till och ser till att vara väl förberedda och laddade till lördagens matcher.

2010-08-21 Då var träningarna i fullgång igen samt första träningsmatcherna avklarade. Nya träningsmatcher stundar nästa helg då vi även har vår upptaktsträff på Strandrestaurangen, vi hoppas på att så många som möjligt kan delta på både matcher och festligheter. Sedan har vi ett antal nyförvärv i föreningen som hälsas varmt välkomna och som med sina inträden i klubben säkerligen kommer att bidra till en fortsatt positiv utveckling av klubbens verksamhet både på och vid sidan av banorna. Så nu tar vi och fortsätter att ladda inför det kommande seriespelet genom träning, matcher och festligheter till veckan.

2010-07-26 Då var sommarfesten avklarad. Många var vi som deltog och roligt hade vi. Bilder från festen kommer senare på spelarsidan. Nu är det bara att ladda inför seriestarten om en dryg månad, träningarna drar igång tidigare. Mer info kommer via mail även gällande Strandfesten med tillhörande minigolf tävling. Ha det så bra den sista delen av sommaren och så syns vi snart nere vid banorna.

2010-07-18 En vecka kvar till årets sommarbegivenhet. Warpens årliga sommarfest. Det är många anmälda i år vilket borgar för en trevlig stund i goda bowlingvänners sällskap. Kl. 15 kör vi i gång på lördag så se nu till att ladda upp ordentligt. Om ni i alla fall nu är inne på hemsidan och tittar så kan ni ju passa på att spana in spelschemat. Första helgen så spelar alla lagen borta matcher samma dag vilket kräver att de flesta finns tillgängliga. I övrigt så syns vi på lördag och hoppas att det fina vädret håller i sig en helg till.

2010-05-29 Nu finns spelschemat uppdaterat med reservlagets matcher. Dag och tid skall fortfarande fastställas. Årsmötet är också genomfört och det utan större problem. Styrelsesammansättningen kan ni se om ni klickar på föreningen här på hemsidan. Vi diskuterade också träningstider och det återkommer vi om så snart det blir klart. Protokoll från mötet skickas ut så fort det är klart. 1:a priset i medlemslotteriet vanns av Anders Andersson och så delade vi förstås ut pokaler till klubbmästarna.

2010-05-23 Nu finns spelschemat för Div 2 och 3 utlagt på sidan. Det är fortfarande preliminärt där dag samt tid skall faställas. Reserv serien är inte färdig än men den kommer också att läggas ut när den är klar. Kom ihåg årsmötet som är på onsdag kl. 19.00. För er som inte upptäckt det så finns bilder från KM:et inlagda på spelarsidan.

2010-04-25 Div.2. Efter 6 års verksamhet så kliver Warpen upp ett steg i seriesystemet från div.3 till div.2. Dubbla kval matcher mot Östhammar var vad som genomfördes i Gävle denna söndag. Efter en lite trevande start från Warparna i första matchen, men ändock med taktpinnen i handen, så satte man fart på kloten och poängen började trilla in. Första matchen vanns med 14-6. Andra matchen blev en ren defilering fram till en förkrossande seger med 14-1. Glädjen i Warpen lägret gick inte att ta miste på och det ska självklart också framföras ett stort tack till den stora skara supportrar som var på plats, vilket gav en fin stämning i hallen och en nödvändig push för laget under hela matchen. Bild på laget finns att beskåda under fliken bilder.Nu är det bara att suga på denna karamell ett tag och börja uppladdningen inför en ny och intressant säsong. Men innan dess så ska både årsmötet den 26/5 och diverse festliga tillställningar genomföras.

2004-04-17 I dag avslutade reservlaget säsongen med två hemma matcher som spelades samtidigt. På ena halvan spelade ett Warpen lag mot Sandviken BK. SBK tog kommandot direkt i första serien och höll sedan undan hela vägen ut och knep därmed poängen av de kämpande Warparna. På den andra halvan spelade den andra Warpen uppställningen mot LBK Hudik. Här blev match bilden den motsatta, Warpen tog kommandot och höll sedan undan hela vägen ut och tog därmed en vinst i den sista serie matchen för säsongen. Nu laddar vi det sista vi har inför den kommande kval matchen i Gävle som spelas den 25/4. Motståndet i den matchen kommer Östhammar att stå för efter att ha vunnit i kval omgång ett mot BK66. Så nu tränar vi under veckan och sedan så sluter vi upp i Gävle allihopa antingen som en av de som spelar heller som stöd från läktaren, det kommer att behövas.

2010-04-12 I helgen genomfördes det årliga klubbmästerskapet inom Warpen, och denna gång i Visby. Det var 24 stycken spelare som under lördagen gjorde upp om mästartiteln, 5 damer och 19 herrar. Det blev 8 spännande serier på två olika underlag som gjorde det lite extra intressant. När de 8 serierna räknades ihop så stod Maria Edin Eriksson som slutsegrare i dam klassen, vilket inte var första gången utan hon har skaffat sig lite rutin på att vinna KM. På herr sidan så stod Teemu Parikka som vinnare efter genomförd tävling. Båda två gjorde bra i från sig och var värdiga vinnare. I övrigt så var det en trevlig helg med totalt 30 personer som reste med till Gotland för att umgås och bowla. Förutom att vinnarna hedrades och hyllades på lördagen så kommer de att få mottaga sina priser på vårt årsmöte den 26/5. Bilder från KM:et kommer att läggas upp inom kort. Nu är det bara att ladda inför avslutningen på denna säsong som innebär två reservlagsmatcher till helgen samt kval till Div.2 nästa helg i Gävle. Det kommer att bli ett väldigt taggat Warpen som reser till Gävle och förhoppningsvis med mycket stöd från läktaren.

2010-03-28 Div.3 lagen genomförde under dagen sista omgången i seriespelet för denna säsong. Båda lagen spelade bortamatcher. A-laget spelade borta mot Bollnäs som inte kanske är den längsta utav borta resor, men dock en viktig match. Matchens första halva gick i Bollnäs favör och de hade också bra stöd i från läktaren. Men allt eftersom serierna fortsatte så ändrades allt i hallen, stödet från läktaren svängde till Warpen fördel såsom också spelet. I tredje serien tog Warpen kommando över matchen och höll sedan taktpinnen matchen ut. Men det var en riktig kämpa insats som gav poäng denna gång, spelet var kanske inte det bästa men huvudsaken var att vi tog segern. F-laget spelade dubbla borta matcher i Gävle. Först mot ABC/Satellit och sedan mot Mackmyra. I båda matcherna blev det klara förluster, en blandning av bra motstånd och inte allt för bra Warpen spel. R-laget spelade borta mot Sandviken BK under söndagen och gjorde en bra match som gav en fin seger, bra spel på flera stycken. Nu är säsongens seriespel över för div.3 lagen, det är kvalet som återstår för A-laget och det är inte så helt oviktigt. Nu är det bara att träna och nöta inför kvalet samt att R-laget har några matcher kvar. Sedan har vi också KM som ska avgöras i Visby om två veckor, kommer att bli en jäkla rolig resa då vi är totalt 30 personer som åker.

2010-03-20 I dag har Div.3 lagen spelat hemma matcher mot Sanna. Först ut var A-laget som gjorde en bra match och tog en stor seger men bra spel på en hel del spelare. F-laget i andra matchen gjorde också en bra match och var i ledningen hela vägen ända till slutet då man tappade och matchen slutade oavgjort. Reservlaget spelar i morgon mot Klossen. Nu är det en helg till och sedan startar uppladdningen inför kval spelet. Så det är bara att träna vidare och putsa på formen. Samt att vi förstås inför morgon dagen håller våra tummar för bandylaget i SM-finalen.

2010-02-28 I dag har Reservlaget spelat borta matcher i Hudiksvall. Först var det match mot LBK Hudik och där tog LBK tag i taktpinnen direkt och höll i hela vägen ut. Match två spelades mot Elan och den matchen blev raka motsatsen. Warpen tog kommandot om matchen omgående och var sedan ohotade hela vägen i mål. En hel del bra spel från Warparna. I övrigt så är det bara att träna vidare och toppa formen inför kommande matcher.

2010-02-21 I helgen så har det varit borta matcher för Div.3 lagen och hemma för Reservlaget. A-laget spelade två borta matcher i Östhammar vilka var väldigt viktiga för det kommande kvalet som vi förstås har siktet inställt på. I första matchen mot Östhammar så var det gasen i botten från början till slut. Det var endast i andra serien som det var en liten svacka, men annars mycket bra spel som resulterade i en seger. Match nummer två mot Omega blev lite mer avslagen, kändes från start att Warparna var det bättre laget och det blev också en ganska komfortabel seger. F-laget spelade borta mot BBC och det blev en ganska jämn match, men BBC:arna var lite starkare i varje serie och det fällde också avgörandet till BBC:s fördel som gick i från matchen som segrare. Reservlaget spelade hemma mot Edsbyn, en match som Warpen tog kommandot i från start, vinglade till lite i andra serien och tog sedan tag i taktpinnen igen och vann ganska enkelt. Helgen gav alltså 3 segrar på fyra matcher och det får nog anses som fullt godkänt. Nu har div.3 uppehåll i en månad, så det är bara att träna inför slutspurten, medan reservlaget har match till helgen igen och denna gång borta i Hudiksvall.

2010-01-31 I helgen har Warpen haft hemma matcher mot SAIK på lördagen i div.3 och dubbla hemma matcher under söndagen för reservlaget. I lördags var det A-laget som inledde mot SAIK och matchen gick i hemma lagets favör omgående. En bra start som sedan laget förvaltade väl i hela matchen även om det behövdes lite kämpa i vissa serier så blev en klar seger till Warparna. F-laget som spelade andra matchen fick gå en betydligt jämnare match där det svängde och blev väldigt hårt in i det sista. Motståndarna ledde inför avslutningen men ett vilt kämpande Warpen lyckades jobba åt sig en pinne och får vara nöjd med insatsen, en mycket bra avslutning. Reservlagets två hemma matcher under söndagen var av väldigt skiftande karaktär. Första matchen mot Sanna blev en väldigt enkel match. Matchen vart aldrig spännande utan det blev en stor seger för hemma laget. Match två mot Faxe blev åt andra hållet i stället. Faxe var numret för stort och tog en ganska enkel seger mot ett väldigt bra kämpande Warpen. Sett över hela helgen så var det många Warpare som presterade väldigt bra spel och det ser lovande ut framöver. Nu är det uppehåll ända tills den 20/2 så det är bara att träna på och se till att toppa formen, det kommer att behövas i det avslutande vårspelet.

2010-01-24 I helgen har det varit Bollnäs derbyn i hallen.Warpens div.3 lag har mött BBC i två prestigefyllda kamper. Först ut var F-laget. Där började matchen tyvärr väldigt dåligt för Warparna som kom i underläge direkt. Trots att man försökte kämpa sig in i matchen igen i serie två och tre så räckte det inte hela vägen utan BBC avgjorde ganska enkelt i sista serien. I match två så var det A-lagets tur att spela och där började det mycket bättre. Man tog kommando över matchen direkt från start och släppte sedan inte inte in BBC:arna i matchen igen. Trots att det blev en ganska stor seger så stretade motståndarna mot i varje serie väldigt bra och tvingade Warparna att kämpa ordentligt för segern. I dag söndag har reservlaget spelat match mot ABC/Satellit och där vägde man lite för lätt för att räcka till och nå en vinst. Helgen gav i alla fall en viktig seger för A-laget och kampen om kvalplats går vidare sedan så var det bra spel på många spelare i alla lagen men det finns mer att ta ut så vi tränar på och laddar inför kommande helgs matcher för sedan blir det uppehåll i ett antal veckor.

2010-01-17 I helgen har alla Warpen lagen spelat match. Div. 3 lagen har spelat hemma och reservlaget har haft borta matcher. A-laget var först ut i matchen hemma mot Gävle KK. En match som var jämn från start och där borta laget bjöd på bra motstånd. Men tack vare bra spel i andra och tredje serien så kunde Warparna gå segrande ur striden med ganska klara siffror även om matchen kändes jämnare än resultatet. Sedan var det F-lagets tur att möta Gävle KK. En match där bortalaget tog kommandot från start som de sedan behöll hela vägen, Warparna kämpade bra men räckte inte till denna gång. Reservlaget var till Hudiksvall för två matcher idag. Först mot Sanna som blev en jämn historia. Sanna fick grepp om matchen i början och ledde efter två serier för att sedan lämna över taktpinnen till Warparna som var bättre i de två sista serierna, denna match slutade som sig bör oavgjort. Match nummer två var mot Strand och där var det hemmalaget som höll i taktpinnen från start till mål och det slutade med en klar hemma vinst. Nu laddar vi inför den kommande helgens derby i Div. 3 mot BBC med träning på torsdag som vanligt och sedan så fokuserar vi på att göra bra i från oss i derbyt.

2010-01-10 I går var det borta matcher som gällde för Warparna. A-laget var till Gävle för två matcher. Första matchen var emot ABC/Satellit och slutade med en förlust efter en riktigt dåligt genomförd match av Warpen spelarna med några få undantag. Kom aldrig in i matchen och var aldrig nära att vinna. Match två var mot Mackmyra. Då var revansch suget stort efter första matchen och spelet höjdes ett snäpp och efter en bra avslutning i de två sista serierna så blev det en seger. F-laget var till Östhammar för två matcher. Först mot Omega och sedan mot Östhammar BS. Båda matcherna slutade tyvärr med stor stryk och spelet var inte det bästa, precis som för A-laget. Slutligen spelade reservlaget en hemma match i dag mot Mackmyra, men även där trots bra start så slutade det med förlust något som tyvärr var typiskt för denna helg. Nu är det bara att träna och ladda inför kommande helgs matcher, ska det bli vinst så måste spelet upp några nivåer.

2010-01-04 Då var ännu ett bowling år till ända och ett nytt med nya utmaningar in skålat. I kväll drar klotrullandet igång med träningsmatch mot BBC och sedan träning på torsdag som vanligt. Förhoppningsvis så är alla laddade och utvilade inför den andra halvan av serien som ska avgöras under våren. Bättre sent än aldrig kan man säga men nu så är också bilderna från julfesten utlagda på spelarsidan. Väl mött i kväll och så inleder vi kampen om en kvalplats med förhoppningsvis ett avancemang uppåt för Warpen gänget som belöning i slutet av säsongen.

2009-12-12 Förra helgen avslutades seriespelet med två borta matcher för reservlaget. Matcherna spelades i Söderhamn och mot Faxe respektive Klossen. I första matchen mot Faxe var det jämnt fram till sista serien då Faxe slog till och avgjorde i match två upprepades scenariot och Warparna var med till slutet men motståndarna visade sig till slut aningens för starka. Nu väntar juluppehållet med både träning och avkoppling och där vi åter ska stå laddade och redo i början av januari för att fortsätta det fina spelet som hittills har presterats. Kvalplats och avancemang för div.3 laget är en målsättning vi har för denna säsong och det siktet har vi förstås kvar.

2009-11-30 I helgen spelades derby nummer två mellan A och F-laget i Div.3. En match med mycket prestige och kamplust. Det blev bortsett från serie två en väldigt jämn tillställning där F-laget verkligen bjöd upp till bra motstånd och pressade A-laget allt vad de kunde. En hel del spelare gjorde också bra resultat. A-laget slutade dock som vinnare som sig bör, men det blev ingen enkel promenad seger utan det blev kamp precis som det ska vara. På kvällen var det sedan Warpen partaj med mat, lotteri vinster och bowlingskoj. En trevlig tillställning där alla Warpare fick chansen att vara sociala tillsammans och  njuta av en hittills godkänd första halva av serien. Nu är det bara att träna vidare inför den andra halva som börjar efter nyår. Men först så spelar reservlaget två matcher till helgen som är uppskjutna från den gångna helgen. Bilder från festen kommer att läggas ut senare.

2009-11-22 I går spelade Warpens båda Div.3 lag hemma match mot Craft. F-laget var först ut och inledde bra men man orkade inte hålla i det spelet hela vägen ut. Det blev i stället en klar vinst för Craft. I match nummer två var det A-lagets tur att beträda banorna. Från Warpen håll såg allt bra ut tills mitten av matchen, man hade ett klart kommando om händelserna och ledde relativt stort då årets största kollaps inträffade. Serie tre var Warparna inte med på banan längre, utan man gav bort taktpinnen till Craft som gladeligen tog den och höll sedan hela vägen ut trots en jämn sista serie. Nu är det bara att konstatera att årets sämsta match prestation för A-laget är genomförd och förhoppningsvis kan vi även lära oss något av detta. Vi siktar nu in oss på nästa helgs serieavslutning för hösten och hittar tillbaka till det vägvinnande spelet igen. Sen får vi ta december uppehållet till att träna ordentligt. Till helgen har vi också fest så vi ser förstås till att ladda upp inför den också, socialt umgänge är vi i alla fall svår slagna i samt att vi drar vinnare i medlemslotteriet och leker och har skoj.

2009-11-15 I dag spelade A-laget två borta matcher i Gästrikland. Först var det match i Gävle mot Gävle KK. Warparna hade tydligen vaknat på rätt sida denna dag och tog kommandot omgående. Sedan höll man i det hela matchen, men det krävdes en hel del kamp för att hålla i. Det blev en stor seger tillslut. Match nummer två spelades mot SAIK i Sandviken. Här däremot började matchen på sämsta möjliga sätt 5-0 i baken omgående. Men Warparna skärpte till sig och tog 5-0 själv i andra serien. Det blev en jämn tillställning totaltsätt och slutresultatet blev som det bör i sådana matcher oavgjort. Tre poäng av 4 på denna borta resa får vara godkänt. I går spelade F-laget borta matcher i Hudiksvall och Söderhamn. Först var det mot Sanna där man började bra och stretade emot men höll tyvär inte hela vägen utan det rasade i väg och blev en klar förlust. Match två mot Craft blev inte  ens någon riktig match då Craft var lite för bra för dagen och man inkasserade en stor förlust. Trots det en hel del bra spel. Nu laddar vi om batterierna inför kommande helg. Båda lagen har då match mot Craft hemma och där siktar vi förstås på seger för båda lagen.

2009-10-25 Reservlaget spelade idag hemma match mot Skutskär. En match som svängde allt i mellan topp spel till mindre bra spel, från båda lagen. En alltså ganska jämn och spännande tillställning. Som sig bör med jämna matcher så slutade den oavgjort och lagen fick nöja sig med var sin poäng. Helgen har väl i övrigt gått som förväntat, 2 nya poäng för A-laget och reservlaget har faktiskt inte förlorat än, även om det var nära idag. Nu är det bara att träna vidare, och som vanligt finns det saker att finslipa på. Nu blir blir två helgers uppehåll innan det drar igång igen och då med borta matcher. Så nu laddar vi ordentligt under dessa två veckor och fortsätter på den positiva starten vi fått på säsongen.

2009-10-24 I dag var det dags för första prestige derbyt mellan Warpen F och Warpen A för denna säsong. I fjol var dessa möten jämna och spännande. I matchen som genomfördes i dag så var det inte så mycket till spänning och dramatik. A-laget tog kommandot från start och höll sedan i taktpinnen hela matchen rakt igenom och tillskansade sig en stor seger. Det var mycket bra spel på från många i A-laget i dag och det gäller även en del spelare i F-laget som spelade mycket bra. Nu är det bara att se fram emot morgon dagens hemma match i reservserien mot Skutskär. Vi hoppas på en bra insats där också, en hemma seger skulle sitta fint.

2009-10-19 I går spelade Warpen reservlagsmatch hemma mot Elan. Det blev en enkel seger för Warparna som efter mycket bra spel rakt igenom hela matchen såg siffrorna segla i väg till 14-5. Helgen blev därmed totalt sett klart godkänd med 4 utav 6 poäng tagna. Vi blickar nu framåt och ser då ett mycket prestige laddat derby på lördag, då Warpen F spelar hemma match emot Warpen A. En match som kommer att bli mycket intressant och spännande. Så det är bara att träna på i veckan och komma laddade till på lördag.

2009-10-17 Warpen hade idag två hemma matcher i Div.3. Först ut var A-laget som redan från start tog tag i matchen och sedan var det bara att defilera in på slutet med en klar seger, även om tredje serien var lite lätt darrig och onödigt spännande. F-laget som spelade match två fick det jobbigare. Även om man spelade bra så spelade också motståndarna bättre än i första matchen. Matchen slutade med en borta vinst men F-laget behöver definitivt inte skämmas för spelat som var väldigt bra på många håll. Nu är det bara att ladda inför morgondagen då reservlaget har hemma match.

2009-10-04 Warpens reservlag var idag på besök i Gävle för tvåmatcher. Först mot Skutskär och sedan mot Mackmyra. I Matchen mot Skutskär tog spänningen slut redan från start. Warpen tog grepp om matchen direkt och sedan flög man iväg till en stor seger. Match nummer två var inte så annorlunda förutom att Warparna somnade till lite i andra serien för att sedan ta sig i kragen igen. Även denna match slutade i en tydlig Warpen favör. Summerar vi Warpen helgen så blev den mycket lyckad med vinst i 4 av 4 möjliga matcher. Totalt 8 poäng. Så nu är det bara att träna vidare och ladda upp inför att det drar igång igen efter nästa helgs uppehåll och så får vi väl försöka ta rygg på Teemu och slå fler 300 serier.

2009-10-03 Warpens första 300 serie slogs idag på hemmaplan mot Omega. Det var Teemu Parikka som stod för den bedriften och för det är han värd ett stort grattis. Båda lagen hade hemmamatch i dag mot Omega. Först ut var F-laget och i och med en bra första serie där man fick övertaget, så kämpade man sedan på hela matchen och stod tillslut som segrare. A-laget spelade sedan i andra matchen där man också kopplade greppet om matchen från start och höll sedan i enkelt hela vägen ut och det slutade med en stor seger. Dagens spel får vi vara nöjda med, två matcher som resulterade i två segrar. Men det denna dag kommer att minnas för var inte de två vinsterna utan 300 serien utav Teemu. I morgon spelar reservlaget och vi hoppas förstås på att man kan ta någon poäng med sig från Gävle.

2009-09-20 Reservlaget spelade i dag hemma match mot Gefle BwK. En jämn tillställning som efter färdigspelad match slutade i en Warpen vinst. Problemet som nu har uppstått är att det inte går att knappa in resultatet och få det riktiga slutresultatet. Flyttschemat i hallen stämmer inte med flyttordningen i matchrapporteringen. Vad detta beror på får vi ta och titta på och försöka hitta en lösning.

2009-09-20 I går var det dubbelmöten på bortaplan för de båda div.3 lagen. A-laget var i Hudiksvall samt Söderhamn, och första matchen gick mot Sanna. Redan från start kopplade Sanna greppet om matchen, ett grepp de sedan höll i och Warparna kom aldrig in i matchen. Sista serien blev i alla fall en liten putsning av siffrorna och lite positiv anda att ta med sig till nästa match. Match två spelades mot Craft och där blev match bilden den motsatta. Efter en ganska jämn första serie så kopplade Warpen sedan greppet om matchen och kunde efter mycket bra spel  ta en fin borta seger och också slå ett nytt fint klubbrekord. Det nya rekordet lyder nu 6152. F-laget som åkte till Gästrikland för två matcher startade med match i Gävle mot Gävle KK. En match som var ganska jämn ända in i tredje serien och då med lite Warpen fördel inför avgörande serie. Men där stämde det tyvärr inte riktigt för Warparna och matchen slutade med en förlust. Match två spelades i Sandviken och där SAIK stod för motståndet. Den matchen började jämnt för att sedan gå över i Warpen favör och där man punkterade matchen i serie två och tre. Det var mycket bra spel av revansch sugna Warpare som ville ha poäng med sig hem. Dagens totalt 4 matcher på bortaplan resulterade i fyra poäng med oss hem. Det är något vi får vara väldigt nöjda med. Som vanligt så är det nu bara att träna vidare inför kommande matcher, bra spel behövs även fortsättningsvis.

2009-09-13 I dag spelade reserv laget hemma match mot Strand. En match som man kopplade greppet om omgående och sedan höll i hela vägen. Det var bra spel av Warparna som ställde upp denna söndag eftermiddag. Denna helg blev lyckad med 5 av 6 möjliga poäng för de tre lagen Nu är det bara att ladda batterierna inför kommande helg då båda div.3 lagen har borta matcher. Det ska bli väldigt roligt att komma i väg och få spela lite i andra hallar och självklart så satsar vi på att få ett antal poäng med oss hem.

2009-09-12 Hemma matcher för både A och F-laget var det idag. Mackmyra stod för motståndet. Första matchen så var det A-laget som fick beträda banorna och bekänna färg. Warpen spelarna rivstartade och tog en mycket övertygande ledning med 5-0 och slog sedan av någon outgrundlig anledning av på takten men vann tämligen enkelt ändå. Problemet är att i en annan match med annat motstånd så duger det inte att tappa spelet på det sättet. Men idag räckte det och det blev vinst. I match nummer två så var det F-lagets tur. Det blev en jämnare historia där lagen följdes åt och inför sista serien så hade Warparna lyckats att koppla greppet om matchen, men i sista serien så var Warparna inte riktigt med i matchen och Mackmyra kämpade sig tillbaks in i matchen och räddade med sig en pinne hem till Gävle. I morgon spelar reserv laget hemma och vi hoppas förstås på en vinst. I övrigt så är det bara att sikta in sig på nästa träning och uppladdning inför kommande helgs bortamatcher.

2009-09-06 Idag har reservlaget varit på besök i Gävle hallen för två matcher. Första matchen mot ABC/Satellit blev en jämn historia vilket visade sig tydligt redan i första serien med 2 oavgjorda matcher och inte helt otippat så slutade matchen också oavgjort. I match nummer två var det Gefle BwK som stod för motståndet och där blev det inte fullt så jämnt. Warparna tog kommandot omedelbart och höll sedan i taktpinnen hela vägen och vann till slut ganska stort. Nu kan vi summera helgen och det är bara att konstatera att det gick mycket bra. Nu är det bara resten kvar, bara att ladda inför kommande helg och nya matcher.

2009-09-05 Då var seriespelet för div.3 också igång med två hemma matcher mot Östhammar. Första matchen spelade F-laget. Matchen slutade med en förlust efter att ha tappat lite i varje serie från start. Man kom inte in i matchen riktigt utan var steget efter hela tiden. Men det kommer nya matcher och då blir det andra resultat. A-laget spelade sedan i match nummer två. Där var det däremot gasen i botten från start, och sedan höll man greppet om matchen hela vägen ut. Det var väldigt bra spel på många håll vilket resulterade i ett nytt fint klubbrekord. Skönt att äntligen få ha passerat 6000 gränsen. Men det finns mer att få ut av detta lag så det är bara att ladda om inför nästa helgs spel. Men först ska reservlaget till Gävle för två matcher i morgon och vi önskar dem förstås lycka till..

2009-08-29 I dag inledes seriespelet med match för Reservlaget borta i Edsbyn. En match som slutade i Warpen favör, så nu är det bara för de övriga lagen att hänga på det vinnande konceptet och fortsätta till helgen med vinster i div.3 spelet som då inleds. Idag har också div.3 laget spelat träningsmatcher mot BBC samt Strand. Båda matcherna blev jämna. En knapp förlust mot BBC samt oavgjort mot Strand och totalt sett bra spel från en hel del Warpare och det lovar gott inför kommande helg. I kväll är det också Warpens årliga upptaktsträff på Strandrestaurangen med tillhörande minigolf spel. Så vi hoppas på en trevlig kväll med hyfsat väder i trevligt sällskap.

2009-08-10 Nu börjar bowling allvaret att närma sig alltmer. På torsdag kl. 18.30 så är det dags för säsongens första träning. Den 23/8 är det träningsmatch mot Edsbyn. Den 29/8 startar reservlaget med borta match i Edsbyn samtidigt som vi övriga kommer att spela träningsmatcher i Bollnäs. På kvällen den 29/8 så har vi våran upptaktsträff på Strandrestaurangen samt lite minigolfs tävling innan maten. Sedan är allt i full gång igen, man kan bara konstatera så här en bit in i augusti att sommaren går väldigt fort. Men som bowlare är ju det helt okej, sol och bad i all ära, men vad är det emot en mysig källarlokal med kägelskrammel.

2009-07-28 I lördags hade vi vårat sommarpartaj och även denna gång så hade vi en trevlig kväll med många skratt och festligheter (bilder från festen kommer lite senare). Nu är det snart dags för bowling allvaret igen. Träningen drar igång torsdag den 13/8 och det är 18.30 - 20.00 som gäller. Detta blir våran träningstid denna säsong. Lördag den 29/8 börja seriespelet för R4 med match i Edsbyn samt att vi också kommer att genomföra träningsmatcher för 8-mannalag den lördagen. På kvällen den 29/8 kommer det årliga minigolf mästerskapet att avgöras på Strandrestaurangen. Mer info om det kommer att skickas ut. Ha nu en bra avslutning på sommaren så ses vi snart i hallen.

2009-07-21 På lördag är då det äntligen dags igen. Warpens sommarfest. Sommarens höjd punkt för en sann Warpare, att få visa upp sin sociala kompetens tillsammans med andra bowling entusiaster. Tävlingar och grillning som vanligt, samt lite tur med vädret vilket inte är helt oviktigt. Sedan så blir nog kvällen bra av sig själv med så mycket trevligt folk samlat på ett och samma ställe, även om de flesta Warpare längtar efter lite höstkyla och kägel skrammel i någon skum källarlokal. Men först lite party. Vi syns väl på lördag.

2009-06-14 Nu är spelordningen klar inför den kommande bowlingsäsongen. Det är bara att kolla in hur spel schemat ser ut och planera in kommande säsong i almanackan. 

2009-06-04 Då var den första preliminära seriespelsordningen klar. Den finns nu utlagd under spelprogram, men kan kommas att ändras lite framöver. Så det är bara att spana in och starta förberedelserna inför hösten. Glöm ej heller att anmäla er till sommarfesten, den självklart enskilt största sommar händelsen för en sann Warpare.

2009-05-31 Då var den gångna säsongen även formellt avslutad och den nya inledd i och med årsmötet som hölls tidigare denna vecka. På årsmötet beslutades det att vi behåller spelaravgiften på samma nivå som föregående säsong samt att vi forstsätter med de två div.3 lagen. Nytt till kommande säsong är vi också anmäler ett 4-manna reservlag då antalet aktiva spelare kommer att öka något. Det var även pris utdelning till KM mästarna samt dragning av medlemslotteriet som denna gång vanns av Carola. Nu vilar vi oss i form över sommaren och laddar batterierna och kommer full laddade till hösten, men innan dess så ska vi förstås ha våran traditionella sommarfest och den går av stapeln den 25/7, mer info om den kommer via mail.

2009-05-12 Då var det dax att summera säsongen 08-09 och det gör vi på vårat årsmöte som äger rum den 25/5 kl.19.00 på Alirgatan 18 B. Förutom att diskutera den gångna säsongen så ska vi självklart prata om den kommande samt att KM mästarna ska få sina priser. Vi ska även dra medlemslotteriet samt också inmundiga lite kaffe och kaka. Så väl mött alla Warpare, så tar vi tillsammans avstamp inför kommande säsongs utmaningar.

2009-04-25 Då var säsongen över för Warpens del. Kvalmatch nummer 2 mot SIF blev en hård batalj som avgjordes i skiljeserie. Första matchen gick till SIF ganska enkelt, Warpen spelarna var inte med från början när matchen startade och det blev förlust med 13 -7. Men man tog revansch i match nummer 2 och vann efter en klar uppryckning i spelet med 11-9. Sedan så kom skilje serien och där tog det roliga slut. Warpen räckte inte till på slutet utan gjorde en ganska blek avslutning där det blev förlust med 3-1 och får efter denna kval kamp finna sig i att vara kvar i division 3 även nästa säsong. Totalt sett över säsongen så får Warpen lagen klart godkänt där vi lyft oss lite till och nu har vi även provat på kval spel för första gången och förhoppningsvis inte för sista gången.

2009-04-24 Då var det nära säsongsavslutning för oss i Warpen. Det innebär också kvalmatch 2 som spelas i Söderhamn mot Sandvikens IF nu på lördag. Nu är det bara att plocka fram de sista krafterna och rulla ut kloten en sista gång för denna säsong. Oavsett hur det slutar så har vi presterat en bra säsong och har varit starka på slutet när det behövts. Sen så hoppas vi förstås på lite publikstöd vilket gör det lite lättare att klämma ur de sista krafterna. Så kom igen nu och visa att Warpen kan leverera när det gäller som mest. Kul och spännande kommer det i alla fall att bli.

2009-04-19 Då var kval helg nummer ett överstökad. Warpen mötte Thor i Edsbyn och det blev en mycket jämn och hård match även om resultaten ej blev de högsta, båda lagen hade svårt att riktigt få till det. Första matchen vägde fram och tillbaka in i det sista innan Warpen kunde stå som segrare med 11-9. Match två blev ännu mer dramatisk och avgjordes verkligen i de sista rutorna där matchen slutade oavgjort 10-10. Detta innebar att Warpen stod som segrare i kval omgång ett och avancerade vidare till kval omgång två. Så nu är det bara att köra hårt med träningen i veckan och få till en riktig urladdning i sista matcherna som spelas på lördag mot Sandvikens IF i Söderhamn. Ett stort tack till de Warpen supportrar som var på plats för deras stöd.

2009-04-18 Då var det snart dags för kval match. Vi har hunnit med två träningsmatcher denna vecka och försökt att ladda upp på bästa sätt. Nu är det bara att vara fullt laddade när vi ska åka till Edsbyn i morgon för matcher mot Thor, vilket kommer att bli mycket tufft. Förhoppningsvis så gör vi de två bästa matcherna för säsongen i morgon och förhoppningsvis även med stöd  av de Warpare som inte spelar. Nu ger vi järnet i morgon och har kul när vi Warpen för första gången deltar i kvalspel.

2009-04-13 Nu finns det bilder från KM resan utlagd på spelarsidan. Så det är bara att spana in och minnas detta fantastiska Uppsala äventyr.

2009-04-05 I går avgjordes Warpens KM i Uppsala och som vanligt blev det en spännande tillställning. Årets vinnare i dam klassen blev Maria Edin Eriksson och det var för fjärde året rad så här kan man nästan börja prata om att prenumerera på titeln. I herr klassen blev det Micael Wikström som tog hem segern. Efter bowlingen var det som vanligt måltid tillsammans och sedvanligt socialt umgänge. Bilder från mästerskapet kommer att läggas ut på spelarsidan lite längre fram. Aktuellt just nu är annars det stundande kvalspelet som startar nästa helg. Så det är bara att ladda och träna på inför matchen.

2009-03-29 I och med gårdagens hemma matcher mot Gävle KK så var seriespelet avklarat för denna säsong. Båda Warpen lagen vann ganska enkelt och fick en bra avslutning på serien med varsin vinst. Nu stundar kval spel för A-laget om ett par veckor och innan dess så ska Klubb Mästerskapet avgöras i Uppsala kommande helg. Så nu är det bara att hård träna inför KM och kvalspel så får vi nog en bra avslutningen även på denna säsong.

2009-03-22 I går var det dubbla borta matcher för båda lagen. F-laget var på turné norrut för att möta Ljusdal samt Sanna. Första matchen spelades i Ljusdal där Warpen laget direkt tog tag i taktpinnen och höll sedan greppet om matchen och vann välförtjänt. Match nummer två i Hudiksvall blev lite svårare, man kämpade väl men räckte tyvärr inte till och det slutade med en klar förlust. A-laget åkte först söderut för att möta Skutskär. Tyvärr hade inte Warpen laget riktigt vaknat när matchen drog igång och Skutskär tog chansen och gick i från direkt och sedan blev det att kämpa i uppförsbacke och det slutade med en klar förlust även om sista serien var ett steg i rätt riktning. Match två spelade vi mot Craft och där stämde allting. Vi spelade bra från start och tog kommandot om matchen omgående. Det blev en klar seger och det var väldigt bra spel från Warpen spelarna. Nu är det bara att ladda upp inför serie avslutningen på lördag då lagen har en varsin hemma match och vill förstås göra en bra avslutning i hemma hallen.

2009-02-28 Derby dags igen. För andra helgen rad så var det derby i hallen. I dag var det de båda Warpen lagens tur att matcha mot BBC. Först ut var A-laget och där blev det ganska avgjort från första ruta, en enkel och komfortabel vinst för Warpen gänget. Match två var det F-lagets tur att kämpa och kamp blev det. Det började väldigt bra och såg ganska säkert ut men det svängde lika fort i andra serien match stod sedan och vägde och avgjordes inte förens i sista rutorna till Warpen fördel och helgen slutade i dur för oss Warpare med två segrar. Nu är det två helgers uppehåll och sedan så är det bara två omgångar kvar, så nu tränar vi och laddar inför slutspurten av serien för det börjar nu närma sig tidpunkten då vi ska prestera på topp och visa att vi kan spela bra bowling.

2009-02-21 I dag var derby dax. Warpen mot Warpen. Det enda som var säkert före match var att ett Warpen lag med största sannolikhet skulle vinna. Nu blev det inte så spännande som befarat utan A-laget vann ganska enkelt och matchen blev inte så nervig som väntat. Nu är det bara att fortsätta att träna och finslipa formen inför nästa helg då det är derby igen med matcher mot BBC. Så vi laddar om inför kommande helg och tar nya poäng.

2009-02-01 I går spelade båda lagen hemma matcher mot SAIK. Först ut var F-laget som tidigt tog kommandot i matchen och spelade bra i tre serier då matchen redan var avgjord till Warpen favör så man slog av på takten och lät SAIK ta sista serien med 5-0. Men det var bra spel av F-laget. A-laget i matchen efter fick däremot en mycket hård match, efter en hel del dramatik i slut omgången lyckades man till slut vinna matchen och få två poäng. Till skillnad från F-laget så gjorde inte A-laget en godkänd insats. Det blev vinst, men det var lite "stolpe in" och det räckte denna gång men vi måste upp högre framöver om vi ska vinna matcher. Så nu har vi ett uppehåll på tre veckor innan det är match igen, så det är bara att träna vidare så ska det nog bli fler segrar till oss Warpare.

2009-01-24 I dag var det hemma matcher som gällde mot Gefle. Först ut var A-laget som tog kommandot omedelbart och höll sedan i taktpinnen hela vägen ut. Bra spel och en komfortabel vinst. I match två var det F-lagets tur att matcha Gefle. Det blev en väldigt jämn match som svängde fram och tillbaks och slutade efter lite dramatik oavgjort, bra spel även här. Nu är det bara att glädjas åt dessa tre hemma poäng och ladda inför nästa helgs hemma matcher mot SAIK.

2009-01-18 En tung helg för Warpen lagen. Båda lagen hade dubbla borta matcher, A-laget i Sandviken och F-laget i Söderhamn och Gävle. För A-laget på lördagen så började det riktigt bra i två serier mot SBK och allt såg väldigt bra ut. Men i tredje serien kollapsade spelet och de fick ett övertag som gjorde att de klarade oavgjort, resultat kändes efteråt som en liten förlust med tanke på inledningen. I match två däremot så blev det en klar hemma seger för SAIK som spelade ihop betydligt högre poäng än Warpen . F-laget spelade först mot Craft och sedan mot Skutskär i Gävle hallen, båda matcherna resulterade i stor stryk och inte speciellt bra spel. Nu är det bara att glömma denna helg och ladda inför kommande helgs matcher emot Gefle där vi ska kämpa för att inkassera två vinster.

2009-01-10 Det nya året kunde inte ha börjat bättre. Två hemma matcher, två vinster och ett nytt klubbrekord. Först ut mot gästande SBK var F-laget. Man tog kommandot direkt från start i från Warpen laget och höll sedan i takt pinnen hela matchen. Det blev en enkel seger där många i laget spelade väldigt bra. I match nummer två så var det A-lagets tur att möta samma motstånd och match scenariot från första matchen upprepade sig igen plus lite till. Här spelade så gott som samtliga mycket bra och som pricken över i så sattes ett nytt klubbrekord. 6000 poängs gränsen är nu inte långt borta. Nu är det bara att ladda inför kommande helgs borta matcher och vi har också ett medlemsmöte på torsdag kl. 20.00 före träningen.

2009-01-05 Nytt för detta år blir träningstiderna som ändras från onsdagar till torsdagar och klockslaget blir 20.30 till 22.00. Alltså en halvtimmes längre träning. Så vi syns väl på torsdag och tränar inför serie starten på lördag, nu när vi vilat upp oss över jul så är vi förstås väldigt laddade.

2008-12-31 Gott Nytt År alla glada bowlare. Nu är det nära serie start igen, så det är bara att korka upp i kväll och skåla för ett bra bowling år. Nu så ligger det några bilder inlagd från årets julfest/höstavslutning på spelarsidan, bättre sent än aldrig kanske man kan säga i detta fall.

2008-12-10 I helgen som var avslutade vi Warpare höst säsongen med en liten fest i hallen. Vi åt och drack gott och bowlade och hade i största allmänhet trevligt nere i hallen. Kvällen bjöd på allt i från Thai-mat till frågesport vidare till bowling och karaoke !! Nu är det bara att träna vidare för att komma laddade till vårsäsongen, samt att vi också innan dess ser till att ha en riktigt god jul och firar in det nya Warpen året på trevligast möjliga sätt.

2008-11-30 I går avslutades höstsäsongen och det med två hemma matcher. Både A samt F laget spelade mot Edsbyn. A-laget var det första ut i match och det tog slut på det roliga ganska omgående. Warpen spelarna förmådde inte att komma upp i den standard som krävs för att rå på ett lag som Edsbyn, så det gick väl inte riktigt som planerat med att bjuda på hårt motstånd. Matchen efter spelade F-laget och slut siffrorna blev de samma med en viss skillnad. De spelade bättre och vissa matcher var väldigt spännande. Man kan i alla fall konstatera att skillnaderna mellan A och F laget inte är så stora, vi har en ganska jämn trupp och det är skoj. Nu är det bara att träna och ladda inför starten på vårsäsongen som drar i gång den 10/1. Men först ska vi i Warpen ha lite höstavslutnings fest med lite jul-touch, den 5/12 kl.18.30 i hallen. Då ska vi äta gott, trivas tillsammans och säkert rulla lite klot. Vore det socialt umgänge med party inslag vi tävlade i så vette katten om vi hade gått upp några divisioner för länge sedan, väl mött den 5 december.

2008-11-22 I helgen var det borta matcher för de två Warpen lagen. A-laget åkte till Ljusdal samt Hudiksvall för match. Första matchen vanns ganska komfortabelt av ett bra spelande Warpen i Ljusdal där man kopplade greppet från start. Match nummer två i Hudiksvall blev i stort sätt det motsatta. I första serien var vi med och sedan var det bara att lyfta på hatten för ett mycket bättre lag. Warpen spelade bättre än i match ett i Ljusdal men det hjälpte inte speciellt mycket här. Warpen F var till Sandviken för en dubbel match. Första matchen mot SBK var en jämn historia som startade bra och höll så när på att ge resultat men i sista serien fick Warparna se sig besegrade. I match två mot SAIK fick Warparna se sig i från åkta från första serien och tills i mål. SAIK var numret för stort och spelade väldigt bra. Nu är det bara att ladda inför de sista hemma matcherna för höst säsongen nu på lördag.

2008-11-15 I dag var det hemma match för de båda Warpen lagen mot gästande Sanna från Hudiksvall. Först ut var F-laget som började matchen med att vara lite snälla mot motståndarna. Men en biten in i matchen så blev det uppryckning och det blev spännande innan Sanna slutligen avgjorde till deras favör. A-laget som stod i tur i matchen efter hade lite tur i början där poängen ramlade i Warpen favör och Warpen fick sedan hålla i taktpinnen hela matchen där det på slutet kändes som att vi tog oss samman och avgjorde på ett komfortabelt sätt. Detta var viktiga poäng och till helgen blir det borta matcher för båda lagen så nu är det bara att träna och ladda upp inför kommande uppgifter.

2008-10-26 I går var det dubbel matcher för båda Warpen lagen. A-laget for till Gävle för två matcher och det slutade med en vinst och en förlust. Första matchen mot Gävle KK vann Warpen med 15-5 oavsett vad det just nu står i matchrapporten som av någon anledning är ofullständigt i fylld. Match två slutade med en förlust, men vi i Warpen höjde oss rejält jämfört med första matchen men det räckte ändå inte hela vägen. Trots förlust i andra matchen får vi vara nöjda med två poäng med oss hem. F-laget spelade borta mot Edsbyn samt Bollnäs. Första matchen slutade med en förlust och spelet i matchen var kanske i det bästa men det blev ändå en relativt jämn match. Match två mot Bollnäs blev däremot en komfortabel vinst och därmed vart det två poäng också här på dessa borta matcher och vi kan i stort vara nöjda med vad lagen presterade. Nu blir det uppehåll ett par helger framöver, så det är bara att träna och finslipa formen inför de sista serie omgångarna på höst säsongen.

2008-10-18 I dag genomfördes det första derbyt mellan Warpens båda lag och det blev en riktig rysare. Efter två serier såg matchen ut att gå mot en väntad seger för A-laget utan allt för stor ansträngningar. Efter tre serier var det inte många i A-laget som flinade efter att ha blivit överkörda i 3 serien med 5-0 och helt plötsligt så låg man under. Efter en kanon jämn sista serie så lyckade A-laget med stor möda gå segrande ur denna drabbning. Det som är roligast med denna match är att man kan konstatera vad jämna dessa lag är och vilken hård uppgift det är att vara lag uttagare i detta gäng med många spelare som slåss om platserna, och i varje match vill visa att man vill vara med i A-laget. Nu är det bara att träna vidare till veckan och ladda inför kommande helgs borta matcher då nya poäng står på spel.

2008-10-12 I går var det dubbel hemma match för Warpen. Först var det A-laget och sedan F-laget som tog emot gästande Skutskär. Det finns tyvärr inte så mycket att säga om dessa båda matcher. Det blev två förluster och det efter inte alls så speciellt bra spel, det känns lite tråkigt att inte kunna bjuda upp till lite kamp på hemmaplan. Laget som gav lite motstånd var F-laget men i övrigt så är det bara att glömma denna helg och ladda inför kommande matcher som nästa match tex. som blir ett tufft derby mellan de båda Warpen lagen. I övrigt kan vi konstatera att den nya matchrapporteringen ej fungerar så det kan dröja en bit in på nästa vecka innan det fungerar så vi får hålla till godo utan tabellerna några dagar.

2008-09-14 Helgen har varit full med matcher för båda Warpen lagen. A-laget spelade på lördagen mot Edsbyn respektive Bollnäs. Matchen i Edsbyn blev en förlust efter ett inte allt för bra spel där det kändes att det fanns mer att ge, revange för den matchen inkasserades i stället mot BBC där det blev en relativt enkel seger trots vissa hårda matcher i några serier. Idag söndag var det dags för Warpen F att spela och det gjordes det i Gävle. Två matcher stod på programmet på förmiddagen. Det blev två relativt jämna matcher där det båda gångerna slutade med Warpen seger. En mycket trevlig helg om man är Warpare där facit vart 3 segrar på 4 försök och detta innebär också att Warpen F ligger före A-laget.

2008-09-06 Då var serie spelet i gång igen. Warpens två lag tog hemma emot Craft från Söderhamn och allt började väldigt bra. Efter en stark inledning från Warpens A-lag där det efter halva matchen kändes som att detta skulle kunna gå vägen, så blev det en total scen förändring som slutade med att Craft vann matchen. En förlust som sved ordentligt. I nästa match var det Warpen F  som spelade och även de inkasserade en förlust, trots att den matchen också startade bra. Nu är det bara att glömma dessa matcher och blicka framåt mot nya utmaningar.

2008-09-02 I helgen avgjordes mini-golf mästerskapet och det vanns av Stig resp. Anna-Lena. Efter den kvällens golf och mat bravader så är det nu bara att ladda inför allvaret som startar på lördag. Det har sett bra ut på träningarna så nu är det bara att ta med sig det på matcherna så ska nog detta bli en bra säsong.

2008-08-21 I går spelade Warpen sina första träningsmatcher för säsongen och det mot två BBC uppställningar och det gick väldigt bra och slutade med två segrar. I båda matcherna spelades det väldigt bra och det känns som att alla är laddade inför serie start, så det är bara att träna på de sista veckorna innan serien drar igång. Men innan dess skall vi avgöra vem som är bäst på minigolf den 29/8 samt äta lite mat.

2008-08-02 Bowlingsäsongen närmar sig med stormsteg och alla Warpare är förstås jätte laddade att få komma igång och för alla dessa glada klotrullare kommer här lite info: Bowlingträningen inleds i augusti och det är torsdagar kl. 19.00 - 20.00 som gäller och det fr.o.m. den 14:e. Sedan i september och resten av säsongen är det onsdagar som gäller men samma tid. Så nu är det bara att ladda inför de inledande träningarna och börja att studera match programmet. Glöm ej heller våran upptaktsträff på Strandrestaurangen den 29/8 med minigolf mat och trevligt umgänge.                        

2008-07-23 Nu finns dokumentation från årets sommarfest att beskåda på spelarsidan, ett stort tack till alla som närvarade för en mycket trevlig fest.

2008-06-28 Spelprogrammet är uppdaterat igen och vi börjar väl närma oss den slutliga versionen. I övrigt så hoppas vi på en trevlig sommar och glöm inte sommarfesten den 19/7.

2008-05-31 Warpen genomförde sitt årsmöte den 28/5 och gick igenom den gångna säsongen både med presentationer och diskussioner vad gäller både spel samt ekonomi. Vad gäller spel så kommer vi att ha 2 st. lag i div.3 kommande säsong då regelverket har ändrats och gjort det möjligt. Spelaravgiften blir höjd för att även fortsättningsvis klara ekonomin på ett bra sätt, samt att inte äventyra föreningens fortlevnad. En tredje viktig ingrediens är förstås sommarfesten som i år går av stapeln den 19/7. För er som redan är väldigt taggade så kan ni gå in på spelprogram och se ett preliminärt spelschema för kommande säsong och börja boka in alla härliga bowling helger. Sist men inte minst så önskar vi alla Warpare en trevlig och skön sommar.

2008-04-19 Warpen BK har sitt årsmöte den 28/5 kl.19.00. Plats är Alirgatan 18 B (källaren). Som vanligt hoppas vi på en stor uppslutning där alla medlemmar tar chansen och gör sin röst hörd.

2008-04-12 Nu finns det några bilder från KM resan på spelarsidan.

2008-04-01 Då var säsongens stora prestige tävling avgjord, nämligen klubbmästerskapet som avgjordes i Köping. Vinnare och tillika klubbmästare blev Maria Edin Eriksson samt Micke Jonsson. Dessa båda vann välförtjänta efter bra insatser i en väldigt trevlig hall. Helgen totalt sett var trevlig och alla var nöjda vid hemfärd (vissa mer än andra). Bild reportage från resan kommer lite senare på spelarsidan. För oss som inte blev vinnare är det bara att fortsätta rulla klot och hoppas på bättre lycka nästa år.

2008-03-21 Glad Påsk på er alla Warpare. Nästa helg stundar en av årets viktigaste händelser då det prestige fyllda Klubb Mästerskapet avgörs och denna gång i Köping. Vi samlas på lördagen kl. 09.00 vid Scandic för avfärd. Så nu är det bara att ladda och se till att komma väl förberedda, så kommer nästa helg att bli en höjdare både vad gäller tävlings såsom umgänges mässigt. Förutsättningarna finns i alla fall. Så ät nu och må gott denna helg, sedan finslipar vi bowling detaljerna på torsdag och sedan så är det upp till bevis.

2008-03-16 I helgen spelades de sista matcherna. Div.3 laget spelade hemma mot Skutskär i sin sista match för säsongen och kom tyvärr inte upp i normal kapacitet vilket gjorde att Skutskär kunde vinna matchen ganska enkelt. Reserven har spelat två matcher igår mot Ljusdal och idag mot BK66. Båda matcherna vanns ganska komfortabelt av Warpen och det kändes ganska bra att som Warpare få vinna säsongens sista match. Nu laddar vi inför kommande äventyr vilket är vårat KM som går av stapeln i Köping den 29/3. Sedan är det bara att börja ladda inför kommande säsong och ännu bättre resultat.

2008-03-09 Reservlaget spelade två borta matcher i Gävle denna eftermiddag vilket resulterade i en vinst och en förlust. Efter att ha förlorat första matchen mot Delta 2 ganska klart, så tog man sig samman och gjorde en riktig vilje insats och vann en jämn och spännande match mot Delta 1. Nu är det bara att ladda inför den kommande helgens matcher som också är de sista för säsongen och det kan vara roligt att sluta med några vinster och få en fin avrundning på årets seriespel.

2008-03-08 Div. 3 laget spelade i dag hemma mot Ljusdal i en relativt jämn match. Det var i andra serien som Ljusdal grundlade sin seger genom mycket bra spel, där vi Warpare ej förmådde att hänga med. I övrigt så var matchen ganska jämn och vi får vara relativt nöjda då vi legat på denna resultat nivå mest hela säsongen. I morgon spelar Reservlaget två borta matcher i Gävle så vi hoppas på några poäng där.

2008-03-01 I dag var det borta matcher för div.3 laget med start i Edsbyn. Det blev en hård och jämn match som slutligen vägde över till Warparnas fördel efter en riktig kämpa insats i sista serien. Matchen efter i Ljusdal blev motsatsen. Det var också en jämn match som dessvärre vägde över till hemmalagets favör, men vi får ändå vara nöjda med att ha tagit en vinst på bortaplan och att vi också gav bra motstånd även i matchen vi förlorade. Reservlaget spelade hemma mot Delta 2 och vann enkelt. Man var klart bättre än motståndar laget vilket resultatet också visade. Nu laddar vi inför nästa helgs matcher och förhoppningsvis fler vinster.

2008-02-23 Div.3 laget spelade idag derby match mot BBC och det var två laddade lag som gick på banorna. Matchen var sedan ganska jämn de två första serierna för att sedan glida oss ur händerna i tredje serien. Vi orkade inte riktigt bjuda upp till kamp hela vägen denna gång samtidigt som BBC också spelade väldigt bra. Men det är bara att ladda om inför nya matcher kommande helg. Tyvärr blev Reserv lagets match inställd idag och den är nu flyttad till den 16/3 kl. 10.20.

2008-02-09 Reservlaget spelade idag den uppskjutna matchen mot Delta från Gävle och det slutade oavgjort. Warpen öppnade bra men matchen blev mer och mer jämn allt eftersom serierna avverkades och det vart en riktig kamp i slutändan. Spännande och trevlig match precis som det skall vara och det slutade med delad poäng.

2008-02-03 Reservlaget spelade två borta matcher idag. Först i Hofors och sedan i Sandviken. Matchen i Hofors blev en svängig match där BK66 slutligen drog det längsta strået, men trots förlusten spelade flera Warpare väldigt bra. Matchen efter i Sandviken blev desto lättare och vanns utan större problem, även där var det bra spel. Nu tränar vi under uppehållet så vi kommer tillbaka laddade och med de senaste vinsterna i minne då det stundar derby direkt efter uppehållet.

2008-02-02 Div.3 laget spelade idag sista matchen inför uppehållet och det var emot Sirius från Uppsala. Det blev en jämn match från start till mål. Det är precis så här jämnt och spännande det skall vara. Det är kul för publiken och det är kul för dom som vinner och denna gång var det vi som drog det längsta strået och vann. Så nu är det bara att utnyttja uppehållet till att träna så att vi är laddade när det startar igen, men innan dess så skall reservlaget spela i Hofors och Sandviken imorgon.

2008-01-27 I dag var det två borta matcher i Sandviken för Div.3 laget. Först var det match mot SAIK och det inleddes jämnt i första och andra serien innan SAIK tog tag i matchen och drog i från. Tyvärr orkade vi inte följa med utan matchen slutade med en förlust. I andra matchen mot SBK började det mycket bättre, vi fick en 5-0 ledning direkt och höll sedan i från hela matchen även om det svajade till en sväng i tredje serien. Reserv matchen mot Delta är uppskjuten och kommer att spelas senare. Nu laddar vi inför nästa helg och bra spel så vi kan gå nöjda in i uppehållet.

2008-01-19 I dag var det match igen för båda Warpen lagen och det var Reservlaget som var först ut. De spelade mot Örta och det blev en väldigt enkel seger med ledning från start till mål utan problem och det kändes skönt att börja dagen med en seger. I nästa match var det dax för div.3 laget att spela mot Ene och det blev en väldigt jämn match matchen svängde fram och tillbaks och efter varje serie var det lika hårt (3-2, 5-5, 8-7). I sista serien och sista slagningen så lyckades Warparna gå segrande ur matchen tack vare att totalen blev oavgjord och vi stod som slutsegrare med 10-9, detta var en riktig holmgång och det känns skönt för självförtroendet och för fortsättningen av serien att vi lyckades stå som slutsegrare i denna jämna match.

2008-01-13 I går startade serien om igen med spel i både Div.3 och reservserierna. Div.3 laget hade derby match mot BBC och det är alltid lite extra roliga matcher. Tyvärr så inledde Warparna på sämsta möjliga sätt med ett 5-0 underläge efter första serien. Det hjälpte inte att resten av matchen blev jämn då vi inte lyckades hämta tillbaka det vi gav bort i första serien, så nu är det bara att glömma denna match och ladda inför nästa helg. Reservlaget spelade borta i Ljusdal och inkasserade en förlust i en svängig match med en hel del strul runt om spelet både vad gäller banor och protokoll skrivning, men en hel del av Warparna gjorde bra resultat och det är glädjande. Så med fullt fokus på nästa helg så ska vi kunna inkassera lite nya vinster.

2007-12-28 I går var det slut på julfirandet och vi genomförde en träningsmatch inför stundande serie start om några veckor. Vi matchade mot BBC's damer och vann ganska enkelt utan att övertyga. Det var antagligen alldeles för mycket julmat , men vi är i alla fall igång igen och vi vann och vi vet att vi kan bättre. Så nu tränar vi vidare så vi kommer laddade till första matchen som också är ett derby mot BBC och gäller väldigt mycket.

2007-12-01 Sista matchen inför jul uppehållet blev en riktig rysare. Det var div.3 laget som hade hemma match mot Zefyr och det blev en riktig fight. Efter att det hade turats om att vinna serierna fram till sista omgången så utvecklades sista serien till en riktig kamp. Avgörandet kom inte förens i tionde rutan och Warpen stod som slutsegrare trots att alla kanske inte var på topp så hade vi förmågan att ta fram det sista krafterna och vinna vilket är väldigt viktigt i denna serie om man skall vara med. Nu firar vi detta med lite fest i hallen i kväll och skålar för den gångna delen av serien och ser fram mot seriestart efter jul igen, så nu är det bara att hålla i träningen och kliva fram ytterligare ett steg så ska det nog bli skoj även fram mot våren.

2007-11-25 Helgens matchande gick av stapeln i går lördag för båda våra lag. Div.3 laget hade två borta matcher i Östhammar som var väldigt viktiga för att hålla kontakt med de övriga lagen i våran serie tabell. Första matchen vanns ganska enkelt där Warpen tog kommandot direkt och efter bra spel höll undan hela vägen. Match nummer två blev lite hårdare där det efter halva matchen stod 5-5, men när det som mest behövdes så gjordes det en riktig uppryckning från alla Warpare och det blev seger till slut och en viktig sådan. Nu är det bara en match kvar nästa helg och sedan blir det jul vila innan serien fortsätter i början av januari. Reservlaget spelade hemma mot Ljusdal och gjorde en riktig kämpa insats. Efter att ha legat under med 5-0 i början av matchen, lyckades man komma tillbaks och gå vinnande ur matchen. Detta var en bra Warpen helg med tre vinster på tre försök. För reserven är det slut spelat nu och det är spel ledigt till i början av januari och div 3 har en viktig hemma match kvar innan uppehållet. Uppehållet är det nu bara att använda till träning så att vi kommer tillbaks efter nyår och spelar ännu lite bättre än vad vi gjort under höst säsongen.

2007-11-19 I går spelade reservlaget två matcher i Gävle. Först mot Delta 2 där det blev en relativt enkel seger efter bra spel, där man höll i taktpinnen hela vägen. Sedan var det dags med match mot Delta 1 där man var med i matchen fram till hälften, sedan gjorde de ett ryck och avgjorde och var för dagen betydligt bättre. Totalt sett en helt godkänd insats med en vinst med sig hem i bagaget, och nu är det bara att ladda inför de kommande matcherna på lördag.

2007-11-03 Den 1 dec. tar höstsäsongen slut. Det firar vi med en höstavslutnings/julfest eller som vi brukar säga en riktig Warpen fest med skratt och skoj. Ni som inte har anmält er har fortfarande chans att göra det, vi har ännu inte misslyckats med att ha roligt på ett Warpen partaj. Innan dess så är det bara att träna för allt vad det går, så att vi får en bra avslutning på höstsäsongen. Vi har spelat riktigt bra här på slutet och nu är det bara att hålla i, för då kommer det att se riktigt bra ut när det är dags att starta upp igen efter jul.

2007-10-21 I dag var det reservlagets tur att spela. Det var hemma och motståndet var BK66. Det var en match som kändes rätt så enkel från början. Warparna tog kommandot direkt för att lite senare slappna av i den tredje serien, kanske för att skapa lite spänning. Nu gick det i alla fall bra då man tog sig samman i sista serien och avgjorde utan större problem. Sammantaget en bra genomförd match. Nu är det bara att ladda inför kommande helg då det är många matcher, tre stycken för div.3 laget och en för reservlaget.

2007-10-20 Dagens match var hemma för div.3 laget mot Kohoutek. Första halvan av matchen blev en repris utav förra helgens hemma match alltså ledning med 8-2. Skillnaden var att denna gång kämpade alla Warpare hela vägen ut och stod som segrare när matchen var slut. Det var en bra laginsats med bra spel, som lovar gott inför kommande matcher. Så det är bara att fortsätta och träna och se till att vi håller oss kvar på denna nivå, det behövs om man ska ta poäng i denna serie.

2007-10-13 Dagens matchande skedde både på borta och hemma plan. Div.3 laget spelade hemma mot Cobbers och fick där en dröm start. Efter två serier spelade så ledde Warparna med 8-2 och matchen såg ut att gå mot en enkel vinst för hemmalaget. Nu blev det inte riktigt så, utan Cobbers kom igen och Warparna tappade spelet, och i stället för en vinst så fick vi vara glada med ett oavgjort resultat som nu blev slutresultatet. Lite snöpligt men sådant är livet i sportens värld. Reservlaget spelade två borta matcher. Först mot Örta där det blev vinst i en match som man vann tämligen enkelt. Sedan så bar det av till Hofors där det efter en jämn match slutade med en förlust men det var hårt in i det sista nu är det bara att träna vidare inför kommande helgs matcher, vi kan bättre och det skall vi visa till helgen.

2007-10-06 I dag spelades den uppskjutna reservlagsmatchen mot Delta 1. Det blev en jämn match där vi förlorade med 9-11, vi hade en ledning med 8-7 inför den sista omgången men där var våra motståndare för starka.

2007-09-30 Den flyttade reservmatchen (22/9)hemma mot Delta 1 kommer att spelas den 6 oktober istället, samt att Div.3 matchen den 2/12 mot BwK 12:an är flyttad till den 28/10 eftersom det passade dem bättre vad gäller resorna.

2007-09-22 I dag var det två matcher för div.3 laget på borta plan. Först var det borta mot Skutskär och sedan borta mot Craft. Båda matcherna slutade med Warpen förlust. Vi har tyvärr börjat med en dålig ovana att inleda matcherna dåligt, vilket gör att resten av matcherna blir en ända lång jakt. Men samtidigt kan man konstatera att det är många serier som är jämna men som vi släpper till motståndarna på slutet och det måste det bli ändring på. Nu blir det uppehåll i ett par helger så det är bara att träna vidare och ladda inför kommande matcher.

2007-09-15 Då var andra omgången avklarad och det gick väl inte riktigt som vi tänkt oss. Reservlaget inledde matchandet hemma mot Örta och det blev en förlust efter en jämn match men som vi tyvärr inte orkade med att vinna. Vi hade ledningen inför sista serien, men tyvärr var de starkare i spurten. Div.3 laget spelade hemma mot Craft och där blev det en förödande inledning på matchen. De åkte i från oss rejält i de två första serierna och trots en heroisk kämpa insats i de två sista serierna så räckte det inte för att komma i kapp. Vi kan enkelt konstatera att det krävs högre spel än så här om det ska räcka till poäng i denna serie. Nu är det bara att bita ihop och träna vidare och ladda inför kommande helgs matcher.

2007-09-08 Då var serie premiären avklarad. Det blev seger för både div.3 laget samt reservlaget och det var precis den starten vi behövde. Div.3 laget spelade hemma mot Edsbyn och det blev oviss match som svängde i spelkvalitet men som Warparna slutligen kunde koppla greppet om och vinna. Reserv laget spelade borta mot Ljusdal och där tog man kommandot direkt och släppte ej in Ljusdal i matchen. Nu var premiären avklarad så nu är det bara att kämpa vidare och inkassera fler segrar.

2007-09-01 Då börjar årets säsong start att närma sig. Vi har i veckan klarat av två träningsmatcher så alla börjar känna att det snart är dags. Igår hade vi också den årliga upptaktsträffen på Strandrestaurangen och med ett inledande minigolf mästerskap. Som vanligt stenhårt med tuffa och jämna resultat. Detta år var det Cenneth och Anna-Lena som gick segrande ur minigolfen och fick därefter pris som sig bör. Sedan åt vi gott och umgicks och hade en riktigt trevlig kväll tillsammans. Till veckan så har vi den sista träningsmatchen och på lördag så inleds seriespelet.

2007-08-17 Den 31/8 är det Warpens årliga serieupptaktsträff på strandrestaurangen med minigolf spel, mat och trevligt umgänge. Förhoppningsvis så kan de flesta delta då och det brukar vara en rolig tillställning så anmäl er till Stig så laddar vi gemensamt inför seriestarten. Vad gäller träningsmatcher så föreslår jag att ni läser Cenneths inlägg i gästboken.

2007-07-30 Nu har det gått några dagar sedan sommarfesten som även i år blev en trevlig tillställning. Om en månad drar träningen igång som kommer att ske på torsdagar mellan 20-21. Den 23/8 närmare bestämt. Bilderna från festen finns förstås nu också tillgängliga på spelarsidorna.

2007-06-24 Nu har det preliminära programmet blivit lite mera klart. Små justeringar kan fortfarande dyka upp, men nu finns något att ladda inför. I övrigt hoppas jag att alla Warpare har en riktigt trevlig sommar och så syns vi den 28/7.

2007-06-05 Nu har även reserv lagts in i spelprogrammet, men ännu så är allt preliminär och vissa justeringar kan tillkomma. Tid och dag kommer också schema läggas framöver.

2007-06-03 Preliminärt spelprogram för Div. 3 finns nu utlagt på hemsidan. Det kommer att uppdateras allt eftersom det blir riktigt klart. Reserven kommer också att läggas in så fort det är klart. Så nu kan ni se att det blir lite nya lag att möta som vi ej har stött på förut.

2007-05-25 I onsdags så hade vi i Warpen BK vårat årsmöte och det var ett väl besökt och bra möte. Vi hade pokal utdelning till vinnarna av vårat KM och dragning i medlemslotteriet där högsta vinsten denna gång gick till Stig Bergvall. Valen till styrelsen blev mindre spännande då det blev omval på samtliga positioner. Nu är det bara att sikta framåt och starta uppladdningen inför nästa säsong. Sen så ska vi som vanligt köra våran sommarfest som blivit en tradition nu och i år genomförs festen den 28/7. Mer information angående den kommer via mail framöver.

2007-05-07 I helgen så avgjordes Warpen BK:s Klubbmästerskap i Göteborg. Det blev mycket bra resultat i både herr och damklassen, ett bevis på att vi är på fortsatt uppgång i föreningen. Damklassen vanns av Maria Edin-Eriksson på 1505 och Herrklassen av Anders Andersson på 1601, ett stort grattis till de båda. Tvåor blev Kristina Bååth på 1373 och Stefan Halvarsson på 1594. Som vanligt så kommer det att bli en liten fotodokumentation från våran resa på spelarsidan lite längre fram bara det har skrapats ihop lite bra kort från diverse fotografer. Om resan i övrigt så kan det sägas att den blev lyckad och vi hade en skoj helg tillsammans. Nu syns vi på årsmötet den 23/5 där det blir pris utdelning till KM vinnarna och dragning i vårat medlemslotteri.

2007-05-01 Till helgen avgörs Warpen BK:s klubbmästerskap i Frölundahallen i Göteborg. Som vanligt så blir det en hård och rafflande kamp och förstås också en trevlig helg tillsammans. Detta är tredje året vi åker i väg och genomför vårat KM i samband med SM spelet. Nu hoppas vi bara på lite trevligt väder för ute aktiviteter i Göteborg och också att vi får en riktigt trevlig helg tillsammans då vi år gör denna resa tillsammans med BBC.

2007-04-21 Warpen BK har årsmöte den 23/5 kl. 18.30 i kvarterslokalen på Alirgatan 18 (Gärdet). Alla medlemmar hälsas välkomna. Som vanligt blir det diverse val samt diskussioner angående vår verksamhet. Självklart bjuds det även på fika.

2007-03-31 Div.3 laget avslutade denna säsong med en hemma match mot Sandviken BK. Matchen bliv precis så jämnt som det kan bli, man vann varannan serie och logiskt så slutade matchen också oavgjort. Som det tidigare har sagts så är även denna säsong ett kliv fram åt. Resultat utvecklingen har fortsatt gå uppåt (det gäller både lag och individuellt), så det ska bli spännande att se fram emot en ny säsong och sikta på att ta ännu ett steg upp åt med vårat spel och verkligen kämpa för att komma bland de tre första i våran serie och därmed få delta i ett kval. Vi har varit snubblande nära nu två gånger. Så nu är det träning som gäller för att utvecklas vidare och så har vi förstås KM kvar att spela i Göteborg i maj.

2007-03-25 Div.3 laget spelade en mycket viktig hemma match idag emot Ljusdal. För att ha en chans att ta en plats i det stundande kvalet så var vinst det enda som gällde. Matchen inledes också med en jämn och spännande första serie, för att sedan bara handla om Ljusdal. Ljusdal spelade riktigt bra och vi Warpare räckte inte riktigt till. Nu är det bara en match kvar på denna säsong och sedan kan vi summera den tredje Warpen säsongen och börja att ladda inför nästa säsong.

2007-03-13 Div.3 lagets hemma match mot Ljusdal nästa helg är flyttad från Lördag den 24/3 till Söndag den 25/3. Det är bara att träna och ladda vidare, då det är en mycket viktig match i slutskedet av serien och i kampen om kvalplatserna. Så nu tar vi fram de sista krafterna och vinner de två återstående hemma matcherna.

2007-03-04 Reservlaget spelade idag två borta matcher i Dalarna. Först var det match mot DBK (Borlänge) och det blev en jämn match till hälften, sen tog DBK över och vann matchen. Match nummer två spelades i Falun och i den matchen tog det slut lite fortare, det vart en komfortabel vinst för hemma laget och Warparna fick vända hemåt med två förluster i bagaget. Nu är serie spelet slut för reservlaget för denna säsong och den kan sammanfattas med att spelet har lyfts sett över hela säsongen. Nu är det bara att träna och stå i så kommer förhoppningsvis resultat utvecklingen att fortsätta i denna positiva riktning.

2007-03-03 Div.3 laget var på borta turné denna lördag med matcher i Ljusdal och Edsbyn. Första matchen i Ljusdal var jämn tills halva matchen var gången, sedan tog Ljusdal greppet om matchen och tog en enkel seger efter mycket bra spel. Warpen insatsen var också godkänd, men den räckte ej till. Match nummer två i Edsbyn var också jämn fram till halva matchen var gången, men denna gång var det Warpen som tog greppet över matchen och vann. Matchen i övrigt var inte mycket att hurra för, resultaten var ej så bra men dock en mycket viktig seger. I morgon är det dags för reservlaget att bege sig ut på lite dala-turné.

2007-02-24 Warpen hade idag hemma match både för div.3 och reserven. Div.3 laget spelade först i ett mycket viktigt derby mot BBC, där vinst var viktigt för oss Warpare om vi skall fortsätta sikta mot kval. Matchen utvecklade sig för oss på ett väldigt bra sätt och vi spelade mycket bra när det verkligen gällde. Vi lyckades för första gången gå vinnande ur en match mot BBC, och det kändes väldigt bra, vi tog kommandot från start och höll sedan i hela vägen. För reservlaget gick det tyngre, matchen mot Gefle slutade med en förlust mot ett klart bättre lag. Spelinsatsen från Warparna var i alla fall godkänd men mot ett sådant här pass bra motstånd blev det för svårt. Nu ser vi fram emot nästa helg och fler viktiga matcher.

2007-02-17 Warpens div.3 lag hade idag hemma match mot Gävle KK. En match som många andra som utvecklade sig till en rysare på slutet. Det var kamp in i det sista men tillslut så lyckades vi Warpare "knyta ihop säcken" och ta en viktig seger. Mycket viktigt är det om vi ska hänga kvar i toppen av tabellen. Nästa helg blir det derby mot BBC samt att även reserv laget har hemma match.

2007-01-28 Warpen har i helgen haft spel både hemma och borta med blandad framgång. I lördags spelade reservlaget hemma mot Delta och det blev en jämn och hård match som avgjordes i sista rutan till våran fördel, en bra kämpa insats av hela laget. På söndagen var det dags för div.3 laget att spela match i Borlänge och Orsa. Första matchen mot Mas blev en riktigt jämn historia, som vi lyckades att vända ett 9-6 underläge inför sista serien till oavgjort, det var kämpa in i det sista. Matchen mot Siljan slutade med en förlust efter en underlig matchutveckling där lagen vann varannan serie stort och det blev dessvärre inte Warpen som drog det längsta strået. Nu är det uppehåll i några veckor så det är bara att träna på och ladda inför nya bowling utmaningar i februari.

2007-01-21 I helgen var det full fart för Warparna med spel för båda lagen. Div.3 laget spelade hemma mot Sandviken och gjorde en väldigt bra match. Matchen slutade med en vinst och ett nytt klubbrekord. Det var en mycket bra lag insats där alla fortsätter att kliva framåt, mycket roligt. Reservlaget spelade två borta matcher. En i Sandviken och en i Skutskär och det blev vinst i båda matcherna vilket är mycket bra. Det finns en positiv anda i klubben nu att bygga vidare på, så nu är det bara att bita ihop och ladda inför kommande helgs drabbningar. Reservlaget spelar hemma på lördag och div.3 laget skall ut på en resa till dalarna för två matcher.

2007-01-13 Då var vårens seriespel igång. Idag hade vårat div.3 lag "borta" match mot BBC. Matchen slutade med en vinst för BBC då de var strået vassare , men känslan av att vi nu i alla fall kan ge dom en match och har närmat oss resultat mässigt känns bra. Nu ser vi fram emot nästa helgs spel då både reserv och div.3 spelar.

2006-12-30 Då närmar sig detta år sitt slut och vi Warpare ser förstås fram emot det nya året med förhoppningar om nya segrar och en utvecklingskurva som fortsätter uppåt som det nu har varit ett tag. Sedan är det dags att börja ladda inför KM som i år kommer att spelas 4-6/5 i Frölunda, Göteborg. Förhoppningen är som vanligt att majoriteten kan följa med och delta på detta helg evenemang fyllt med sportsliga äventyr och en hel del skojig tillvaro tillsammans. Den 10/1 efter våran träning så kommer vi att ha ett medlemsmöte och diskutera detta vidare. Bilder från julfesten finns nu utlagd på spelarsidan och i övrigt så önskas ett riktigt gott nytt år till alla glada bowlare.

2006-12-10 Reservlaget hade idag en uppskjuten match mot Örta som fick bli avslutning för första halvan av denna säsong. Matchen blev väldigt jämn och det satt väldigt hårt inne på slutet, men vi Warpare lyckades kämpa åt oss ett oavgjort resultat. Nu när halva säsongen är avslutad så kan vi i alla fall summera den med att vi har lyft oss ett snäpp till resultat mässigt, och får vara nöjda med vad vi har presterat. Nu är det bara att träna vidare över julen och ladda batterierna inför serie starten i januari.

2006-12-02 Reservlaget spelade idag mot Ljusdal, matchen slutade med en klar Warpen seger efter ett stabilt spel från samtliga. Div. 3 laget har spelledigt denna helg.

2006-11-29 Under kvällens träning, gjordes en milstolpe för klubben, det var Anders Andersson som gjorde den första 300 serien i Warpens historia. För övrigt spelade han 966 på fyra serier. (Tyvärr är detta inte ett officiellt resultat)

2006-11-26 Dax för ännu en hemma match denna helg för div.3 laget, nu mot Granen från Hedemora. Det blev en ganska jämn första serie som vi lyckades vinna och sedan lossnade det rejält för oss i de två följande och matchen kunde avgöras. Det var nog lika bra det för i sista serien stor spelade motståndarna och hyfsade till siffrorna rejält. En bra helg för div.3 laget blev det i alla fall med två vinster och faktiskt ett nytt klubb rekord i sista matchen. Nu är det bara att träna inför kommande matcher som blir efter jul uppehållet.

2006-11-25 Det var hemma match i dag för div.3 laget mot BK 66. Det blev en en ganska jämn match som vi får vara glada att vi vann. Spelet var väl inte riktigt på topp, men vi lyckades ändå kamma hem en välbehövlig hemma seger. Nu laddar vi om inför morgon dagens match mot Granen, bättre spel kan behövas. Reservlaget har också match i morgon  mot Bollnäs.

2006-11-19 Reservlaget spelade idag mot BBC och inkasserade Warpens första derby vinst. Matchen svängde bra fram och tillbaka ett tag och var väldigt spännande, men på slutet tog Warpen spelarna tag i taktpinnen och lyckades dra i från och vinna. Nu är det bara att ladda inför nästa helg då det blir retur match. Sammantaget en bra helg för Warpen lagen.

2006-11-18 Div.3 laget var i dag på utflykt till Ludvika för två matcher. Första matchen slutade med en förlust där motståndarna helt enkelt var bättre än oss och vi hängde inte riktigt med. Match nummer två gick bättre och spelet var också bättre. Det var en hård och jämn match som svängde fram och tillbaks och avgjordes i de sista rutorna turligt nog till våran favör. Sammanfattningsvis så blev det en lyckad resa och nu är det bara att ladda inför två nya matcher till helgen, men denna gång hemma.

2006-11-12 I dag var det matcher borta för reservlaget i Gävle. Det blev förlust i båda matcherna. Första matchen mot Delta blev en jämn historia som de gick segrande ur. Andra matchen mot Gefle var vi chanslösa i, de spelade mycket högt men trots det så gjorde vi i Warpen en mycket bra match med klart godkända spel insatser. Nu laddar vi inför kommande helgs matcher och tar nya tag.

2006-11-11 Dax för spel igen efter två veckors uppehåll. Div.3 laget har idag varit i väg till Falun för två matcher och det vart två klara segrar för oss i Warpen. Spel mässigt så kan vi väl lite bättre, men idag så räckte det ändå och det är tur att det finns sådana dagar också. Nu hoppas vi också att Reservlaget i morgon kan göra två bra matcher borta i Gävle.

2006-10-21 I dag var det hemma match mot Sandviken IF. Dagens match liknade många av årets andra matcher det var jämnt och spännande in i det sista och vi kunde slutligen kliva av banorna som vinnare. Detta är en rolig utveckling inom laget tillskillnad mot de tidigare säsongerna när vi har vikt ner oss när det gällt på slutet. Nu är det uppehåll tills den 11 november så det är bara att träna och ligga i sig så tar vi och vinner några matcher till när det drar i hop sig igen.

2006-10-15 Ännu en bowling helg avslutad. I lördags var det Div.3 laget som spelade hemma mot ABC/Satellit och det vart en klar förlust för vårat gäng. Motståndarna var denna gång ett antal snäpp bättre än oss, men vi laddar om och ser fram emot nästa match. I dag spelade reserv laget hemma mot DBK och det vart en Warpen vinst till slut. Det vart en hård match som avgjordes i de sista rutorna, en riktig kämpa insats.

2006-09-24 Denna sommar varma september dag tillbringade div.3 laget i olika bowlinghallar i länet. Först var det borta match mot Sandviken BK där vi i Warpen tog oss segrande ur striden. Det var en hård och jämn match in i det sista som slutligen avgjordes till våran favör. Match nummer två ägde rum i Söderhamn mot Craft och där kom vi inte riktigt med i matchen och det blev en klar förlust. Nu blir det några tävligs fria helger innan det drar igång igen 14-15 oktober, så det är bara att träna vidare inför nya utmaningar.

2006-09-23 Dagens match var i reservserien borta mot Ljusdal och det slutade med en seger. I dag var vi det klart bättre laget och kunde ta en relativt enkel seger. Nu är det bara att ladda om, för i morgon har vi två svåra borta matcher i div.3 mot Sandviken och Craft. Så stärkta av dagens Warpen framgångar beger vi oss ut på turné.

2006-09-17 Idag spelade reservlaget hemma mot Skutskär och det blev en jämn historia som tillslut Warpen kunde gå segrande ur. Det var hårt in i de sista serierna innan det slutliga rycket kom och segern var säkrad.  Div.3 laget hade igår hemma match mot Craft (S-hamn) och det blev en väldigt jämn och spännande match. Det var verkligen match ända fram till sista rutorna där det avgjordes till Crafts favör. Om man tittar på själva spelet som vi presterade så fortsätter utvecklingen åt rätt håll och resultaten blir bättre och bättre, vi ser redan fram emot nästa helgs matcher där en retur match mot Craft ingår.

2006-09-10  Premiär helgen avklarad. I går spelade div.3 laget hemma mot Edsbyn och det vart en vinst. Det var en jämn och hård fight som avgjordes i sista rutorna. Nu är det bara att bygga vidare på denna match . Reserv laget hade hemma premiär i dag och inkasserade en förlust mot Lugnet. Spelet var väl ej på topp i denna match men vi vet vad vi kan och ser framåt.